Miniferie i København

For 2 personer eller hele familien

Der er vinterferie, påskeferie, pinseferie, sommerferie, weekendferie... Listen er lang og vi tilføjer her Miniferie til samlingen.

Book en Miniferie for 2 eller hele familien og få tid til samvær, energiopladning og sightseeing i oplevelsesrige København.

Tilbuddet gælder, når du booker min. 2 overnatninger. Miniferie kan bookes hele året rundt.

Skal I afsted hele familien, så er der på familieværelserne senge til 3 personer, men hvis I kan sove 3 i dobbeltsengen, er I velkomne til at være 4 på værelset; 2 voksne og 2 børn under 11 år.


Miniferie

fra  

pris pr. nat pr. dobbeltværelse v/min. 2 overnatninger.

Du kan gratis ændre eller annullere din reservation indtil kl. 12:00 på ankomstdagen.

Med en travl hverdag kan det være noget så tiltrængt at komme lidt væk fra de vante rammer. Ryk ind på et af vores hoteller i København, og se frem til nogle afslappende og oplevelsesrige dage.

Tilbuddet indeholder

  • Overnatning (min. 2 nætter)
  • Morgenmad

Du finder tilbuddet ved at: 

1) Indtaste periode og antal personer, og tryk "Find hotel".

2) Vælg og klik på det det hotel, du gerne vil bo på.

3) Vælg nu ”Miniferie” boksen, og du er klar til at booke.


Hvorfor netop en Miniferie?

Nu skal du høre! Et Miniferie-ophold er for dig, der ønsker en getaway med én eller flere, du holder af. Det kan være med kæresten eller familien, hvor I trænger til at nyde et weekendophold væk fra de vante omgivelser ved at indlogere jer på et af vores mange unikke hoteller. Med en Miniferie får I et weekendophold med tid til hinanden og muligheden for at opleve alt dét, som København kan tilbyde til lige præcis jeres behov.

Weekendophold for 2

Hverdage og weekender bliver for mange par, med eller uden børn, ofte fyldt med praktiske gøremål, at man til tider glemmer sin partner. Det er afgørende for forholdet at sætte tid af til hinanden og dyrke kærestetiden, hvilket et weekendophold for 2 er et godt bud på. Her handler det udelukkende om at tilbringe tid sammen - om det er en hel weekend tilbragt under hotellets bløde dyner eller en weekend fyldt med oplevelser, det er op til jer. Det er kun fantasien, der sætter grænser. Hvis I ønsker at blive rig på oplevelser sammen, anbefaler vi:

  • Kanalrundfart med partneren i den ene hånd og en læskende drik i den anden. I kan også leje en GoBoat, hvor I kan pakke en kurv og nyde en dag til vands, bare I to.
  • Torvehallerne, Københavns store spisekammer, hvor boder side om side vil forkæle jeres smagsløg.
  • Gåtur ved vand og byens mange parker. Hop i det gode fodtøj og bevæg jer ud på oplevelse i bl.a. Kongens Have, Nyhavn, H.C. Ørsted Parken eller langs det smukke Langelinie.

Familien med på weekendophold

Om det er som par eller familie, har vi alle brug for at få et pusterum fra hverdagen. Tag familien under armen og nyd hinandens selskab væk fra sure sokker og den børnevenlige bolognese. Pak kufferterne og tag på weekendophold fyldt med sjove oplevelser og aktiviteter for både børn og voksne. Trænger I som familie til en stund væk fra hverdagens strabadser, hvor nærvær, hygge og familie er i fokus? Så er en miniferie på et af vores charmerende og børnevenlige hoteller en oplagt løsning. Slip de kedelige gøremål, træk stikket og tank op på familiebarometeret. Under jeres ophold anbefaler vi, at I bl.a. lægger et smut forbi:

  • Tivoli med forlystelser til børn og barnlige sjæle samt et godt og varieret udvalg til, når sulten melder sig. I kan også bevæge jer nordpå til forlystelsesparken Bakken, der ligger placeret midt i Dyrehaven, en naturpark fyldt med skovområder, søer og dådyr.
  • Zoologisk Have, hvor I kommer tæt på de ikoniske pandaer og har muligheden for at stå under de badende isbjørne. Når jeres hjerner er blevet fyldt med viden og indtryk, kan I slutte dagen af med at fylde maverne med et velfortjent måltid mad i en af havens restauranter.
  • Experimentarium, et naturvidenskabeligt legeland fyldt med sjove og lærerige oplevelser for både børn og voksne. En dag i Experimentariet er gået, inden I får set jer om!

Salgsbetingelser

Tilbuddet gælder for et begrænset antal værelser, og prisen er altid angivet pr. nat. Prisen kan variere fra dag til dag. Min. 2 nætter. Booker du en Miniferie til hele familien (2 voksne og 2 børn), vil der maks. være 1 ekstra opredning pr. værelse. Booker du en Miniferie for 2, vil det ikke være muligt at få ekstra opredninger.

Få op til 10% rabat som STAY&SAVE medlem. Læs mere om alle fordelene