Photo by:  Nathan Dumlao | Source: Unsplash

Safe Stay

Hos os kan du altid føle dig tryg

SAFE STAY betyder for vores gæster, at deres sikkerhed, tryghed og sundhed er vores højeste prioritet hos Arp-Hansen Hotel Group. Vi har en høj standard af hygiejne og rengøring på vores hoteller for at sikre, at vores hoteller altid fremstår indbydende, rene og pæne. Vores gæster er derfor altid garanteret et rent og trygt ophold hos os.

Helt konkret inkluderer SAFE STAY følgende initiativer:

Rengjorte hotelværelser 

Alle hotelværelser rengøres grundigt mellem gæsternes ankomst med miljøvenlige produkter, der er Svanemærket. Dørhåndtag, fjernbetjeninger, hårtørrere, håndvask, lyskontakter og andre overflader bliver desinficeret. Ligesom håndkæder og sengetøj bliver skiftet.

Fællesarealer 

Udsatte overflader, såsom dørhåndtag, betalingsterminaler og elevatorknapper, bliver løbende desinficeret grundigt på fællesarealerne. Standere og flasker med hånddesinfektion er frit tilgængeligt for gæster og medarbejdere i alle fællesarealer, faciliteter og restauranter på vores hoteller.

Konference

I Arp-Hansen Hotel Group råder vi over 100 møde- og konferencelokaler samt en kongressal. Alle mødesteder er miljøcertificerede af Green Key. Dørhåndtag, stole, borde, kontorartikler, kaffemaskiner, AV-udstyr og andre overflader bliver rengjort og desinficeret før og efter konferencer. Standere og flasker med hånddesinfektion er tilgængeligt i alle mødelokaler.

 

Green Key

Green Key er den internationale turismes mest udbredte miljømærke. For at kunne benytte mærket, skal man leve op til en række skrappe miljøkrav på tværs af 13 områder som fx energi- og vandforbrug. I Danmark har vi valgt at have de strammeste kriterier blandt alle Green Key landene.

Arp-Hansen Hotel Group var den første større hotelkæde, der tilsluttede sig ordningen. Det skete i 2009.

Svanemærket

Mærket fokuserer på den samlede miljøbelastning fra produktion og forbrug.

Det betyder skrappe miljøkrav i alle faser af et produkts livscyklus og herunder skrappe krav til kemikalier.

I Arp-Hansen Hotel Group bruger vi mærket på sæbe, shampoo, lotion og maskinopvask. På sæbe og lotions er alle produkter svanemærket. Svanemærket og EU-Blomsten er Danmarks officielle miljømærker. 

Få op til 10% rabat som STAY&SAVE medlem. Læs mere om alle fordelene