Romantisk weekendophold i påsken

Kærligheden springer ud om foråret, og det er svært ikke at blive forelsket, når man besøger København. Så tag konen, manden eller kæresten med på en hyggelig påskeferie i storbyen.

Den københavnske romantik

I påsken kan København noget helt særligt. Byen er smukkere end nogensinde, pulsen højere og alle vegne bydes I indenfor til en varm og god stemning. Det er på ingen måde svært at nyde København i påskeferien, og slet ikke hvis I booker et lækkert, romantisk weekendophold på et af vores centrale hoteller.

Søger I de historiske og storslåede attraktioner, kan et besøg på Rosenborg Slot, Amalienborg Slot eller måske Rundetårn anbefales. Monarkiet spiller en stor rolle i den danske historie, og de tre bygninger trækker direkte og indirekte vigtige spor til de danske konger.

Skulle det ske, at forårsvejret er med jer på jeres romantiske overnatning, bugner byen af steder, hvor I kan nyde hinanden og de udendørs seværdigheder. Her kan vi eksempelvis nævne Den Lille Havfrue, Christiania, Botanisk Have og Frilandsmuseet. Steder, der hver især er helt unikke og absolutte must sees i København. Herudover er der naturligvis også de mange kendte museer, som også er et besøg værd.

Få flere idéer til årets påskeferie.

Her kan I overnatte i påskeferien 2024

Et hotel med central beliggenhed er afgørende, hvis I vil have let adgang til de københavnske herligheder i påskeferien 2024. Vi har listet et udpluk af populære hoteller, der giver tid til velfortjent selvforkælelse og tiltrængt afslapning på et romantisk weekendophold.

Rigtig god ferie!

Phoenix Copenhagen

Er du til eksklusivitet i enestående og klassisk stil, så er 4-stjernede Phoenix Copenhagen en perle i Københavns gamle finanskvarter. Her er du tæt på blandt andet Strøget og Nyhavn.

71 Nyhavn Hotel

I det gamle pakhus fra 1804 ligger dette eksklusive hotel med fantastisk udsigt over vandet i Nyhavn. Det rustikke look fra ydersiden er inddraget i indretningen af de 130 værelser og suiter.

Imperial Hotel

Endnu et 4-stjernet hotel i hjertet København. Rådhuspladsen og Tivoli er lige rundt om hjørnet, værelserne er lækre og restaurant, brasserie og bar tiltrækker hver dag turister såvel som lokale københavnere med hang til god mad og drikke.

The Square

Det koster 40.000 kr. at lande på Rådhuspladsen med hotel i spillet Matador. Selvom The Square er placeret på helt samme adresse, slipper du langt billigere (bare rolig), og du kan nyde byens absolutte midtpunkt fra dit lækre hotelværelse.

Copenhagen Island

Copenhagen Island er et hotel beliggende på en kunstig ø i Københavns Havn. Hotellet er designet af Utzon og er i al sin enkelthed på alle måder unikt. Det skal simpelthen opleves.


Få skarpe tilbud i din indbakke

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og gå ikke glip af skarpe tilbud og store besparelser på dit næste hotelophold.

Læs mere om tilbud

Få op til 10% rabat som STAY&SAVE medlem. Læs mere om alle fordelene