Spræng rammerne – brug byen i dit møde

København er fuld af spændende aktiviteter, som du kan inddrage i din mødedag, for hvem siger, at et møde nødvendigvis skal holdes indefor mødelokalets fire vægge.

Gør brug af Københavns udefineret rammer, og lad de innovative tanker få frit spil i den pulserende metropol. Vi giver dig her et par tips til, hvordan du kan inddrage byen i dit møde og derved skabe unikke mødeoplevelser.

Tip 1: Tag i Tivoli

Tag dine mødedeltagere med i det eventyrlige Tivoli, hvor de smukke omgivelser lægger op til nye kreative indspark.

Fælles oplevelser, såsom en tur i Dæmonen, fungerer altid godt til at styrke holdånden, ligesom en tur rundt i den farverige Have kan få nye idéer til at blomstre.

En oplagt afslutning på dagen, hvis I afholder møde på f.eks. Imperial Hotel eller Tivoli Hotel & Congress Center.

Derudover ligger Tivoli tæt på Hovedbanegården og Rådhuspladsen, så I har både transportmuligheder og madoplevelser lige i området.

Tip 2: En sansende gåtur i det gamle København

Det storslåede Kongens Nytorv og maleriske Nyhavn ligger lige rundt om hjørnet fra både Copenhagen Strand og Phoenix Copenhagen.

Tag et smut udenfor, få et break fra mødet og ilt til hjernen med frisk luft og sanselige indtryk fra bybilledet.

Nyd en gåtur blandt de monumentale, historiske bygninger på Kongens Nytorv og fortsæt langs den stemningsfyldte kanal og de farverige huse i Nyhavn.

Vi har erfaret, at møder kombineret med oplevelser ude i det fri har en positiv indvirkning på kreativiteten, og en walk’n’talk i nærområdet er en oplagt mulighed til netop det.

Tip 3: Vind i håret ved Københavns kanaler

Fornøjelsen af bølgens brus og solens stråler, der glimter som små diamanter i vandet, giver fornyet energi til os alle.

På vores designhotel Copenhagen Island og eventyrlige Tivoli Hotel & Congress Center har du vandet som nabo.

Snup en pause ved vandkanten eller slut dagen med en herlig sejltur gennem Københavns kanaler, hvor du oplever byen fra en ny smuk vinkel.

Du kan også leje cykler på hotellet, så I i fællesskab kan tage på den tohjulede jernhest gennem Københavns stræder. En sjov aktivitet kunne også være en teambuilding quiz under jeres fart.