Phoenix Copenhagen

Velkommen til Phoenix Copenhagen

Historier er og har altid været vigtige for den måde, vi forstår verden – og os selv – på. For historier tilfører værdi. Ikke kun til vores liv og dagligdag, men også til de steder og bygninger, der omgiver os. Som gæst hos os vågner du op bag 4-stjernede og bevaringsværdige hotelmure, der får dig til at mærke stedets ånd. For siden 1600-tallet har Phoenix Copenhagen, sammen med Amalienborg og Marmorkirken, været med til at skrive historie og danne midtpunktet for det liv, der markerer Frederiksstaden som Københavns mest mondæne kvarter.

Et hotel i historiebøgerne

”Det maa være nok her at konstatere, at Hotel Phoenix igennem de svundne 80 Aar har gjort sin By Ære, og at det staar Københavnernes Hjerte nær, fordi det ved sin Virksomhed og sin fornemme Beliggenhed har bidraget sit til at give Byens offentlige Liv et smukt hjemligt og festligt Præg ogsaa i de tilrejsendes Øjne.” Sådan sætter den lokalhistoriske forfatter Knud Bokkenheuser det sidste punktum i sit miniskrift ’Hotel Phoenix – og dets historie igennem 80 Aar’ fra 1926. Et skrift, der fortæller om et hotel, der i dag står som et moderne symbol på Københavns adelige kulturhistorie.

Mærk historiens vingesus i en royal ’vibe’

Vi puster liv i historien og den royale ’vibe’ med en rød tråd af moderne, blød elegance. Hotellet og alle vores 213 værelser byder bl.a. på rammer af mælkehvidt marmor, gulddetaljer og levende overflader af fløjl og lyse nuancer. Du kan også gå på opdagelse i vores gallerigang af guldalderkunst og forbi små mindevægge af sølvtøj, porcelænsskår og ’patinerede’ avisudklip, der fortæller om samtiden – og om vores historiske hotel. Dit oplevelsesrige ophold fortsætter, når du bevæger dig uden for hotelmurene. For Phoenix Copenhagen ligger i gåafstand til bl.a. Kongens Nytorv, shoppingfristelser og caféer på Strøget, Amalienborg og Det Kongelige Teater.

Hold dine møder og konferencer hos os

Hos os kan du og dine gæster vælge mellem 3 forskellige konference- og mødelokaler, bl.a. vores herskabelige lokale Frederik VII, der byder på marmorerede vægsøjler og et langt ovalt mødebord. I kan også vælge et af vores to øvrige mødelokaler, som er indrettet i en mere moderne stil, der indhyller resten af hotellet.

Nyd alle dine måltider på Phoenix Copenhagen

I Restaurant von Plessen kan du få en mættende og smagfuld start på dagen, da vi hver dag serverer morgenmadsbuffet med bl.a. friskbagt brød og smørduftende bagværk, ost, pålæg og marmelader, æg, pølser og bacon samt portionsglas med yoghurt, sprødt knas og friske bær. Hvis du også vil nyde din frokost eller aftensmad på hotellet, kan du trække dig tilbage på Brasserie Murdoch’s Books & Ale, hvor vi både serverer lette og rustikke retter.

Phoenix Copenhagen

Atmosfære og elegance ved Kongens Nytorv.

Langelinie
Den Lille Havfrue

Den Lille Havfrue byder alle velkommen i havnekanten på Langelinie. Den illustrerer H.C. Andersens eventyr af sammen navn og er en gave til København skænket af brygger Carl Jacobsen og udført af billedhugger Edvard Eriksen.

Læs mere om Den Lille Havfrue

Botanisk Have i København | Photo by: Christian Alsing | Source: VisitCopenhagen
Botanisk Have

Botanisk Have er en smuk oase i København, hvor haven er et levende museum som rummer Danmarks største samling af levende planter. Haven huser blandt andet et af verdens største herbarier med pressede og præserverede planter og svampe fra hele jorden.

