Bo billigt på discounthotel i København

Trendy discounthotel med dansk design

Wakeup Copenhagen er hotel der ikke går på kompromis med hverken pris, beliggenhed eller komfort. Her kan du med sikkerhed bo stilfuldt og billigt under dit ophold i København.

Hotellet bærer præg af det bedste inden for dansk design – lobbyen er udstyret med PH-lamper og stole designet af Arne Jacobsen. Værelserne er små men funktionelle med alt, hvad man har brug for – trådløst WiFi, fladskærmstv, 1,60 m. bred dobbeltseng og hvert værelse har eget toilet og bad.

Det eneste discount ved Wakeup Copenhagen er den gode pris. Book dit hotelværelse nu og se frem til et budgetvenligt ophold i København.

Behagelige priser på splinternyt hotel!

I oktober 2018, slog Arp-Hansen Hotel Group dørene op for endnu et splinternyt discount hotel i København;  det nye Wakeup hotel i Bernstoffsgade.

Hotellet har udsigt til Københavns havnefront og har 585 nye moderne hotelværelser. Spiser du morgenmad på 10. etage kan du også nyde panoramaudsigten over København. 

Book værelse online

Du kan let og hurtigt booke på Wakeup Copenhagens hjemmeside her. Vi tilbyder værelser for enkelt personer, par, venner, businessrejsende og hele familier. Så det er bare om at finde tid i kalenderen og booke et behageligt ophold i København, hvis du er på udkig efter en ferie til budgetvenlige priser. 

Vælge selv etage

Du kan også vælge, om du vil bo billigst på en af de laveste etager, eller om du vil betale lidt ekstra for at bo på de øverste etager og få en bedre udsigt.

På alle vores hoteller er gæsten altid i centrum, og vi står klar til at assistere dig, uanset hvilken forespørgsel det måtte være, når du overnatter på et af vores hoteller. Vi ser frem til at byde dig velkommen på Wakeup Copenhagen!

Er du klar til at gå på opdagelse?

Udforsk byens historiske og arkitektoniske seværdigheder, kulinariske kunstskaber og dansk design.

Om du ønsker at smage eller shoppe din vej gennem København, så er Wakeup Copenhagen hotellerne centralt beliggende. Du kan læse mere om Københavns seværdigheder her!

Facaden på Wakeup Copenhagen i Bernstorffsgade
Wakeup Copenhagen, Bernstorffsgade

Smart lavprishotel i København – tæt på Tivoli, Københavns hovedbanegård og det hippe Vesterbro.

Læs mere

Facaden på M.P. Bruunsgade
Wakeup Aarhus, Bruunsgade

Smart lavprishotel i Aarhus – nabo til Bruun’s Galleri og tæt på Hovedbanegården.

Læs mere

Facaden på Wakeup, Borgergade
Wakeup Copenhagen, Borgergade

Smart lavprishotel i København – tæt på Kongens Nytorv.

Læs mere

Facaden påCarsten Niebuhrsgade
Wakeup Copenhagen, Carsten Niebuhrs Gade

Smart lavprishotel i København – nabo til Tivoli Congress Center og tæt på Tivoli.

Læs mere

Få op til 10% rabat som STAY&SAVE medlem. Læs mere om alle fordelene