Arp-Hansen Hotel Group

Styrken ligger i forskelligheden

Unikke hoteller med hver deres charme, stil og bedste adresser i København har været hotelkæden Arp-Hansen Hotel Groups kendetegn i mere end 60 år. Strategien er klar: Det handler om at dyrke det enkelte hotels særlige kendetegn.

Arp-Hansen Hotel Groups hoteller ligger alle på de bedste adresser – og strømlining er bevidst valgt fra til fordel for forskellighed. Hos Arp-Hansen Hotel Group dyrkes den enkelte hotelbygnings særkender, det omkringliggende miljø og den historiske baggrund.

De mange unikke hotelløsninger og alsidige værelsesudbud tilfredsstiller de flestes behov, hvad enten du drømmer om luksuriøs indkvartering i kongefamiliens gamle gæsteværelser i det indre København, ønsker at vågne op til lyden af bølgeskvulp og knirkende fiskerbåde i Nyhavn eller har brug for et topmoderne hotelværelse med lækre faciliteter og panoramaudsigt over Københavns tage.

En historie om at bevare og forny

Arp-Hansen Hotel Group blev grundlagt i 1960 af murermester Alf Arp-Hansen. Med købet af Gjentofte Kro grundlagde han det, der i dag er blevet Københavns største hotelkæde. Gjentofte Kro blev omdannet til Gentofte Hotel, og i 1971 åbnede Alf Arp-Hansen også 71 Nyhavn Hotel, Københavns første pakhushotel, der hurtigt blev et tilløbsstykke for både lokale og udenlandske turister.

Siden er der sket store forvandlinger på 71 Nyhavn Hotel. Først blev det ene af hotellets to pakhuse, det røde pakhus, omfattende renoveret med en særlig blanding af elegant komfort, underspillet elegance og ydmyg respekt for bygningens 200 år gamle historie. Så kom turen til det gule pakhus, der på samme måde blev fornyet med stor respekt for hotellets unikke historiske særpræg. Det blændende pakhushotel er i dag en sand perle i Nyhavn.

Herefter åbnede Hotel Opera i en historisk bygning fra 1869 bag Det Kongelige Teater (frasolgt i 2015). I 1986 kom Hotel Christian IV til i Dronningens Tværgade samt Grand Hotel på Vesterbrogade (frasolgt i 2017). Fem år senere – i 1991 – overtog Arp-Hansen Hotel Group det historiske Phoenix Copenhagen i Bredgade, som daterer tilbage til 1700-tallet.

Phoenix Copenhagen har en fortid dels som landadelens foretrukne hotel, dels som kongelige gæsteværelser, når der var besøg af udenlandske fyrster. Det attraktive luksushotel er kendt for sin royale, romantiske atmosfære og en betydelig samling af dansk guldalderkunst. 

I begyndelsen af 2017 blev alle værelser og Juniorsuiter renoveret. Hotellets velkendte charme er bevaret, men på samme tid fik værelserne et mere ekstravagant look. Der er lagt vægt på luksus med elegante materialer i lyse og behagelige farver, der formår at binde nyt og gammelt sammen – med det bedste fra begge verdener. 

Fra far til sønner

Alf Arp-Hansen grundlagde, hvad der i dag betragtes som én af landets største og mest anerkendte hotelkæder. I 1970’erne blev hans sønner Henning og Birger Arp-Hansen medejere af forretningen, og i 1998 blev de 100 procent ejere af virksomheden. To år senere indviede Arp-Hansen Hotel Group Copenhagen Strand i Havnegade i et pakhus fra 1869, der havde huset både papirfabrik og æskeproduktion.

Juni 2017 gennemgik Copenhagen Strand en renovering og fremstår i dag med indbydende værelser i nordisk design inspireret af lyset, vandet og den danske hygge. Al interiør er særligt håndplukket med tanke på diskret luksus, et stilrent strejf og ekstra komfort.

I 2003 gik drømmen i opfyldelse om et hotel på Københavns vigtigste plads, Rådhuspladsen, med indretningen af designhotellet The Square. Et hotel, der henvender sig til gæster, som ønsker at bo midt i byens kerne og foretrækker at udforske byens alsidige udbud af spisesteder frem for at indtage alle måltider på hotellet, der følgelig ikke er udstyret med en aftenrestaurant.

