Hoteller med morgenmad


Leder du efter et hotel i København med morgenmad?

Få en stressfri og god start på dagen, uanset om du er på storbyferie eller forretningsrejse i København. På alle vores hoteller tilbyder vi dig et hotelophold med en lækker morgenbuffet inkluderet. 

Stå op til en lækker buffet

Morgenmaden er, efter sigende, dagens vigtigste måltid, og netop derfor gør vi en dyd ud af at servere det bedste på vores morgenmadsrestauranter. Og findes der noget bedre, efter en behagelig nats søvn, end at stå op til et lækkert måltid, der bliver serveret for dig og som byder på bl.a. friskbagt brød, æg, frugt, yoghurt, kaffe og meget mere?

Morgenbuffeten varierer fra hotel til hotel

Du finder alt fra den klassiske skandinaviske morgenbuffet såsom marmelade, ost, lækkert brød, diverse pålæg og et bredt udvalg af forskellige drikke som kaffe, te og juice. Derudover har hvert hotel forskellige individuelle retter på morgenbuffeten. 

Book hotel med morgenmad i København direkte her på siden – du kan selvfølgelig booke på alle vores hoteller i centrum af København samt på Gentofte Hotel. Gentofte Hotel ligger 8 km. nord for København i naturskønne omgivelser.

Få masser af energi

Med et ophold på et af vores hoteller bor du på en base med en perfekt beliggenhed midt i byen. Derfor er det ekstra vigtigt at få en god energiindsprøjtning allerede fra morgenstundende af, sådan så du er klar til feriens mange oplevelser. Vælg et ophold hvor din morgenmad er inkluderet, og få hermed det bedste udgangspunkt for dit ophold.

Bo centralt i København

Arp-Hansen Hotel Group tilbyder en bred vifte af unikke hoteller på de bedste adresser – tæt på fantastiske seværdigheder. Alle vores hoteller ligger nemlig centralt i København tæt på byens knudepunkter – Rådhuspladsen, Kongens Nytorv og Kalvebod Brygge.

Dette giver dig derfor også mulighed for at besøge nogle af byens egne brunch- og morgenmadsrestauranter. Læs mere om Københavns forskellige bydele her, der alle byder på lækker mad og seværdigheder.

71 Nyhavn Hotel

Hotel med underspillet elegance og sublim beliggenhed ved Nyhavn i København. I 200 år har Nyhavn 71 været placeret mellem havnens skumsprøjt og livets gang i Nyhavn.

Copenhagen Island

Elegant designperle med superb beliggenhed ved vandet.

Copenhagen Strand

Nordisk lys og diskret luksus ved havnepromenaden.

Gentofte Hotel

Hyggeligt og stilfuldt hotel i naturskønne omgivelser.

Imperial Hotel

Tradition møder fornyelse og international atmosfære i hjertet af København.

Phoenix Copenhagen

Atmosfære og elegance ved Kongens Nytorv.

Steel House Copenhagen
Steel House Copenhagen

Som gæst på det newyorker-inspirerede Steel House Copenhagen vil du opleve helt nye standarder for nutidens city hostels. Her møder du minimalistiske linjer og design i en afbalanceret fusion af rå elementer, rustikt interiør og bløde teksturer.

The Square

Trendy og stilrent designhotel på Rådhuspladsen.

Tivoli Hotel & Congress Center

Stilfuldt og spektakulært hotel med luksuriøse faciliteter.

Facaden på Wakeup Copenhagen i Bernstorffsgade
Wakeup Copenhagen, Bernstorffsgade

Smart lavprishotel i København – tæt på Tivoli, Københavns hovedbanegård og det hippe Vesterbro.

Læs mere

Facaden på Wakeup, Borgergade
Wakeup Copenhagen, Borgergade

Smart lavprishotel i København – tæt på Kongens Nytorv.

Læs mere

Facaden på M.P. Bruunsgade
Wakeup Aarhus, Bruunsgade

Smart lavprishotel i Aarhus – nabo til Bruun’s Galleri og tæt på Hovedbanegården.

Læs mere

Facaden påCarsten Niebuhrsgade
Wakeup Copenhagen, Carsten Niebuhrs Gade

Smart lavprishotel i København – nabo til Tivoli Congress Center og tæt på Tivoli.

Læs mere

Next House Copenhagen

Next House Copenhagen er placeret bare et stenkast fra Hovedbanegården, Tivoli og Københavns havnefront og er byens nye luksus hostel.

FAQ

Har alle hoteller morgenmad?

Alle vores hoteller tilbyder morgenmad. Hos Arp-Hansen Hotel Group kan du finde en lækker morgenmadsbuffet på alle vores hoteller. Her kan du stå op til en buffet, som byder på alt, hvad hjertet kan begære. Når du booker dit ophold, kan du selv vælge, om det skal være med eller uden morgenmad.

Er der hoteller med gratis morgenmad?

Vores morgenmad kan være inkluderet i dit ophold. Du vælger selv, om du vil have morgenmaden inkluderet i din pris eller ej. Ønsker du morgenmad, når du booker dit ophold, vælger du blot en pris, som er inklusiv morgenmad – herefter kan du stå op til en indbydende morgenbuffet hver dag når du bor på et af Arp-Hansen Hotel Group’s hoteller.

Kan man tilkøbe morgenmad på hotellet?

Har du ikke booket dit ophold inklusiv morgenmad, er der altid mulighed for at tilkøbe det, når du kommer frem til hotellet. Du skal dog være opmærksom på, at prisen kan variere fra tidspunktet for din booking. Prisen for tilkøb af morgenmad kan du finde på de enkelte hotellers hjemmeside, da denne også kan differentiere sig fra hotel til hotel.

Har I billige hoteller med morgenmad?

Ja, vores lavprishoteller, Wakeup Copenhagen, tilbyder en velsmagende morgenbuffet, der kan måle sig med mere eksklusive hotellers morgenmad. Her finder du alt fra blødkogte æg til friskbagt økologisk brød fra Meyers samt lidt til den søde tand. Når du booker et ophold på Wakeup Copenhagen, kan du tilvælge morgenmad når du booker, så du er sikret en god og velsmagende start på dagen.

Få op til 10% rabat som STAY&SAVE medlem. Læs mere om alle fordelene