| Photo by: anyaberkut | Source: iStock

Få adgang til fordele og sublime tilbud

Hos Arp-Hansen Hotel Group tilbyder vi dig 2 forskellige måder at opnå rabatter og gode fordele på:

  1. Bliv fordelsgæst og optjen point på dine hotelophold. Få samtidig adgang til sublime medlemstilbud via vores nyhedsbreve.
  2. Tilmeld dig vores almindelige nyhedsbrev og få adgang til sublime særtilbud på ophold. 

Tilmeld dig STAY&SAVE Fordelsprogram  

Som medlem af vores STAY&SAVE Fordelsprogram får du adgang til en bred vifte af fordele. Vi garanterer, at du ikke finder en bedre pris andre steder online.

Du optjener point for dine ophold, som du kan bruge på frinætter. Som medlem får du eksklusiv adgang til sublime tilbud på hotelophold, som ikke er tilgængelige andre steder. Det er gratis at være fordelsgæst hos os.

Læs mere om alle dine fordele som STAY&SAVE Fordelsgæst

Opret medlemsprofil


Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vil du have adgang til vores eksklusive særtilbud, uden at være fordelsgæst, så kan du nemt tilmelde dig vores nyhedsbrev her. 
Få adgang til sublime overnatningstilbud direkte i din indbakke

Ved at tilmelde dig accepterer du at modtage sublime overnatningstilbud pr. e-mail fra Arp-Hansen Hotel Group A/S, Nybrovej 75, 2820 Gentofte, herunder fra gruppens hoteller, kongrescenter og hostels. Du kan altid tilbagekalde dit samtykke ved at sende en e-mail til marketing@arp-hansen.dk eller via et afmeldingslink i e-mailen. Du kan i vores persondatapolitik læse nærmere om, hvordan vi behandler dine personoplysninger. Bemærk at det kun er muligt at modtage vores nyhedsbrev på dansk.

Få op til 10% rabat som STAY&SAVE medlem. Læs mere om alle fordelene