Allerede året efter blev Imperial Hotel ved Vesterport lagt til, der i dag er gennemrenoveret i en moderne stil, og hvor en hel etage samt en række Executive-værelser er inspireret af den særlige 1950’er-retroæstetik, der er blevet verdenskendt med den populære TV-serie “Mad Men”.

Trumf på fantasien

I sommeren 2006 trådte Arp-Hansen Hotel Group ind i en ny æra med opførelsen af sit første nybyggeri – Copenhagen Island – tegnet af den anerkendte arkitekt Kim Utzon og opført på en kunstig ø ud for Københavns havnefront ved Kalvebod Brygge. Lys, luft og glas er det gennemgående tema, og det kommer til udtryk allerede i foyeren, som ligger i et 7-etagers glastårn, udsmykket af højglansflader, der leder store mængder lysindfald på hele hotellet.

I 2010 åbnede så det nærliggende Tivoli Hotel & Congress Center, der også er rundet af Kim Utzons kyndige hånd, og som i dag regnes for Arp-Hansen Hotel Group’s flagskib. Et imponerende og usædvanligt bygningsværk med et arkitektonisk stringent, men også vovet og kulørt, udtryk. Hotellet er yderst stilfuldt indrettet med luksuriøse faciliteter såsom store pool- og fitnessområder, suiter med imponerende udsigter og lækre gourmetrestauranter, herunder den spektakulære Tivoli View Restaurant på 11. etage med udsigt til Københavns skyline, Sticks’n’Sushi og MASH Penthouse på 12. etage. 

Tivoli Hotel & Congress Center har desuden en række luksuriøse møde- og konferencelokaler, der alle er indrettet elegant og med nyeste tekniske udstyr. I alt tilbydes mødefaciliteter med plads til hele 5.500 gæster. En særlig kongresreception sørger for, at kongres- og mødecentrets planlæggere let og elegant kan guide mødedeltagerne til en god start på deres kongres eller møde. 

Tivoli Congress Hall er Københavns smukkeste kongressal med plads til op til 2.400 gæster. Her kan både afholdes udstillinger, selskaber, koncerter, modeshows, generalforsamlinger og konferencer.

Tivoli Hotel & Congress Center tager også særligt godt hånd om rejsende fra Kina og sikrer tryghed gennem skriftlig kommunikation på kinesisk på materialeinfo og infoskilte.

Wakeup Copenhagen

- smarte lavprishoteller i København og Aarhus.

Med et nytænkende og særdeles prisvenligt koncept lagde Arp-Hansen Hotel Group i 2009 et helt nyt niveau for lavprishoteller.

Wakeup Copenhagen så dagens lys først i Carsten Niebuhrs Gade og siden, i 2014, i Borgergade og i 2017 for første gang i Aarhus, som nabo til Bruun’s Galleri med få minutters gang til Aarhus Hovedbanegård. I 2019 kom det fjerde Wakeup Copenhagen-hotel så til – igen i København – på hjørnet af Bernstorffsgade og Kalvebod Brygge. På det hotel venter der gæsterne en morgenmadsrestaurant ud over det forventelige på 10. etage med en 360 graders udsigt over København.

Wakeup Copenhagen hotellerne er smarte og minimalistiske, og visionen er tydelig: Gæsterne skal have det bedste design, central beliggenhed og til lave priser. Mens priserne matcher et 2-stjernet niveau, får gæsterne en 3-4-stjernet hoteloplevelse.

Luksus hostels i København

I centrum af København ligger Arp-Hansen Hotel Group’s to luksus hostels; henvendt til den moderne rejsende. Her kan du få et budgetvenligt og toptunet ophold, som giver gæsterne en helt ny oplevelse med langt mere komfort og nydelse end hidtil set på et hostel. Med Steel House Copenhagen og Next House Copenhagen udfordrer Arp-Hansen Hotel Group den gængse opfattelse af ”hostel-begrebet”, og sætter helt nye og høje standarder inden for sin kategori. Gæsterne kan derfor se frem til at bo på et værelse med privat bad og toilet, samt vælge at bo i 6-sengs værelser, 4-sengs værelser, dobbeltværelser og/eller enkeltværelser.

