Tivoli Sommeren 2023

Hvis du skal på oplevelse i København, er en tur i tivoli en smuk og spændende destination både for store og små. Noget af det som gør Tivoli så magisk, er at parken formår at have noget for enhver smag. Så uanset om du er på tur med hele familien, er ude med vennerne eller på et romantisk ophold, har Tivoli alle faciliteter til at gøre jeres tur uforglemmelig. 

Forlystelsesparken gemmer på mange hyggelige spisesteder, uanet om man leder efter en let anretning, en lækker snack, et børnevenligt måltid eller en romantisk middag. Naturligvis, har parken også alle de mest vilde, susende og spændende forlysteler så både de store og helt små kan få sjov og spænding

Hvornår åbner Tivoli? 

Tivoli holder åbent i sommersæsonen 2023 fra d. 31 marts. Så hvis du er på ferie i København i perioden, er det bare med at komme forbi og besøge den verdensberømte park

Når Tivoli åbner, er der mange, der glæder sig til en skøn sommer i en af de sjoveste forlystelsesparker i Danmark. Tivoli er en sikker vinder hos de fleste børnefamilier, og uanset alder får man en skæg dag med højt humør og skønne oplevelser.

Overvejer du at kombinere Tivoli med overnatning på et skønt, familievenligt hotel i København? Så book vores pakketilbud: Tivoli Hotel All Inclusive, der byder jer velkommen på det fortryllende Tivoli Hotel og giver jer adgang og meget mere til en af de sjoveste forlystelsesparker i Danmark.

Tivoli åbner d. 31. marts 2023 – men hvornår lukker Tivoli?

I 2023 holder Tivoli åbent i sommerperioden d. 31/3 til d. 24/9 2023. Efter det gør de klar til at åbne dørene igen d. 12/10 - 5/11 2023 til deres Halloween tema. Traditionen tro har Tivoli også juleåbent, hvor de som altid har smukt pyntet op med julepynt og lys. Jul i Tivoli har sidste åbningsdag den 31. december 2023. 

Forlystelserne

Kan du huske alle disse forlystelser? Er der en af dem, der er din favorit? Tivoli har mange flere forlystelser, men her er nogle af de mest kendte:

 • Det gyldne tårn
 • Dæmonen
 • Vertigo
 • Himmelskibet
 • Monsunen
 • Radiobilerne
 • Aquila
 • Ballongyngen
 • Den flyvende kuffert
 • Dyrekarrusellen
 • Fyrtårnet
 • Pandaen
 • Stjernetårnet
 • Fatamorgana (og Minimorgana med radiobiler i bunden)

Tivolis forlystelser er både for små og store, og vi må heller ikke glemme Pjerrot, der hilser og laver sjov med børnene. Brug årets sommerferie i Tivoli og glæd dig til en uforglemmelig, sjov og magisk dag med hele familien.

Fredagsrock - Sommerhygge og musik under åben himmel 

Hvert år i sommerperioden, sætter Tivoli musik på tapetet med deres Fredagsrock, hvor de inviterer på skønne musikoplevelser med et blandet musikprogram for enhver smag. Uanset om du er til moderne rock, nostalgisk pop, klassisk musik eller alt det i mellem, formår Tivoli altid at have et spækket musikprogram med noget alle kan rocke med på. Så nyd en kold øl, nyd solen og få en herlig musikoplevelse i hjertet af Tivoli. 

Hos Arp- Hansen Hotel Group har vi en række af skønne hoteller og luksus hostels kun et stenkast fra Tivoli – Se alle vores hoteller her

Vi glæder os til sommer i Tivoli – gør du?

Åbningstider i Tivoli

Sommer 2024

22. marts - 22. september

Halloween 2024

10. oktober - 3. november

Jul 2024

15. november - 5. januar 2025

Få skarpe tilbud i din indbakke

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og gå ikke glip af skarpe tilbud og store besparelser på dit næste hotelophold.

Læs mere om tilbud

Få op til 10% rabat som STAY&SAVE medlem. Læs mere om alle fordelene