Ny CCO i Arp-Hansen Hotel Group

Casper Puggaard

Tiltræder som CCO pr. 1. november 2023

Pressemeddelelse | 26. september 2023

Casper Puggaard tiltræder 1. november 2023 som ny Chief Commercial Officer og koncerndirektør

Casper Puggaard tiltræder som CCO, Chief Commercial Officer, med ansvar for det kommercielle område og de centrale kommercielle afdelinger i Arp-Hansen Hotel Group pr. 1. november 2023.

Casper, der er 50 år, kommer fra en stilling som Global Sales & Service Director hos DFDS, hvor han har været siden januar 2019. Inden da har han en lang karriere bag sig i en række forskellige kommercielle ledelsesroller hos bl.a. SAS Group, Scandic Hotels i Danmark og senest hos DFDS.

Casper er uddannet HD og Executive MBA og er samboende med Anja og far til 2 snart 3.

Som Chief Commercial Officer bliver Casper en del af selskabets øverste koncernledelse og samtidigt overordnet ansvarlig for salg, markedsføring og distribution af virksomhedens hoteller, hostels, restauranter og konferenceydelser. Derudover bliver det en vigtig opgave for Casper, på vegne af Arp-Hansen Hotel Group, at engagere sig i og bidrage til udviklingen af København og Aarhus som destinationer.

De kommercielle afdelinger under Caspers ansvar udgøres af i alt ca. 35 medarbejdere inden for salg, marketing (herunder digitale discipliner som web, online og SoMe), distribution og centralbooking.

Casper bliver en central del af virksomhedens koncernledelse, og jeg ser frem til at fortsætte det tætte samarbejde med koncernledelsen, der i dag består af COO Robert Thomsen og CFO Birgitte Krarup Sonne-Schmidt og, altså fra 1.november 2023, også af CCO Casper Puggaard.

Alle tre koncerndirektører, COO, CFO og CCO vil uændret referere direkte til undertegnede.

Jeg ønsker tillykke til Casper med udnævnelse og ser frem til samarbejdet med at drive og lede Københavns største hotelkæde, Arp-Hansen Hotel Group.

ARP-HANSEN HOTEL GROUP

Dorte Krak
CEO/Administrerende Direktør

Få op til 10% rabat som STAY&SAVE medlem. Læs mere om alle fordelene