Administration

Arp-Hansen Hotel Groups hovedkontor

Nybrovej 75
2820 Gentofte, Danmark
Tlf. +45 4597 0500

Vores organisation

Organisationsplan
Se vores organisationsplan

Bookingafdeling

Mangler du hjælp til at finde netop dét hotel, der skal fuldende dit næste ophold i København eller Aarhus? Arp-Hansen Hotel Group ejer i alt 14 hoteller og hostels, der kan tilbyde noget særligt på hver deres måde – lige fra smagsoplevelser og udsigt til vandet til lounger og børnefaciliteter. Uanset dit valg ser de alle frem til at byde dig velkommen, redde din seng og servere din morgenmad under dit ophold i storbyen. 

Du er velkommen til at ringe eller skrive uforpligtende til vores centralbooking mandag-torsdag kl. 08.00-16.30 og fredag kl. 08.00-16.00 her: 

Tlf: +45 8030 3045
E-mail: book@arp-hansen.dk 

Nåede du ikke at få fat i os inden for vores åbningstider? Så kan du kontakte det enkelte hotel direkte. Se kontaktinformationer her.

Salgsafdeling

Er du på udkig efter en skræddersyet, fleksibel og grøn firmaaftale, som sikrer dig og dine medarbejdere en fast base, tæt på mødelokaler, byens centrum og transport? Vi tilbyder dig og dit firma en hotelaftale, som matcher dine behov, ønsker og budgetter, og som du kan tilpasse, alt efter om den skal gælde for enkelte eller alle vores hoteller i København og Aarhus. 

Har du brug for at vide mere eller et uforpligtende tilbud, er du velkommen til at ringe eller skrive til vores salgsafdeling her: 

Tlf: +45 4597 0500
E-mail: sales@arp-hansen.dk

Du kan læse mere om vores firmaaftaler her.

HR-afdeling

Har du spørgsmål til hvordan det er at arbejde på en af hotelbranchens bedste arbejdspladser, så er du velkommen til at kontakte vores HR-afdeling, her: 

Tlf.nr: +45 4597 0500
E-mail: hr@arp-hansen.dk

Indkøbsafdeling

Har du et produkt eller en service, du gerne vil fortælle os om? Arp-Hansen Hotel Groups indkøbsafdeling tager sig centralt af præsentationer og/eller tests af mulige nye produkter og services, indkøbs- og samhandelsaftaler og tilhørende indkøbskontrakter for alle vores hoteller.  

Vil du gerne have fat i vores indkøbsafdeling? Så er du velkommen til at kontakte vores indkøbschef, Jesper Poulsen, her: 

Tlf: +45 4597 0500
E-mail: procurement@arp-hansen.dk

Teknisk afdeling

Sidder du med et med et ubesvaret spørgsmål til sikkerheden, fx brandøvelser og evakuering, på Arp-Hansen Hotel Groups hoteller? Eller har du tekniske spørgsmål til fx vedligeholdelse af varmtvandsbeholder og udskiftning til CO2-neutrale lyskilder?

Du er velkommen til at kontakte vores tekniske afdeling for at få svar, hjælp og vejledning. Du kan ringe eller skrive til vores tekniske chef, Jack Hellweg Bengtsson, her:   

Tlf.nr: +45 4597 0500
E-mail: jhe@arp-hansen.dk

E-fakturering

Vil du gerne spare penge på en miljøvenlig måde? Elektronisk fakturering er til gavn for alle. Ikke kun for du og os hos Arp-Hansen Hotel Group, men også for den grønne natur, som vi alle nyder at være omgivet af. 

Ved at bruge e-fakturaer kan vi reducere omkostningerne, forkorte behandlingstiden, mindske antallet af fejl og fældning af skov og træer. Det betyder derfor også, at vi og vores tilhørende datterselskaber ikke tager imod papirfakturaer. 

Få op til 10% rabat som STAY&SAVE medlem. Læs mere om alle fordelene