Next House Copenhagen

Europas største luksus hostel åbner i København sommer 2021

Pressemeddelelse | 2. marts 2020

What's next?

Arp-Hansen Hotel Group sætter nye standarder for smart overnatning: Next House Copenhagen.

Arp-Hansen Hotel Group, der er Københavns største hotelkæde med 4.350 værelser og 100 mødelokaler fordelt på 12 hoteller og 1 hostel på de bedste beliggenheder, sætter igen nye standarder for overnatning i København. Endnu flere unge og moderne rejsende i alle aldre, får nu muligheden for at bo billigt, centralt og sjovt på et af byens nye in-steder.

Koncernen købte og overtog sidste år Falck A/S’s tidligere hovedkvarter i Bernstorffsgade – bare et stenkast fra Hovedbanegården, Tivoli og Københavns havnefront. Nærmeste nabo er gruppens nyeste Wakeup hotel.

Ombygningen er allerede i fuld gang og i sommeren 2021 forventer vi at åbne koncernens andet hostel, Next House Copenhagen – og det med ambitionen om at skabe endnu et af Københavns mest lækre luksus hostels med en rå atmosfære i enestående format, unik central beliggenhed og med fællesfaciliteter i særklasse.

Next House Copenhagen

Som værdig pendant til det New Yorker inspirerede Steel House Copenhagen, som kæden med succes åbnede i 2017 ved Vesterport station, vil Next House Copenhagen også sætte en ny og spændende standard for nutidens city hostels. Den tidligere kontorejendom bliver totalt omdannet og udbygget med en ny bygningsdel mod Mitchellsgade og kommer samlet til at rumme 433 værelser og i alt 1.650 sengepladser. Det er ambitionen, at det nye hostel bygningsmæssigt skal leve op til den internationale bygningscertificering DGNB, ligesom projektet selvfølgelig får solceller og et stærkt grønt element med hængende haver inde og ude. Bæredygtighed inde og ude, bliver derfor en væsentlig del af dette nye hostels liv.

Facaden bliver helt ny i flot messing og det grønne look fra husets tagetager bliver også en væsentlig del af den indre udsmykning i Next House Copenhagen's i alt 3.600 m2 fællesarealer, som sammen med de mange fællesfaciliteter vil løfte den sociale dimension i huset op til et helt nyt niveau.

Tættere på åbningen vil vi løfte sløret for design, indretning og koncept, men kan allerede nu afsløre, at Next House Copenhagen med spændende og hyggelig indretning samt to unikke rooftops, vil give vores gæster god grund til at læne sig tilbage i de favnende og frække omgivelser. Den urbane aura og internationale atmosfære binder det hele sammen i et hjem, der kan være dit, når du besøger København. Om du er afsted på rejse alene eller kommer med venner eller kolleger, vil Next House Copenhagen have faciliteterne til dig.

Af håndplukkede muligheder vil du på Next House Copenhagen bl.a. kunne opleve:

  • Fællesområde og lounge
  • Morgenmadsrestaurant
  • Nyt Restaurantkoncept, Cafe & Bar i stueetagen
  • Roof top 1 med “Self-service” køkken til gæsterne på 6. etage med udsigt over byens tage
  • Roof top 2 med trendy taghaveanlæg med servering og hænge-ud-miljø for både egne og udefrakommende gæster
  • Fitness & yogarum
  • Biograf
  • Next Door indendørs stadion 10x20 meter bane til padel-tennis, fodbold (softball) og meget andet
  • Stilleområde
  • ...og meget mere!

PRIS FRA DKK 125,- PR. PERSON PR. SENG

Next House Copenhagen kommer til at rumme i alt ca. 1.650 sengepladser fordelt på i alt 433 værelser, hvoraf ca. halvdelen vil være 4-sengsværelser, en fjerdedel små lækre dobbeltværelser og resten 6-sengsværelser. Alle selvfølgelig med eget toilet og bad, aircondition, super Wi-Fi med videre.

Vi glæder os til at byde alle velkommen til en ny og anderledes indkvarteringsform i København, hvor den unge rejsende i alle aldre og det rejsevante hippe internationale hostel-publikum sammen vil være med til at skabe liv og atmosfære i de på en gang hyggelige og fikse rammer på Next House Copenhagen...

Hør allerede nu nærmere og book seng eller værelse ved at kontakte os. Vi lover dig, at du ikke bliver skuffet!

ARP-HANSEN HOTEL GROUP

Dorte Krak
Administrerende Direktør


Hostel information & reservation
Next House Copenhagen
c/o Arp-Hansen Hotel Group
Nybrovej 75
DK-2820 Gentofte
Tel.: +45 3330 1100
reservations@nexthousecopenhagen.com
www.arp-hansen.dk/nyheder-og-presse/next-house-copenhagen

Få op til 10% rabat som STAY&SAVE medlem. Læs mere om alle fordelene