Copenhagen Strand

Velkommen til Copenhagen Strand

Skønt Danmark er et lille land, byder det sig til med to fuldendte ferieformer, som ikke ’kun’ har vundet danske hjerter, men også internationale. På tværs af tungemål og kulturer. For hvis du gerne vil rejse dig mæt på kulturarv, lokale oplevelser og stjernedryssede spisesteder, kan du søge mod storbyen. Sætter du i stedet pris på sommerhusstemning og ren havluft, er det oplagt at opholde sig ved de bevaringsværdige kyster, der, på smukkeste vis, indrammer landet. Desværre er det ikke nemt at forene de ferieformer under ét og samme ophold. Medmindre du besøger Copenhagen Strand. For vores 4-stjernede hotel ligger i første parket ved de blå bølger i Københavns Havn. Ganske nok tæt på seværdigheder og must-sees, men stadig i en fredfyldt boble – som gør Copenhagen Strand til et badehotel midt i storbyen. Og vi glæder os til at byde dig varmt velkommen!

Omgiv dig af maritim luksus i København

Vi holder til i en velbevaret pakhusbygning fra 1869, der ligesom de genfødte danske badehoteller skaber eksklusive rammer for et rekreativt og nostalgisk ophold. For bag vores mure gemmer sig en 4-stjernet atmosfære, der meget vel kan få dig til at tænke på sommerhusferie, strand og havbriser. Du bliver mødt af lyse træmøbler, mørkeblå flader og farver, ranke siv og strå samt en blanding af nordiske lysindfald og varme skær, både fra den åbne pejs og loftslamperne, der svæver som lysende ravklumper. Den maritime stil fortsætter på vores 174 værelser, som derfor fuldender dit tilbagelænede luksusophold midt i København.

Morgenmad i undersøisk atmosfære

Som gæst på Copenhagen Strand kan du starte dagen i vores morgenmadsrestaurant. Her venter dig en buffet med bl.a. æg, forskellige oste og kødpålæg, gryn og mysli, frisk grønt og frugt, nybagt brød… og sødt bagværk til den sidste mundfuld. Vores morgenmadsrestaurant ligger i hotellets kælderetage og omgiver dig med rå pakhusmursten, der på én og samme tid står solidt og bevidner tidens tand. De originale ydermure får selskab af havblå farver, der breder sig på gulve og bølgende vægge… og syner som havvand i både sin blikstille og brusende form. Restauranten har desuden loftsnære vinduer, der lader et skråt indfald af sollys passere og kaste levende lysstriber i det maritime rum. Som hvis du nød din morgenmad under den rolige havoverflade.

Fra sightseeing til salighed

Når du bor på Copenhagen Strand, er du i gåafstand til Københavns mange sightseeing-oplevelser og seværdigheder, bl.a. Amalienborg, ikoniske Nyhavn, shoppingmekkaet på Strøget samt Kongens Nytorv, hvor trendsættende restauranter og cocktailbarer byder sig til på stribe. Ja, du kan nyde godt af Copenhagen Strands centrale og havnenære beliggenhed på mange måder – og de stopper ikke her. For du kan også få glæde af udsigten til det blå vandspejl i Københavns Havn, selvsagt fra flere af vores værelser og suiter, men også fra havnepromenaden. På de tørre og solrige dage og aftener kan vi varmt anbefale at tage en af vores strandstole under armen og nyde en stillesiddende stund ved havnens blide skvulp.
Copenhagen Strand

Nordisk lys og diskret luksus ved havnepromenaden.

Tivoli entré
Tivoli

Tivoli Haven er en eventyrlig forlystelsespark i midten af København. Tivoli slog dørene op i 1843 og er derfor verdens næstældste forlystelsespark, som har været en kæmpe attraktion lige siden.

Læs mere

Photo by: (c) World Mappers | Source: Visit Denmark
Nyhavn

Nyhavn er Københavns havneperle. Her er der spændende små restauranter og in steder – historiske bygninger, museums og en Veteranskibshavn. Mange af de gamle huse er i dag bevaret, og det ældste hus stammer helt tilbage fra 1681.

