Oplev ultimativ forkælelse på luksushotel i København

Oplev København fra sin bedste side og bo på et af Arp-Hansens lækre 4-stjernede hoteller – så kan du nyde byen og komme hjem på hotellet til luksus og forkælelse. Arp-Hansens 4-stjernede luksushoteller ligger i centrum af København i gåafstand til byens mest spændende seværdigheder og det livlige café- og byliv. På flere af hotellerne er der tilmed en eller flere gourmetrestauranter, der tilbyder dig en god gastronomisk oplevelse i flotte omgivelser.

Service- og komfortniveauet er uovertruffet på disse luksushoteller, og vores kompetente personale står klar til at hjælpe med spørgsmål eller særlige ønsker - kort sagt tilbyder vi dig en udsøgt hoteloplevelse! Læs om Arp-Hansens 4-stjernede hoteller her Phoenix Copenhagen, 71 Nyhavn Hotel og Imperial Hotel.

Book din egen suite og få en helt sublim oplevelse

Til den helt særlige anledning, eller for jer, der trænger til ekstra forkælelse, er løsningen at leje jeres helt egen private suite. Gør bryllupsnatten helt speciel, eller invitér kæresten eller ægtefællen på en eksklusiv overnatning i en suite på et af Arp-Hansens luksushoteller. En suite består af to værelser – en stue og et soveværelse ensuite, og suiterne er det ultimativt mest luksuriøse bud på en fantastisk overnatning i København. Du kan booke en suite på et af vores hoteller direkte online her på sitet eller kontakte os for mere information på telefon +45 8030 3045.

Bo på vores luksus hoteller i København

Arp-Hansen tilbyder luksus hoteller i København i særklasse. Du er altid garanteret en central beliggenhed og rolige omgivelser, inde på alle hotellerne. Alle værelser er indrettet med lækre designer møbler i et tidsløst design der giver en lys og behagelig atmosfære.Du får en oplevelse ud over det sædvantlige og vil opleve at få meget mere end en normal hotelovernatning, på et luksus hotel. Det indebærer store, gode senge, lækre produkter til krop og hår, uovertrufne restauranter og kun den bedste service fra vores kompetente hotelpersonale. 

Hos Arp-Hansen er det absolut vigtigste, at alle vore gæster føler sig velkommen når de tjekker ind på et luksus hotel i det dynamiske københavnermiljø. 
Vi kan med garanti love at du får en luksus overnatning i København på et af vores unikke, luksuriøse hoteller. Her kan du føle dig hjemme væk fra hjemmet.

Få op til 10% rabat som STAY&SAVE medlem. Læs mere om alle fordelene