Vi står klar til at løfte dit arrangement til nye højder

Vil du holde et møde, der efterlader et varigt indtryk og byder på fælles oplevelser for de deltagende?

Kombiner de faglige punkter på dagsordenen med Københavns pulserende energi og bliv inspireret både i og uden for mødelokalet.

Lad os hjælpe dig med at skabe et arrangement der ikke nødvendigvis slutter inde i mødelokalerne, men der bevæger sig ud i det københavnske byrum.

I vores guide kan i læse mere om:

  • Udendørs aktiviteter
  • Det grønne byrum
  • Byens kunst og kultur
  • Kulinariske oplevelser

Udendørs aktiviteter

Kom med ud i det åbne byrum og mærk den helt særlige stemning, der findes i København. Hvad end I har lyst til at opleve byen på to hjul, fra havsiden eller gå en tur i Tivoli, kan I finde masser af muligheder i vores guide.

Cykeltur i København

Efter en dag hvor idéerne har fået lov til at flyde frit, er det dejligt at komme udenfor og mærke den friske luft.

Lej en cykel på hotellet og nyd byen som de lokale på to hjul. Udforsk byens skjulte perler, cykel rundt i brokvarterne, nyd søerne eller cykel en tur til Refshaleøen.

Oplev byen på en ny og hyggelig måde hvor I nemt kan stoppe, hvis jeres blik fanger noget spændende. Hvis I er i tvivl om, hvad I gerne vil se, kan vores reception/concierge altid komme med anbefalinger eller gode råd. 

GreenKayak

Når man taler om København, er det næsten uundgåeligt at tænke på de mange charmerende kanaler og havne, der findes i byen.

Vandet spiller en central rolle i byens identitet, og det er værd at bemærke at Københavns havn, til forskel for mange andre storbyers havne, er så ren, at det er muligt at tage en dukkert i den. Organisationen GreenKayak ønsker at bidrage til at bevare den rene havn, og giver derfor mulighed for at låne en kajak, mod at man indsamler skrald fra Københavns kanaler.

Det giver en god mulighed at komme helt ned i gear med en hyggelig fælles aktivitet.

Tivoli Haven / Tivoli Food Hall

Træd ind i en verden af eventyr og mærk den stemningsfulde atmosfære, ved at tage en spadseretur gennem den charmerende have i Tivoli.

De mange eventyrlige dele af haven skaber en hyggelig stemning, der indbyder til, at man slår sig ned i det magiske univers, der åbner sig for en.

Hvis sulten skulle ramme jer, kan I med fordel gå i Tivoli Food Hall og få en kulinarisk oplevelse fra alle verdens hjørner i Tivolis ånd. Uanset om I vil prøve forlystelserne eller bare slentre rundt, kan Tivoli tilbyde jer begge dele.

En sansende gåtur i det gamle København

Det storslåede Kongens Nytorv og maleriske Nyhavn ligger lige rundt om hjørnet af flere af vores hoteller.

Tag et smut udenfor, få et break fra mødet og ilt til hjernen med frisk luft og sanselige indtryk fra bybilledet.

Nyd en gåtur blandt de monumentale, historiske bygninger på Kongens Nytorv og fortsæt langs den stemningsfyldte kanal og de farverige huse i Nyhavn.

Vi har erfaret, at møder kombineret med oplevelser ude i det fri har en positiv indvirkning på kreativiteten, og en walk’n’talk i nærområdet er en oplagt mulighed til netop det.

I en lille båd…

Kanalerne i København bruges ikke kun til at bade i eller ro kajak, men også i høj grad til at sejle rundt og se de gamle københavnske huse fra vandkanten.

Oplev København fra en ny vinkel og udforsk byens charmerende kanaler. Tag på kanalrundfart hvor ruten er fast eller lej jeres egen båd og nyd friheden til at sejle rundt i de hyggelige kanaler.

Mulighederne en mange. En eftermiddag på vandet skaber de perfekte rammer for en hyggelig afslutning på dagen med fællesskabet i fokus.


Det grønne byrum

København er meget mere end blot de mange kanaler og brolagte gade. Byens grønne åndehuller er vigtige at nævne, når man snakker om aktiviteter i byen. Det er perfekt for jer, der ønsker en afslappet gåtur eller en picnic i smukke omgivelser efter en lang dag i mødelokalet.

Frederiksberg Have & Søndermarken

Har I lyst til at nyde naturen i byen, er der et væld af muligheder. Vi anbefaler Frederiksberg Have og Søndermarken.

Disse to parker er perfekte for jer, hvis I søger store grønne områder, hvor I kan nyde naturen, lyden af fuglefløjt og de mange stier, der fører til forskellige dele af parken. Frederiksberg Have og Søndermarken skiller sig særligt ud grundet deres brede udvalg af kulturelle muligheder. Udforsk de forskellige museer og historiske sædværdigheder som parkerne gemmer på.