Botanisk Have i København | Photo by: Christian Alsing | Source: VisitCopenhagen
Botanisk Have

Botanisk Have er en smuk oase i København, hvor haven er et levende museum som rummer Danmarks største samling af levende planter. Haven huser blandt andet et af verdens største herbarier med pressede og præserverede planter og svampe fra hele jorden.

Photo by: Joesboy | Source: iStock
Kongens Nytorv

Kongens Nytorv ligger for enden af Strøget op mod Nyhavn og er omkranset af smukke, gamle palæer. I midten står rytterstatuen af Kong Christian den 5. og hvert forår er det tradition at årets studenter fejrer dagen ved at danse rundt om statuenl.

Photo by: Terry Mclaughlin | Source: Visit Copenhagen
Amalienborg og Amaliehaven

Amalienborg er regentparrets vinterresidens. Det smukke slotsanlæg består af 4 palæer, og Christian den Vll’s palæs storslåede lokaler er åbent for offentligheden.

Christiansborg Slot | Photo by: Martin Heiberg | Source: VisitCopenhagen
Christianborg Slot

Christiansborg Slot på Slotsholmen er hjemsted for Danmarks Folketing. Slottet byder på Dronningens pragtsale, Absalons ruiner, de kongelige stalde og ikke mindst slottets nye attraktion: Det kongelige Festkøkken.

Rådhuspladsen | Photo by: Christian Alsing | Source: Visit Copenhagen
Rådhuspladsen

Rådhuspladsen er byens store folkelige plads, hvor folk færdes hele døgnet. Pladsen er inspireret af formen på en muslingeskal, og støder op til den imponerende, gamle Københavnske Rådhusbygning.

Copenhagen ligger ved Københavns Havn nær Nyhavn. Fra hotellet er diverse offentlige transportmidler lettilgængelige.

 • Parkeringshus 600 m fra hotellet
 • 450 m til Kongens Nytorv (Metro)
 • 290 m til nærmeste bus (bus 66)

Værelser og suiter

Under en ferie i en sansespækket og menneskefyldt storby kan du selvsagt få brug for en retræte. Et sted, hvor du kan fordøje dagens oplevelser, give fødderne og hovedet en velfortjent pause og samle ny energi til morgendagen. Derfor er det oplagt at søge mod vandet, da det har en gavnlig effekt på både sundhed og sind. Som gæst på Copenhagen Strand kan du se frem til en 4-stjernet og uforstyrret nattesøvn ved havnefronten, da omgivelserne – det nordiske lys, blå vandspejl og de åbne vidder – træder med indenfor i vores 174 værelser og suiter. De er alle allergivenlige og fordeler sig på 7 værelseskategorier, hvor nogle byder på en bred vue til vandet og Christianshavn på den modsatte side.


Small Double

Vores Small Double-værelser er det prisvenlige valg til dig og din eventuelle rejsepartner, der ønsker luksus i intime rammer. For på mange af disse komprimerede værelser venter dig en privat altan, hvor der er plads til at nyde en siddende stund. Derudover kan du glæde dig til masser af lysindfald, minibar samt gratis kaffe og te.

Mindre dobbeltværelse: 14 kvm og en dobbeltseng på 140 cm.

Mindre dobbeltværelse med balkon: 14 kvm og en dobbeltseng på 140 cm.

Læs mere om værelser på Copenhagen Strand

Standard

Vores Standard-værelser er det oplagte valg til dig, der ønsker et prisvenligt værelse, tæt ved havnefronten. De byder på masser af lysindfald, der får de maritime flader og farver til at træde frem. Derudover venter dig tv, minibar, badekar samt gratis kaffe og te. Du kan vælge et Standard-værelse som både et enkeltværelse og dobbeltværelse, opredt med enten dobbeltseng eller to enkeltsenge.

Enkeltværelse: 15 kvm og en enkeltseng på 110 cm.

Dobbeltværelse: 18 kvm og en dobbeltseng på 160 cm eller 2 senge à 80 cm.

Læs mere om værelser på Copenhagen Strand

Superior

Vores Superior-værelser er det ideelle luksusvalg til dig, der ønsker mere luft og plads, end hvad du finder på vores Standard-værelser. Her venter dig også tv, minibar samt gratis kaffe- og te-faciliteter. Vi tilbyder Superior-værelser som både enkeltværelser og dobbeltværelser, enten med én stor seng eller to enkeltsenge.

