Tivoli Congress Hall

Har du brug for ekstra stor kapacitet til næste event eller kongres?

Så er Københavns smukkeste kongressal, Tivoli Congress Hall, et oplagt valg.


Perfekt til ethvert behov

Kongressalen kan rumme op til 2.400 personer og kan bruges til alle slags arrangementer, uanset om du planlægger et møde, kick-off, en udstilling, firmafest eller noget helt andet. Kun fantasien sætter grænser, og uanset setup finder vi en løsning.

Vi står klar til at hjælpe

Vi står klar til at hjælpe

Om du har et særligt setup i tankerne eller brug for idéer til dit næste arrangement, står vi klar til at hjælpe! Events og arrangementer af denne kaliber kræver meget planlægning og en klar handleplan.

Vores konferenceteam har mange års erfaring med at afholde store events og tilbyder ekspertviden inden for mødeplanlægning. Vi hjælper dig alt det, du har brug for. Hos os er fleksibilitet et af de vigtigste buzz-ord, og vi gør en dyd ud af at skabe netop det setup, du søger.


Vil du læse mere?

Kunne du tænke dig at lære mere omkring vores kongressal, Tivoli Congress Hall, og de mange muligheder for jeres næste event, så besøg Tivoli Hotel & Congress Centers egen hjemmeside, hvor du kan finde uddybende information.

Læs mere om alle mulighederne


Kontakt os i dag

På Tivoli Hotel & Congress Center har vi et kompetent konferenceteam, der står klar til at hjælpe dig med alt fra sparring til jeres mødeplanlægning, skræddersyede løsninger og koordinering af hele mødeforløbet fra idé til evaluering. Kontakt os for at høre mere.

Telefon: +45 32684300
E-mail: info@tivoli-cc.dk

Få op til 10% rabat som STAY&SAVE medlem. Læs mere om alle fordelene