Påske på Fisketorvet

Skal påskeferien i København bruges så hele familien hygger sig? Så er en dag på Fisketorvet en ideel løsning for alle. Fisketorvet er især et hit, når der er udsigt til regnvejr.

Shoppingferie eller familietur?

Uanset hvad, kan I få en hel dag til at gå med Fisketorvet Shopping, hvor der er masser af muligheder og sjove ting at give sig til. Butikkerne er en selvfølge, og her vil det også være de fleste, der får sin lyst styret med tilbud på kendte mærkevarer og butikker for de små.

Børn og forældre har ikke altid samme opfattelse af, hvordan man sammen holder en hyggelig påskeferie, men Fisketorvet Shopping i København rummer gode muligheder for at skabe en dag, hvor alle kan hygge sig.

Herunder er et bud på, hvad I kan foretage jer en hel dag på Fisketorvet.

Fisketorvet: Shoppingmuligheder

Shopping er naturligvis nr. 1 på listen, for Fisketorvet er uden tvivl et butiksmekka for ægte shoppingentusiaster. Så for at sikre en god start på dagen kan I bruge formiddagen på at kigge nærmere på de mange butikker, som Fisketorvet rummer. Det er ofte et hit hos børnene, især hvis de er omkring 10 år eller opefter, for der er rigeligt med gode tøjbutikker.

For de lidt yngre er der også gode legetøjsbutikker, og er I en sporty familie, finder I nogle fine sportsbutikker både med tøj og udstyr, hvor I kan slå jer løs. Fisketorvet Shopping giver muligheder, der kan samle hele familien.

Snup et cafébesøg

Efter et par timers ferieshopping har sulten nok meldt sig, og et hyggeligt cafébesøg eller et visit på et af de små spisesteder, hvor den lille sult kan stilles, er nok noget, hele familien kan blive enige om.

Det kan enten være et af de trendy steder som Joe & the Juice eller The First Lady, eller det kan være en hurtig bid mad på Sunset, Pizza House eller Just Thai afhængigt af, hvilken slags mad I foretrækker. Det kan være hårdt at shoppe på tom mave, så det er vigtigt at få opladt kræfterne til en ny omgang Fisketorvet Shopping!

Lækker middag på Fisketorvet

Efter en god biograffilm vil det være tid til at indtage en lækker middag på en af Fisketorvets mange restauranter. Ønsker I saftige bøffer i amerikansk stil, kan The President anbefales, er I mere til stærk mad, findes den på Indian Mexican Restaurant eller har I en forkærlighed for det franske køkken, finder I et lækkert menukort på Grand Vue med udsigt over Islands Brygge.

Der er altså rig mulighed for at få et godt måltid, inden I vender snuden hjemad til hotellet, som er booket i påskeferien. Her kan I koble helt af og nyde jeres mange fund fra dagens familietur og hygge-/shoppingferie på Fisketorvet.

De nærliggende hoteller

Fisketorvet er et ret centralt shoppecenter, og tæt herpå finder I nogle skønne hoteller, som I kan booke overnatning på i jeres påskeferie 2025.

Det spektakulære Tivoli Hotel er placeret ved fantastiske Tivoli, og det Utzon-designede Copenhagen Island er beliggende på en kunstig ø i Københavns Havn. Et andet alternativ kunne være lavprishotellet Wakeup Copenhagen, som er særdeles centralt placeret.

Få flere idéer til årets påskeferie.

71 Nyhavn Hotel

Hotel med underspillet elegance og sublim beliggenhed ved Nyhavn i København. I 200 år har Nyhavn 71 været placeret mellem havnens skumsprøjt og livets gang i Nyhavn.

Copenhagen Island

Elegant designperle med superb beliggenhed ved vandet.

Copenhagen Strand

Nordisk lys og diskret luksus ved havnepromenaden.

Gentofte Hotel

Hyggeligt og stilfuldt hotel i naturskønne omgivelser.

Imperial Hotel

Tradition møder fornyelse og international atmosfære i hjertet af København.

Phoenix Copenhagen

Atmosfære og elegance ved Kongens Nytorv.

Steel House Copenhagen
Steel House Copenhagen

Som gæst på det newyorker-inspirerede Steel House Copenhagen vil du opleve helt nye standarder for nutidens city hostels. Her møder du minimalistiske linjer og design i en afbalanceret fusion af rå elementer, rustikt interiør og bløde teksturer.

The Square

Trendy og stilrent designhotel på Rådhuspladsen.

Facaden på Wakeup Copenhagen i Bernstorffsgade
Wakeup Copenhagen, Bernstorffsgade

Smart lavprishotel i København – tæt på Tivoli, Københavns hovedbanegård og det hippe Vesterbro.

Læs mere

Facaden på Wakeup, Borgergade
Wakeup Copenhagen, Borgergade

Smart lavprishotel i København – tæt på Kongens Nytorv.

Læs mere

Facaden på M.P. Bruunsgade
Wakeup Aarhus, Bruunsgade

Smart lavprishotel i Aarhus – nabo til Bruun’s Galleri og tæt på Hovedbanegården.

Læs mere

Facaden påCarsten Niebuhrsgade
Wakeup Copenhagen, Carsten Niebuhrs Gade

Smart lavprishotel i København – nabo til Tivoli Congress Center og tæt på Tivoli.

Læs mere

Tivoli Hotel & Congress Center

Stilfuldt og spektakulært hotel med luksuriøse faciliteter.

Next House Copenhagen

Next House Copenhagen er placeret bare et stenkast fra Hovedbanegården, Tivoli og Københavns havnefront og er byens nye luksus hostel.


Få skarpe tilbud i din indbakke

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og gå ikke glip af skarpe tilbud og store besparelser på dit næste hotelophold.

Læs mere om tilbud

Få op til 10% rabat som STAY&SAVE medlem. Læs mere om alle fordelene