Enkeltværelse: 14 kvm og en enkeltseng på 140 cm.

Dobbeltværelse: 18 kvm og en dobbeltseng på 160 cm eller 2 senge à 80 cm.

Læs mere om værelser på Copenhagen Strand

Executive View

Vores Executive View værelser er det oplagte valg til dig, der ønsker et luksusværelse med plads til forkælelse af både krop og sind. For hér venter dig en direkte udsigt til havnens dansende vandspejl samt morgenkåbe, slippers og eksklusive badeprodukter. Dit rummelige værelse lader masser af det nordiske lys træde indenfor og byder også på tv, siddekrog, badekar, minibar og gratis varm te og kaffe.

Dobbeltværelse: 28 kvm og 2 senge à 90 cm.

Læs mere om værelser på Copenhagen Strand

Junior Suite View

Vores Junior Suite View suiter er opkaldt efter – og hylder – berømte søhelte, der har tjent den danske krigsflåde, lige fra Peter Wessel Tordenskjold til Ivar Huitfeldt. Bag dørens gyldne skilt venter dig en gennemført luksusoplevelse, da du kan nyde en udsigt til havnens vandspejl. Du kan desuden glæde dig til en stor dobbeltseng, blød sofakrog, badekar, morgenkåbe, slippers og eksklusive badeprodukter.

Junior Suite View: 30 kvm og en dobbeltseng på 180 cm.

Læs mere om værelser på Copenhagen Strand

Suite View

Vores Suite View suiter er ideelle til dig, der sætter pris på ultimativ luksus og selvforkælelse. For hér bliver du mødt af en direkte udsigt til havnefronten og silhuetten af Christianshavn på den modsatte side. Din suite byder på to værelser, hvor du i det lyse, havnevendte rum kan nyde udsigten under siddende stunder i sofahjørnet. Det andet rum byder på separat soveværelse med en stor dobbeltseng. I suiten venter dig desuden badekar, morgenkåbe, slippers og eksklusive badeprodukter.

Suite View: 33 kvm og en dobbeltseng på 180 cm.

Læs mere om værelser på Copenhagen Strand

Family

Vores Familieværelser byder på luksuriøse og rummelige rammer til dig, der gerne vil fuldende den fælles storbyoplevelse med familien eller nære venner. For her kan I sove side om side i to værelser, der i kombination med bl.a. tv på begge værelser, to badeværelser, minibar, skrivebord og stol samt gratis kaffe og te, skaber en hjemmelig privatsfære. Vi tilbyder denne kategori som henholdsvis Mindre Familieværelser, Standard Familieværelser og Superior Familieværelser.

3 eller 4 personersværelse: 31 kvm (17 kvm i det ene værelse og 14 kvm i det andet), en dobbeltseng på 140 cm og 2 senge à 80 cm.

Standard Familieværelse: 34 kvm (17 kvm på hver værelse), en dobbeltseng på 160 cm og 2 senge à 80 cm. Værelserne er forbundne med dør.

Superior Familieværelse: 34 kvm (17 kvm på hver værelse), en dobbeltseng på 160 cm og 2 senge à 80 cm. Værelserne er forbundne med dør.

Læs mere om værelser på Copenhagen Strand

Faciliteter og services

 • Gratis Wi-Fi på hele hotellet
 • Check-in fra kl. 15:00
 • Check-out før kl. 12:00
 • Morgenbuffet på hverdage kl. 06:30-10:00
 • Morgenbuffet i weekenden kl. 07:00-11:00
 • Bar
 • Safetyboks i lobbyen og på alle værelser
 • 24-timers reception
 • Roomservice når morgenmadsrestauranten er åben
 • Cykel- og biludlejning
 • Gratis brug af computer i lobby 
 • Mødelokale til 8 personer
 • Vaske- og renseservice samme dag
 • Udlån af strygesæt, hårtørrer og babyseng
 • Morgenvækning

Copenhagen Strand

Havnegade 37
1058 København K
Tlf. +45 3348 9900
copenhagenstrand@arp-hansen.dk
Besøg hjemmesiden

Få op til 10% rabat som STAY&SAVE medlem. Læs mere om alle fordelene