71 Nyhavn Hotel

Velkommen til 71 Nyhavn Hotel

I Københavns smørhul ligger ikoniske Nyhavn, der fortæller historier helt tilbage fra 1600-tallet. Historier om en kanal, der har været merkantilt centrum for Østersøens søfart, senere hen som et sted for snalrede sømænd, glædespiger og daglige politipatruljer… til i dag at være forvandlet til en summende og kulturhistorisk tidslomme, der har notorisk tække, både internationalt og lokalt.

Det er også hér, i to af stedets fredede pakhuse på kanalens solside, 71 Nyhavn Hotel ligger. Vi glæder os til at byde dig velkommen bag de rå murstensfacader, der bærer præg af tidens tand… men gemmer på underspillet elegance og unikke oplevelser.

Overnat bag mure, der fortæller og forkæler

Som gæst hos os vågner du op i en eksklusiv og tilbagelænet atmosfære, skærmet fra larm, men tæt på byens liv og blide bølgeskvulp. For vores hotel, der fordeler sig i Det Røde Pakhus fra 1805 og Det Gule Pakhus fra 1830, ligger både som det sidste i husrækken og i første parket ved Københavns Havn.

De gamle bygninger danner derfor en autentisk ramme om i alt 130 Executive-værelser og suiter. Fra mange af disse kan du nyde en direkte udsigt til den let dansende havneflade, lystfiskerbåde og snapshot-ivrige turister. Ligesom resten af hotellet bærer alle vores værelser en rød tråd af underspillet elegance og skandinavisk stil. Særligt fra de rå bjælker af pommersk fyr, der udgør skelettet i vores historiske hotel.

Smagsoplevelser og finurlige fortællinger

Den gamle pakhuskælder gemmer på vores morgenmadsrestaurant – og hér kan du ikke kun stille dagens første madlyst, men også videlyst. For mens du fylder tallerkenen med alt lige fra omeletter og pandekager fra live-cooking-stationen til smørduftende croissanter og portionsglas med skyr, sprødt drys og bær, kan du læse små fortællinger og historiske aha-anekdoter. Det koncept kalder vi for ’Morgenfortællinger’.

Vores hotel huser også den anmelderroste restaurant SEA by Kiin Kiin, som har rødder i den Michelin-dryssede Kiin Kiin. Her kan du bl.a. smage dansk smørrebrød med et asiatisk tvist til frokost eller nyde aromatiske aftenretter, der byder på alt lige fra hummer med rød karry-is til passionsfrugt-soufflé. Velbekomme!

Dus med en værtskabsmatros

Den ånd, krønike og intime atmosfære, der knytter sig til vores adresse, får én til at glemme tiden og telefonen, sænke skuldrene og falde i dybe snakke. Ja, i al sin enkelhed bare nyde dét, der sker nu og her. Denne stemning går godt i spænd med vores værtskab - hvor vi sætter en stor ære i, at du føler dig hjemme og som noget ganske særligt.

For vi har både tid og lyst til at følge dig hen til elevatoren, spørge ind til dine oplevelser i storbyen og glædeligt dele ud af vores personlige favoritter blandt alt det, som København har at byde på. Det er måske også grunden til, at vi for flere år tilbage hørte os omtalt som ’værtskabsmatroser’… og dén titel får os stadig til at trække på smilebåndet.

I gåafstand til kongelig kulturarv, shopping og spisesteder

Du kan ikke blot opleve ’stedets ånd’, når du opholder dig på 71 Nyhavn Hotel, men også når du bevæger dig uden for hotellet. Vi kan varmt anbefale dig at slentre ned langs Nyhavn, hvor du har de smalle, maleriske huse, der står side om side som farveblyanter i et udfoldet penalhus på den ene side og de svajende fiskerbåde på den anden side.

Du kan fortsætte gåturen til Kongens Nytorv og Strøget samt opleve nogle af Københavns seværdigheder såsom Amalienborg og Christianshavn. Fristes du til at bevæge dig uden for centrum, kan du stige på både metro og busser lige rundt om hjørnet.

71 Nyhavn Hotel

Hotel med underspillet elegance og sublim beliggenhed ved Nyhavn i København. I 200 år har Nyhavn 71 været placeret mellem havnens skumsprøjt og livets gang i Nyhavn.

Amalienborg slot
Amalienborg og Amaliehaven

Amalienborg er regentparrets vinterresidens. Det smukke slotsanlæg består af 4 palæer, og Christian den Vll’s palæs storslåede lokaler er åbent for offentligheden.

Nyhavn i København
Nyhavn

Nyhavn er Københavns havneperle. Her er der spændende små restauranter og in steder – historiske bygninger, museums og en Veteranskibshavn. Mange af de gamle huse er i dag bevaret, og det ældste hus stammer helt tilbage fra 1681.

Kongens Nytorv
Kongens Nytorv

Kongens Nytorv ligger for enden af Strøget op mod Nyhavn og er omkranset af smukke, gamle palæer. I midten står rytterstatuen af Kong Christian den 5. og hvert forår er det tradition at årets studenter fejrer dagen ved at danse rundt om statuenl.

Det Kongelige Teater

Det Kongelige Teater blev grundlagt i 1748 og rummer skuespil, opera, ballet og orkester – alt i samme hus. Teateret tilbyder forestillinger til dig som ønsker en spændende og anderledes oplevelse.

Beliggenhed

71 Nyhavn Hotel ligger i centrum af København, nærmere bestemt ved Københavns Havn. Herfra er diverse offentlige transportmidler lettilgængelige.


 • Parkeringshus nær hotellet
 • 57 m til havnebus (havnebus 991, 992)
 • 650 m til Kongens Nytorv (metro)
 • 210 m til nærmeste bus (bus 66)

Faciliteter og services

 • Gratis Wi-Fi på hele hotellet
 • Aircondition på alle værelser
 • Check-in fra kl. 15.00*
 • Check-out før kl. 12.00*
 • Morgenmad på hverdage kl. 06.30-10.00
 • Morgenmad i weekenden kl. 07.00-11.00
 • Restaurant SEA by Kiin Kiin**
 • Elevator
 • 24-timers reception
 • Roomservice mandag til lørdag kl. 12.00-22.00
 • Roomservice søndag kl. 16.30-21.30
 • Safetyboks på alle værelser
 • Cykel- og biludlejning
 • Gratis brug af computer i lobby 
 • Vaske- og renseservice
 • Strygesæt på alle værelser
 • Mulighed for forskellige hovedpuder
 • Babysitter
   
*Tidligere check-in og senere check-out er mulig efter forespørgsel.
**Vi gør opmærksom på, at bordbestilling oftest er nødvendigt.

71 Nyhavn Hotel

Nyhavn 71
1051 København K, Danmark
Tlf. +45 3343 6200
71nyhavnhotel@arp-hansen.dk


Besøg hjemmesiden

HOTELOPHOLD INKL. PARKERING: Lyder det som noget for dig? Du skal skynde dig - vi har blot et begrænset antal parkeringspladser. Læs mere her.