SoMe område på Steel House, luksus hostel i København

Steel House Copenhagen

Den urbane stemning

Et ophold på Steel House Copenhagen er til dig, der har hang til luksussøvn og den betonbyggede kulturmetropol over dem alle, New York – til lavpris.

I 2017 kom en industriel glasbygning med rustrøde rammer til at huse Steel House Copenhagen. Den kom også til at danne rammerne for et uset – og overset – koncept, der tilgodeser dét, som nutidens gæster forventer af et moderne hostel. Det vil sige et koncept for dig og andre gæster, som vil mærke en vibe af luksus for få kroner. Til dig som vil sove tæt på det storbyens liv – og samtidig have muligheden for at opleve den på et lavt lydniveau i nattetimerne. Og gæster, som ønsker, at den hjemlige følelse og de små hverdagsglæder – hjemmelavet mad, gratis Wi-Fi, hobbyer og hyggestunder – følger med.

Steel House Copenhagen
Steel House Copenhagen

Som gæst på det newyorker-inspirerede Steel House Copenhagen vil du opleve helt nye standarder for nutidens city hostels. Her møder du minimalistiske linjer og design i en afbalanceret fusion af rå elementer, rustikt interiør og bløde teksturer.

Wallmans i Cirkusbygningen | Photo by: Wallmans | Source: Wallmans
Wallmans

Wallmans tilbyder den perfekte aften ude med dinner og show i den gamle Cirkusbygning på Jernbanegade tæt på Rådhuspladsen. Her er restaurant, underholdning og natklub under et tag.

Læs mere

Photo by: Bremen Teater | Source: Bremen Teater
Bremen Teater

Bremen Teater er et attraktivt alternativ til det traditionelle teater, hvor der opføres arrangementer med fokus på kunst og kultur som en udtryksform.

Photo by: Jacques Holst | Source: Visit Denmark
Planetariet

Tycho Brahe Planetarium leverer lærerig underholdning til hele familien om stjernehimlen og astronomiens fascinerende univers. Se den flotte udstilling eller tag en tur i "Rumteatret", som med sine 1.000 kvadratmeter leverer særlige filmoplevelser.

Læs mere

Strøget | Photo by: Thomas Rousing | Source: Visit Copenhagen
Strøget

Strøget er den berømte gågade i Indre By København, som går fra Rådhuspladsen til Kongens Nytorv. Gågaden har et væld af butikker alt fra budgetvenlige kæder til nogle af verdens dyreste mærkevarebutikker.

Tivoli entré
Tivoli

Tivoli Haven er en eventyrlig forlystelsespark i midten af København. Tivoli slog dørene op i 1843 og er derfor verdens næstældste forlystelsespark, som har været en kæmpe attraktion lige siden.

Læs mere

Beliggenhed

Rum for god søvn – og gode samtaler

Steel House Copenhagen er et luksushostel på Vesterbro, der med sit blomstrende kulturliv og mangfoldige smagsoplevelser, er blevet kendt som den mest hippe bydel i København. Efter en must-see-spækket dag i storbyen får du derfor muligheden for at trække dig tilbage i vores rammer, som fanger essensen af den rå new yorker-stil.

Hostellets betonstøbte vægge bløder op blandt lyse træpaneler og møbler, pudefyldte lædersofaer og dansende ild i pejsen. Hostellet får også liv af de summende gæster, der samler sig i fælleskøkkenet, i fitnesscentret og ved poolen… eller synker ned i loungen, med en specialøl i hånden, inden de bevæger sig ud i det københavnske natteliv.

Har du lyst til at opleve den urbane stemning? Så glæder vi os til at tage imod dig på Steel House Copenhagen. 

Steel House Copenhagen

Herholdtsgade 6
DK-1605 København V
Tlf. 45 3317 7110
Send e-mail

Besøg hjemmesiden

Få op til 10% rabat som STAY&SAVE medlem. Læs mere om alle fordelene