Photo by: Terry Mclaughlin | Source: Visit Copenhagen
Amalienborg og Amaliehaven

Amalienborg er regentparrets vinterresidens. Det smukke slotsanlæg består af 4 palæer, og Christian den Vll’s palæs storslåede lokaler er åbent for offentligheden.

Strøget | Photo by: Thomas Rousing | Source: Visit Copenhagen
Strøget

Strøget er den berømte gågade i Indre By København, som går fra Rådhuspladsen til Kongens Nytorv. Gågaden har et væld af butikker alt fra budgetvenlige kæder til nogle af verdens dyreste mærkevarebutikker.

Photo by: (c) World Mappers | Source: Visit Denmark
Nyhavn

Nyhavn er Københavns havneperle. Her er der spændende små restauranter og in steder – historiske bygninger, museums og en Veteranskibshavn. Mange af de gamle huse er i dag bevaret, og det ældste hus stammer helt tilbage fra 1681.

Photo by: Joesboy | Source: iStock
Kongens Nytorv

Kongens Nytorv ligger for enden af Strøget op mod Nyhavn og er omkranset af smukke, gamle palæer. I midten står rytterstatuen af Kong Christian den 5. og hvert forår er det tradition at årets studenter fejrer dagen ved at danse rundt om statuenl.

Nationalmuseet | Photo by: Nationalmuseet | Source: Visit Copenhagen
Nationalmuseet

Nationalmuseet er Danmarks kulturhistoriske hovedmuseum og omfatter billeder og genstande fra hele verden. På Nationalmuseet kan du bl.a. finde de berømte guldhorn.

Læs mere

Christiansborg Slot | Photo by: Martin Heiberg | Source: VisitCopenhagen
Christianborg Slot

Christiansborg Slot på Slotsholmen er hjemsted for Danmarks Folketing. Slottet byder på Dronningens pragtsale, Absalons ruiner, de kongelige stalde og ikke mindst slottets nye attraktion: Det kongelige Festkøkken.

Phoenix Copenhagen ligger tæt på Kongens Nytorv i hjertet af København. Herfra er diverse offentlige transportmidler lettilgængelige.

 • Parkeringshus nær hotellet
 • 500 m til Kongens Nytorv (metro)
 • 77 m til nærmeste bus (bus 1A)

Værelser og suiter

Som gæst på Phoenix Copenhagen kan du vågne op i et historisk bygningsværk. Et bygningsværk, som sammen med Amalienborg og Marmorkirken har dannet midtpunktet for Københavns mondæne liv gennem flere hundrede år. Alle vores 213 elegante værelser byder på luksussenge, masser af lysindfald og en dæmpet stil af bløde, gråbrune nuancer og perlemorsfarver.

Vores historiske hotel rummer ni værelseskategorier, der bl.a. har udsigt til den berømte Bredgade, Marmorkirkens kobberkuppel og en uforstyrret atmosfære i vores private terrasse i indergården.

Standard

Vores Standard-værelser er det prissikre valg til dig, der ønsker en luksussøvn i lyse omgivelser.  For her venter dig en seng fra luksusmærket Carpe Diem, fri adgang til vores fitnesscenter samt skrivebord og stol, hvor der bl.a. er god plads til at arbejde og fordybe sig.

Vi tilbyder Standard-værelser som både enkeltværelser, mindre dobbeltværelser samt dobbeltværelser, hvor sidstnævnte er redt op med enten en stor dobbeltseng eller to separate senge.

Enkeltværelse: 12 kvm og en enkeltseng på 105 cm.

Mindre dobbeltværelse: 14 kvm og en dobbeltseng på 140 cm.

Dobbeltværelse: 15-17 kvm og en dobbeltseng på 160-180 cm eller 2 senge à 90 cm.

Læs mere om værelser på Phoenix Copenhagen

Superior

Vores Superior-værelser er det oplagte valg til dig, der sætter pris på masser af lysindfald og ekstra plads i forhold til vores Standard-værelser. Derudover kan du se frem til en luksusseng fra Carpe Diem-mærket, fri adgang til vores fitnesscenter samt skrivebord og stol, hvor der fx er plads til at arbejde og fordybe sig.

