Tivoli åbnede med ny forlystelse sommeren 2016

I løbet af foråret 2016 åbnede Tivoli op for deres nye forlystelse, Fatamorgana. En ny forlystelse i tivoli, der er en 3-i-1’er, som giver sus i maven hos vovehalse og samtidig byder på et moderat tempo for dem, der søger en mere familievenlig forlystelse.

Hvornår åbner Tivoli? Tivoli åbner allerede i slut februar – og den nye forlystelse i Tivoli åbnede i foråret 2016.

Ny forlystelse i Tivoli – se filmen!

Den 45 meter høje forlystelse er som den første i Danmark en såkaldt 3-i-1’er forlystelse. I det nederste niveau kan børn fra 5 år køre i sjove mini-radiobiler, der ligner sjakaler og kaniner. I det øverste niveau er forlystelsen delt i to, så man både kan vælge en vild version og en mere moderat udgave, hvor der er mulighed for at nyde udsigten undervejs. En anderledes ny forlystelse i Tivoli.

Fatamorgana: Ny forlystelse i Tivoli

Adgang i den vilde del af tårnet kræver en minimumshøjde på 140cm, da man bliver slynget rundt med hele 2,5G. På mellemniveauet skal man minimum være 120cm høj. Endelig en ny forlystelse i Tivoli for hele familien.

Når Tivoli åbner, er der mange, der glæder sig til en skøn sommer i en af de sjoveste forlystelsesparker i Danmark. Tivoli er en sikker vinder hos de fleste børnefamilier, og uanset alder får man en skæg dag med højt humør og skønne oplevelser. Vi har også glædet os til april, hvor haven åbnede op for årets sommersæson. Overvejer du at kombinere Tivoli med overnatning på et skønt, familievenligt hotel i København? Så book vores pakketilbud: Tivoli Hotel All Inclusive, der byder jer velkommen på det fortryllende Tivoli Hotel og giver jer adgang og meget mere til en af de sjoveste forlystelsesparker i Danmark.

Tivoli åbner start februar 2019 – men hvornår lukker Tivoli?

Tivolis vintersæson er i februar 2019, hvor næste sæson er sommer og starter april 2019 og løber til 22. september 2019. Den næste "sæson" i rækken er Halloween, som går fra oktober til november 2019. Årets sæson er julesæsonen, og den kan du glæde dig til at opleve fra november 2019 til januar 2020. Alle fire sæsoner byder på noget forskelligt og magisk. Julen er for mange en tradition, og sommeren giver dig en helt palet af fede koncerter til Tivolis Fredagsrock og Offspring Festival. Halloween er for dem, der elsker det uhyggelige univers.

Forlystelserne

Kan du huske alle disse forlystelser? Er der en af dem, der er din favorit? Tivoli har mange flere forlystelser, men her er nogle af de mest kendte samt en ny forlystelse i Tivoli, nemlig Fatamorgana:


 • Det gyldne tårn
 • Dæmonen
 • Vertigo
 • Himmelskibet
 • Monsunen
 • Radiobilerne
 • Aquila
 • Ballongyngen
 • Den flyvende kuffert
 • Dyrekarrusellen
 • Fyrtårnet
 • Pandaen
 • Stjernetårnet
 • Ny forlystelse i Tivoli: Fatamorgana (og Minimorgana med radiobiler i bunden)

Tivolis forlystelser er både for små og store, og vi må heller ikke glemme Pjerrot, der hilser og laver sjov med børnene. Brug årets sommerferie i Tivoli og glæd dig til en uforglemmelig, sjov og magisk dag med hele familien.

JUBIII – Sommer i Tivoli

Solskin, latter og candyfloss er nogle af de ting, mange forbinder med en Tivoli-tur i sommerferien. En dag på børnenes præmisser, hvor leg og grineflip er i centrum. Tag børnene med i Tivoli og få en fantastisk dag i den flotte og hyggelige have, hvor I er garanteret underholdning fra start til slut. Er børnene blevet store, så er sommerens Fredagsrock-program helt perfekt. Her er Tivolihaven genstand for god stemning, glade mennesker og musikalske vidundere. Tivoli-plænen omdannes til en slags festivalstemning, hvor musikken nydes i de helt rette omgivelser.

Vi glæder os til sommer i Tivoli – gør du?

Åbningstider i Tivoli

Sommer 2020

8. juni - 4. oktober

Halloween 2020

9. oktober - 1. november 

Jul 2020

14. november - 3. januar