Next House Copenhagen

Nu åbner Europas største luksus hostel i København

Pressemeddelelse | 26. november 2021

Arp-Hansen Hotel Group sætter nye standarder for smart overnatning: Next House Copenhagen, der nu slår dørene op for de første gæster. Arp-Hansen Hotel Group, der er Københavns største hotelkæde med mere end 5.000 værelser og suiter og 100 mødelokaler fordelt på 12 hoteller og nu 2 hostels på de bedste beliggenheder, sætter igen nye standarder for overnatning i København. Endnu flere unge og moderne rejsende i alle aldre, får nu muligheden for at bo billigt, centralt og sjovt på et af byens nye in-steder.

Koncernen købte og overtog i 2019 Falck A/S’s tidligere hovedkvarter i Bernstorffsgade – bare et stenkast fra Hovedbanegården, Tivoli og Københavns havnefront. Nærmeste nabo er gruppens nyeste Wakeup hotel. Bygningen er blevet total ombygget og konverteret fra et lidt gråt kontorhus til et urbant og internationalt byggeri med ny messingfacade og hængende haver og rooftops, der allerede udefra signalerer næste generation af luksus hostel. Next House Copenhagen hedder denne nye perle – og det er ambitionen med dette hus at skabe endnu et af Københavns mest lækre luksus hostels med en rå atmosfære i enestående format, unik central beliggenhed og med fællesfaciliteter i særklasse.

Next House Copenhagen

Som værdig pendant til det New Yorker inspirerede Steel House Copenhagen, som kæden med succes åbnede i 2017 ved Vesterport station, vil Next House Copenhagen også sætte en ny og spændende standard for nutidens city hostels. Next House Copenhagen rummer samlet 433 værelser og i alt 1.667 sengepladser. Huset lever bygningsmæssigt op til den internationale bygningscertificering DGNB, ligesom projektet selvfølgelig har solceller og et stærkt grønt element med hængende haver inde og ude. Bæredygtighed inde og ude, bliver derfor en væsentlig del af dette nye hostels liv. Facaden er helt ny i flot messing og det grønne look fra husets tagetager er også en væsentlig del af den indre udsmykning i Next House Copenhagen’s i alt 3.600 m2 fællesarealer, som sammen med de mange fællesfaciliteter løfter den sociale dimension i huset op til et helt nyt niveau.

Next House Copenhagen ser frem til at blive vist frem og indtaget dels af gæster fra nær og fjern, men også af Københavnere, der har lyst til at være en del af byens puls og husets sprudlende energi. Kom og bliv en del af et fantastisk fællesskab med mennesker fra hele verden, snup en pizza og en salat i Next Eatery og en drink og et spil i husets 4 barer, venue og stadion. Det bliver ikke kedeligt og er den perfekte og anderledes ramme om en tur i byen for de oplevelseshungrende i alle aldre. Next House Copenhagen byder på spændende og hyggelig indretning samt to unikke rooftops, der giver vores gæster god grund til at læne sig tilbage i de favnende og frække omgivelser. Den urbane aura og internationale atmosfære binder det hele sammen i et hjem, der kan være dit, når du besøger København – for en nat eller for en stund. Om du er afsted på rejse alene eller kommer med venner eller kolleger, vil Next House Copenhagen have faciliteterne til dig.

Af håndplukkede muligheder vil du på Next House Copenhagen bl.a. kunne opleve:

 • Fællesområde og lounge
 • Morgenmadsrestaurant
 • Next Eatery med pizza/salat-koncept i italiensk tema
 • Barer her der og alle vegne i huset
 • Rooftop 1 med “Self-service” køkken til gæsterne på toppen med udsigt over byens tage
 • Rooftop 2 med trendy taghaveanlæg med servering og hænge-ud-miljø for både egne og udefrakommende gæster
 • Fitness & yogarum
 • Biograf
 • Next Stadion - 10x20 meter bane til fodbold (softball) og meget andet
 • Stilleområde
 • ...og meget mere!

PRIS FRA   PR. PERSON PR. SENG

Next House Copenhagen rummer i alt ca. 1.666 sengepladser fordelt på i alt 433 værelser, hvoraf halvdelen er 4-sengsværelser, en fjerdedel små lækre dobbeltværelser og resten 6-sengsværelser. Alle selvfølgelig med eget toilet og bad, aircondition, super Wi-Fi med videre.

Vi glæder os til at byde alle velkommen til en ny og anderledes indkvarteringsform i København, hvor den unge rejsende i alle aldre og det rejsevante hippe internationale hostel-publikum sammen vil være med til at skabe liv og atmosfære i de på en gang hyggelige og fikse rammer på Next House Copenhagen.

Hør allerede nu nærmere og book seng eller værelse ved at kontakte os. Vi lover dig, at du ikke bliver skuffet!

Arp-Hansen Hotel Group

Dorte Krak
Administrerende Direktør


Hostel information & reservation

Next House Copenhagen
Bernstorffsgade 27
DK-1577 København
E-mail: reservations@nexthousecopenhagen.com
Tel.: (+45) 3330 1100
www.nexthousecopenhagen.dk

Få op til 10% rabat som STAY&SAVE medlem. Læs mere om alle fordelene