Tag hele familien med til København og bo på et af vores familiehoteller

København er en spændende storby med masser af aktiviteter for hele familien. Vælg at bo på et af vores 14 hoteller og luksus hostels, der er placeret midt i København og som både er familievenlige og med høj komfort.

Book værelse i dag så er I sikret en god base, når I besøger København!

Giv hele familien en oplevelse i København

København byder på masser af oplevelser for hele familien. Tag for eksempel i Zoologisk Have, Tivoli eller tag lidt nord for København til Eksperimentarium i Hellerup.

Eller tag teenagerne med på shoppetur i indre by – her er masser af muligheder for at finde smart tøj. Arp-Hansens hoteller er perfekt beliggende i det indre København, så alle byens aktiviteter er inde for rækkevidde. 

Sæt familien i centrum

Arp-Hansen Hotel Group sætter familien i centrum på vores familievenlige hoteller, der alle ligger i midten København, 5 minutters gang fra Rådhuspladsen eller Kongens Nytorv.

Vælg selv om I vil bo på et hyggeligt lille hotel eller et stort moderne hotel med tjekket loungestemning, Arp-Hansen Hotel Group har noget for enhver smag. Vi tilbyder dobbeltværelser til specielle tilbudspriser, så kan hele familien nyde ferien i hovedstaden til en god pris.

Er børnene store nok til at bo på eget værelse, kan vi tilbyde et ekstra værelse med morgenmad til fordelagtig pris. Kontakt os for nærmere information om vores familiehoteller!


Få skarpe tilbud i din indbakke

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og gå ikke glip af skarpe tilbud og store besparelser på dit næste hotelophold.

Læs mere om tilbud

Få op til 10% rabat som STAY&SAVE medlem. Læs mere om alle fordelene