Copenhagen Strand

Velkommen til Copenhagen Strand

Skønt Danmark er et lille land, byder det sig til med to fuldendte ferieformer, som ikke ’kun’ har vundet danske hjerter, men også internationale. På tværs af tungemål og kulturer. For hvis du gerne vil rejse dig mæt på kulturarv, lokale oplevelser og stjernedryssede spisesteder, kan du søge mod storbyen. Sætter du i stedet pris på sommerhusstemning og ren havluft, er det oplagt at opholde sig ved de bevaringsværdige kyster, der, på smukkeste vis, indrammer landet. Desværre er det ikke nemt at forene de ferieformer under ét og samme ophold. Medmindre du besøger Copenhagen Strand. For vores 4-stjernede hotel ligger i første parket ved de blå bølger i Københavns Havn. Ganske nok tæt på seværdigheder og must-sees, men stadig i en fredfyldt boble – som gør Copenhagen Strand til et badehotel midt i storbyen. Og vi glæder os til at byde dig varmt velkommen!

Omgiv dig af maritim luksus i København

Vi holder til i en velbevaret pakhusbygning fra 1869, der ligesom de genfødte danske badehoteller skaber eksklusive rammer for et rekreativt og nostalgisk ophold. For bag vores mure gemmer sig en 4-stjernet atmosfære, der meget vel kan få dig til at tænke på sommerhusferie, strand og havbriser. Du bliver mødt af lyse træmøbler, mørkeblå flader og farver, ranke siv og strå samt en blanding af nordiske lysindfald og varme skær, både fra den åbne pejs og loftslamperne, der svæver som lysende ravklumper. Den maritime stil fortsætter på vores 174 nyrenoverede værelser, som derfor fuldender dit tilbagelænede luksusophold midt i København.

Morgenmad i undersøisk atmosfære

Som gæst på Copenhagen Strand kan du starte dagen i vores morgenmadsrestaurant. Her venter dig en buffet med bl.a. æg, forskellige oste og kødpålæg, gryn og mysli, frisk grønt og frugt, nybagt brød… og sødt bagværk til den sidste mundfuld. Vores morgenmadsrestaurant ligger i hotellets kælderetage og omgiver dig med rå pakhusmursten, der på én og samme tid står solidt og bevidner tidens tand. De originale ydermure får selskab af havblå farver, der breder sig på gulve og bølgende vægge… og syner som havvand i både sin blikstille og brusende form. Restauranten har desuden loftsnære vinduer, der lader et skråt indfald af sollys passere og kaste levende lysstriber i det maritime rum. Som hvis du nød din morgenmad under den rolige havoverflade.

Fra sightseeing til salighed

Når du bor på Copenhagen Strand, er du i gåafstand til Københavns mange sightseeing-oplevelser og seværdigheder, bl.a. Amalienborg, ikoniske Nyhavn, shoppingmekkaet på Strøget samt Kongens Nytorv, hvor trendsættende restauranter og cocktailbarer byder sig til på stribe. Ja, du kan nyde godt af Copenhagen Strands centrale og havnenære beliggenhed på mange måder – og de stopper ikke her. For du kan også få glæde af udsigten til det blå vandspejl i Københavns Havn, selvsagt fra flere af vores værelser og suiter, men også fra havnepromenaden. På de tørre og solrige dage og aftener kan vi varmt anbefale at tage en af vores strandstole under armen og nyde en stillesiddende stund ved havnens blide skvulp.
Copenhagen Strand

Nordisk lys og diskret luksus ved havnepromenaden.

Tivoli entré
Københavns Tivoli

Tivoli Haven er en eventyrlig forlystelsespark i midten af København. Tivoli slog dørene op i 1843 og er derfor verdens næstældste forlystelsespark, som har været en kæmpe attraktion lige siden.

Læs mere

Nyhavn i København
Nyhavn

Nyhavn er Københavns havneperle. Her er der spændende små restauranter og in steder – historiske bygninger, museums og en Veteranskibshavn. Mange af de gamle huse er i dag bevaret, og det ældste hus stammer helt tilbage fra 1681.

Botanisk Have i København
Botanisk Have

Botanisk Have er en smuk oase i København, hvor haven er et levende museum som rummer Danmarks største samling af levende planter. Haven huser blandt andet et af verdens største herbarier med pressede og præserverede planter og svampe fra hele jorden.

Kongens Nytorv
Kongens Nytorv

Kongens Nytorv ligger for enden af Strøget op mod Nyhavn og er omkranset af smukke, gamle palæer. I midten står rytterstatuen af Kong Christian den 5. og hvert forår er det tradition at årets studenter fejrer dagen ved at danse rundt om statuenl.

Amalienborg slot
Amalienborg og Amaliehaven

Amalienborg er regentparrets vinterresidens. Det smukke slotsanlæg består af 4 palæer, og Christian den Vll’s palæs storslåede lokaler er åbent for offentligheden.

Christiansborg Slot
Christianborg Slot

Christiansborg Slot på Slotsholmen er hjemsted for Danmarks Folketing. Slottet byder på Dronningens pragtsale, Absalons ruiner, de kongelige stalde og ikke mindst slottets nye attraktion: Det kongelige Festkøkken.

Rådhuspladsen
Københavns Rådhusplads

Rådhuspladsen er byens store folkelige plads, hvor folk færdes hele døgnet. Pladsen er inspireret af formen på en muslingeskal, og støder op til den imponerende, gamle Københavnske Rådhusbygning.

Beliggenhed

Copenhagen ligger ved Københavns Havn nær Nyhavn. Fra hotellet er diverse offentlige transportmidler lettilgængelige.


 • Parkeringshus 600 m fra hotellet
 • 450 m til Kongens Nytorv (Metro)
 • 290 m til nærmeste bus (bus 66)

Faciliteter og services

 • Gratis Wi-Fi på hele hotellet
 • Check-in fra kl. 15.00
 • Check-out før kl. 12.00
 • Morgenbuffet på hverdage kl. 06.30-10.00
 • Morgenbuffet i weekenden kl. 07.00-11.00
 • Bar
 • Safetyboks i lobbyen og på alle værelser
 • 24-timers reception
 • Roomservice når morgenmadsrestauranten er åben
 • Cykel- og biludlejning
 • Gratis brug af computer i lobby 
 • Mødelokale til 8 personer
 • Vaske- og renseservice samme dag
 • Udlån af strygesæt, hårtørrer og babyseng
 • Morgenvækning
   

Copenhagen Strand

Havnegade 37
1058 København K
Tlf. +45 3348 9900
copenhagenstrand@arp-hansen.dk
Besøg hjemmesiden

HOTELOPHOLD INKL. PARKERING: Lyder det som noget for dig? Du skal skynde dig - vi har blot et begrænset antal parkeringspladser. Læs mere her.