En af de nævneværdige perler som I ikke må gå glip af i Frederiksberg Have, er muligheden for at tage et kig ind i Københavns Zoologiske Have og se elefanterne hygge sig i deres store udendørsområde.   

Botanisk have

I hjertet af København ligger Botanisk Have, en sand oase med smukke blomster, et fascinerende sommerfuglehus og levende planter.

Botanisk Have er et idyllisk sted at nyde eftermiddagen, hvor man føler sig omfavnet af naturen. Parken er fyldt med dufte, blomster og træer, der alle giver en sensorisk oplevelse. Med sin centrale beliggenhed er parken det perfekte spot for en picnic, som kan nydes i de smukke omgivelser.


Byens kunst & kultur

København byder på uanede muligheder for at opleve inspirerende museer, slotte og historiske landmærker. Bliv inspireret efter jeres møde og gå sammen en tur gennem den danske kulturarv.

Rosenborg

Er I nysgerrige på at udforske byens rige kulturarv, så er Rosenborg et must-see.

Udover at opleve det smukke slot og dets historie kan I også udforske Rosenborgs højdepunkt; skatkammeret under slottet med de danske kronregalier og kronjuveler.

Træd ind i en del af den danske historie og lær om slottets rolle i den danske kulturarv og nyd de smukke arkitektoniske detaljer.

Glyptoteket

Et af de nævneværdige museer København har at byde på, er Glyptoteket.

Museet er kendt for sin kombination af kunst, historie og arkitektur. Museet er dog ikke kun kendt for sin kunstinstallationer, men også for deres hyggelige oase som er knudepunktet for museet med en lille café, hvor man kan nyde alt det storslået Glyptoteket tilbyder.

Glyptoteket er derfor et godt valg, hvis man er en flok, der ikke har den største interesse for kunst i sin reneste form, da det har meget andet at tilbyde. 

Rundetaarn

Er I på udkig efter et friskt perspektiv og en betagende udsigt?

Så kan I med stor fordel tage en tur op i Rundetaarn. Oplev udsigten over Københavns tage, gå på opdagelse i bibliotekssalen og se Europas ældste fungerende observatorium.

Rundetaarn byder på en række hyggelige gruppeaktiviteter, der er ideel til grupper, der ønsker at opleve det i fællesskab uden behov for at dele sig op. 


Kulinariske oplevelser

Lad resten af dagen stå i fællesskabets tegn. Den københavnske gastronomi er blevet et kendetegn for byen, så hvorfor ikke lære mere om det kulinariske univers sammen? Mulighederne er mange, uanset om I vil på madkursus sammen eller lære mere om de lokale bryggerier, er der en mulighed som kan skræddersyes til jer.

Madlavningskursus

Hvad med at gribe chancen for at komme hinanden nærmere ved en gruppeaktivitet, hvor læring og sjov går hånd i hånd?

København har i de seneste år cementeret sin status som et gastronomisk hotspot – en perfekt anledning til at integrere dette i jeres besøg. Det kan være svært for en gruppe at finde en aktivitet, hvor alle kan være aktivt med, men et madlavningskursus rammer plet hver gang. Det handler i høj grad om at samarbejde på nye måder og have en god og effektiv kommunikation, noget I kan opleve hos både Meyers og Timm Vladimirs Køkken.

Dyk ned i Københavns madlavningskurser og oplev hvordan I sammen kan tackle kulinariske udfordringer, skabe sjove øjeblikke og ikke mindst, styrke jeres fællesskab. 

Ølsmagning

Er I ølentusiaster, eller søger I bare en ny og sjov oplevelse sammen?

Tag til ølsmagning på Nørrebros Bryghus og dyk ned i bryghusets historie, udforsk hemmelighederne bag en god øl og smag på et udvalg af de klassiske bryg til de mere avantgarde varianter.

En sjov og spændende oplevelse, som ikke kun vil berige jeres smagsløg, men også styrke fællesskabet blandt de deltagende.


Få mere ud af dit ophold i København

Book direkte for den bedste pris!

Vil du gerne have mere tid til at udforske København og opleve de hyggelige omgivelser på hotellet?  Vi har løsningen! Gå fra ”arbejdsmode” til ”afslapningsmode” med os. 

Book dit næste ophold direkte hos os og få den bedste pris!  

Vi garanterer, at du ikke finder en bedre online pris – og hvis du gør, så matcher vi prisen. 

Vi glæder os til at byde dig velkommen tilbage – denne gang for ren fornøjelse. 

Få op til 10% rabat som STAY&SAVE medlem. Læs mere om alle fordelene