Steel House Copenhagen

Blot et stenkast fra Vesterport Station med udsigt til søerne, ligger det newyorker-inspirerede Steel House Copenhagen. Et hjem for kvalitetsbevidste sjæle, der gerne vil bo budgetvenligt og lækkert i bylivets puls. Rammerne har et særligt luksuriøst niveau med urbane rum, der har rødder i rå elementer, bløde teksturer og rustikt interiør.

Med sine luksuriøse fællesfaciliteter, der blandt andet indebærer et lækkert loungeområde, café, bar, biograf, fælleskøkken, fitness og pool, skaber Steel House Copenhagen et univers, der beriger, overrasker samt giver gæsterne en unik og gennemført oplevelse. 

Next House Copenhagen

Lige ved Københavns Havn ligger Next House Copenhagen – et luksus hostel, der tilbyder den moderne rejsende en ny, sjov og ikke mindst luksuriøst måde at opleve verden på. Allerede udefra signalerer Next House Copenhagen næste generation af ”hostels” med sin messingfacade, hængende haver og grønne rooftop terrasser.

Hos Next House Copenhagen er der lagt vægt på at skabe et luksuriøst univers i en afbalanceret fusion af rå elementer, varme farver og bløde teksturer. Al interiør er særligt udvalgt med tanke på at skabe en urban atmosfære med sociale rum, der blandt andet indebærer et indendørs stadion, et venue, to rooftop terrasser med byens bedste udsigt, biograf, yogarum, fitness, ’state-of-the-art’ fælleskøkken på 6. etage og et spisested med italienske stenovnspizzaer.

Bredt udvalg af hoteller centralt i København

71 Nyhavn Hotel

Hotel med underspillet elegance og sublim beliggenhed ved Nyhavn i København. I 200 år har Nyhavn 71 været placeret mellem havnens skumsprøjt og livets gang i Nyhavn.

Gentofte Hotel

Hyggeligt og stilfuldt hotel i naturskønne omgivelser.

Copenhagen Island

Elegant designperle med superb beliggenhed ved vandet.

Copenhagen Strand

Nordisk lys og diskret luksus ved havnepromenaden.

Imperial Hotel

Tradition møder fornyelse og international atmosfære i hjertet af København.

Phoenix Copenhagen

Atmosfære og elegance ved Kongens Nytorv.

Steel House Copenhagen
Steel House Copenhagen

Som gæst på det newyorker-inspirerede Steel House Copenhagen vil du opleve helt nye standarder for nutidens city hostels. Her møder du minimalistiske linjer og design i en afbalanceret fusion af rå elementer, rustikt interiør og bløde teksturer.

Tivoli Hotel & Congress Center

Stilfuldt og spektakulært hotel med luksuriøse faciliteter.

Facaden på Wakeup Copenhagen i Bernstorffsgade
Wakeup Copenhagen, Bernstorffsgade

Smart lavprishotel i København – tæt på Tivoli, Københavns hovedbanegård og det hippe Vesterbro.

Læs mere

Facaden på Wakeup, Borgergade
Wakeup Copenhagen, Borgergade

Smart lavprishotel i København – tæt på Kongens Nytorv.

Læs mere

Facaden på M.P. Bruunsgade
Wakeup Aarhus, Bruunsgade

Smart lavprishotel i Aarhus – nabo til Bruun’s Galleri og tæt på Hovedbanegården.

Læs mere

Facaden påCarsten Niebuhrsgade
Wakeup Copenhagen, Carsten Niebuhrs Gade

Smart lavprishotel i København – nabo til Tivoli Congress Center og tæt på Tivoli.

Læs mere

The Square

Trendy og stilrent designhotel på Rådhuspladsen.

Next House Copenhagen

Next House Copenhagen er placeret bare et stenkast fra Hovedbanegården, Tivoli og Københavns havnefront og er byens nye luksus hostel.

Få op til 10% rabat som STAY&SAVE medlem. Læs mere om alle fordelene