Photo by: Søren @sld_xx | Source: VisitCopenhagen

Hotelguide over hoteller i København

Vores hoteller i København

Ligegyldigt hvilket af vores hoteller du vælger, har du mulighed for at få gode oplevelser midt i byen. Oplevelser der oser af byens særlige stemning og atmosfære, og som vi håber, vil give dig dejlige ferieminder. Vi yder i hvert fald vores bedste for, at du føler dig hjemme, når du booker hos os, og ser frem til at byde dig velkommen på et af vores hoteller.

Hoteller fordelt over tre områder

Kalvebodbrygge

Her finder du det attraktive Tivoli Hotel, der er integreret med Tivoli Congress Center. Hotellet kan give dig en helt unik oplevelse med sit særlige design og luksuriøse faciliteter. Ved siden af finder du to af vores smarte og minimalistiske lavprishoteller – Wakeup Copenhagen. Her har du mulighed for at overnatte billigt i moderne og lækre værelser med udsigt over København.

Helt ned til vandet ligger vores arkitekttegnede Copenhagen Island Hotel. Hotellet er tegnet af Kim Utzon, og har sin egen gourmetrestaurant, Restaurant The Harbour. Området er dejligt hele året rundt, og er fyldt med moderne arkitektur, restauranter og ligger kun et stenkast fra centrum.

Mellem Hovedbanegården og Rådhuspladsen

Overnat på Imperial Hotel eller The Square Hotel, der begge byder på klassisk dansk design og moderne udtryk. Dette er et område for den rejsende, der vil bo helt centralt på trendy og stilrene hoteller. Tag på et hotelophold, hvor tradition møder fornyelse midt i en storby, der emmer af liv. 

Området omkring Kongens Nytorv

I dette område med klassisk dansk arkitektur kan du overnatte på Phoenix Copenhagen, 71 Nyhavn Hotel og Copenhagen Strand. Dette er et område for den eventyrlystne med en særlig forkærlighed for historie og god mad. Her vrimler det nemlig med historiske fortællinger, smukke gamle bygninger og restauranter, der vil glæde dine smagsløg.

Overnat uden for byen – tæt på København

Kun 8 km nord for København ligger Gentofte Hotel. Med sin moderne kro-stemning tilbyder dette hotel nogle dage i smukke og rolige omgivelser. Hotellet ligger et stenkast fra Gentofte sø, hvor du kan gå en morgentur inden dagens øvrige ferieoplevelser.

Hvor skal du overnatte?

Læs mere om alle vores hoteller her på siden. Book dit ophold i dag og glæd dig til en særlig oplevelse i Danmarks hovedstad!

Få op til 10% rabat som STAY&SAVE medlem. Læs mere om alle fordelene