Vi tilbyder Superior-værelser som både enkeltværelser og dobbeltværelser, hvor sidstnævnte er redt op med enten en stor dobbeltseng eller to separate senge.

Enkeltværelse: 14 kvm og en enkeltseng på 120-140 cm.

Dobbeltværelse: 19 kvm og en dobbeltseng på 180 cm eller 2 senge à 90 cm.

Læs mere om værelser på Phoenix Copenhagen

Executive

Vores lyse og rummelige Executive-værelser er det ideelle valg til dig, der sætter pris på luksus og velvære. For hér kan du forkæle dig selv med badeprodukter fra Karmameju, badekåbe og slippers samt glæde dig til en luksuriøs søvn i en stor dobbeltseng fra Carpe Diem og gratis adgang til hotellets fitnesscenter.

Værelset indbyder også til en afslappet stund i siddearrangementet, hvor du med fordel kan nyde en kop te eller friskbrygget kaffe fra Nespresso-maskinen. Fra nogle værelser har du udsigt til enten den populære Bredgade eller Dronningens Tværgade, som er opkaldt efter Dronning Sophie Amalie. Fra andre værelser har du udsyn til vores stille indergård.

Dobbeltværelse: 20-25 kvm og en dobbeltseng på 160-180 cm.

Læs mere om værelser på Phoenix Copenhagen

Junior Suiter

Vores historiske hotel gemmer på fire rummelige Junior Suiter – og de er det ideelle valg til dig, der ønsker gennemført luksus og selvforkælelse. Her kan du nyde en udsigt til den summende liv og historiske bygværker i Bredgade samt følelsen af velvære.

Suiterne inviterer masser af dagslys indenfor, og der venter dig desuden en luksussøvn på en seng fra Carpe Diem, jacuzzi, fri adgang til vores fitnesscenter samt gratis te og kaffe, brygget på en Nespresso-maskine. Vi tilbyder at redde suiten op med enten en stor dobbeltseng eller to separate senge.

Junior Suite: 35 kvm og en dobbeltseng på 180 cm eller 2 senge à 105 cm.

Læs mere om værelser på Phoenix Copenhagen

Deluxe Suiter

Som gæst på Phoenix Copenhagen kan du opleve den ypperste luksus i en af vores tre slotsdøbte Deluxe Suiter. De herskabelige værelser giver udsigt til både den summende Bredgade og Dronningens Tværgade, opkaldt efter Dronning Sophie Amalie, og inviterer derfor også masser af dagslys indenfor.

Vores Deluxe Suiter har separat stue, soveværelse med luksusseng fra Carpe Diem, stort badeværelse med jacuzzi, badeprodukter fra Karmameju samt gæstetoilet. Derudover byder de på badekåbe og slippers, to tv’er, gratis adgang til hotellets fitnesscenter samt Nespresso-maskine med gratis te- og kaffekapsler.

Deluxe Suite: 60 kvm og en dobbeltseng på 180 cm.

Læs mere om værelser på Phoenix Copenhagen

Faciliteter og services

 • Gratis Wi-Fi på hele hotellet
 • Check-in fra kl. 15:00
 • Check-out før kl. 12:00
 • Morgenmad på hverdage kl. 06:30-10:30
 • Morgenmad i weekenden kl. 07:00-11:00
 • Executive Lounge med fri adgang for visse værelseskategorier
 • Fitnesscenter
 • Restaurant
 • Bar
 • Elevator
 • 24-timers reception
 • Roomservice
 • Cykel- og biludlejning
 • Konference- og selskabslokaler
 • Gratis brug af computer i lobby 
 • Vaske- og renseservice
 • Røgfrit hotel
 • Skopudsning
 • Medlem af Hjertestarter-netværket
 • Morgenvækning

Phoenix Copenhagen

Bredgade 37
1260 København K, Danmark
Tlf. +45 3395 9500
phoenixcopenhagen@arp-hansen.dk
Besøg hjemmesiden

Få op til 10% rabat som STAY&SAVE medlem. Læs mere om alle fordelene