Photo by:  Nathan Dumlao | Source: Unsplash

Safe Stay

Hos os kan du altid føle dig tryg

SAFE STAY er navnet på vores beredskab for håndtering af pandemier som Covid-19 og andre begivenheder, der måtte kræve en ekstra indsats. Nedenfor kan læses en kort oversigt, der dækker de særlige indsatser på rengørings- og hygiejneområdet. 

Parallelt til indsatsen på hygiejneområdet har vi vores højt prioriterede indsats inden for fødevaresikkerhed. Såvel gæster som ansatte og samarbejdspartnere skal naturligvis kunne føle sig sikre på, at mad og drikkevarer i vores varetægt håndteres korrekt. Denne indsats styres via faste Hazard Analysis and Critical Control Points (HACCP) audits.

I Arp-Hansen Hotel Group har vi valgt at have tre gange så mange audits, som vi er forpligtet til. Dette fordi, intet er vigtigere end sikkerheden for gæster, ansatte og andre i berøring med selskabet.

Rengjorte hotelværelser

Alle hotelværelser rengøres grundigt mellem gæsternes ankomst med miljøvenlige produkter, der er Svanemærket. Dørhåndtag, fjernbetjeninger, hårtørrere, håndvask, lyskontakter og andre overflader rengøres grundigt. Ligesom håndklæder og sengetøj bliver skiftet.

Rengøring efter behov

For Arp-Hansen Hotel Group er det vigtigt at tage ansvar og inspirere dig som gæst til at gøre det samme.

Vi lader det være op til dig at bestemme, om du vil have daglig rengøring af værelset, hvis du overnatter flere nætter i træk. Det betyder, at vi ikke automatisk gør rent på dit værelse, men lader dig tage valget.

Ønsker du alligevel daglig rengøring af værelset, kommer vi med glæde. Du skal blot meddele det i receptionen inden kl 22.00 aftenen forinden.

Initiativet hjælper med at reducere strøm- og vandforbrug betragteligt.

Fællesarealer

Udsatte overflader, såsom dørhåndtag, betalingsterminaler og elevatorknapper, bliver løbende rengjort. Standere og flasker med hånddesinfektion er frit tilgængelige for gæster og medarbejdere i alle fællesarealer, faciliteter og restauranter på vores hoteller.

Konference

I Arp-Hansen Hotel Group råder vi over 100 møde- og konferencelokaler samt en kongressal. Alle mødesteder er miljøcertificerede af Green Key. Dørhåndtag, stole, borde, kontorartikler, kaffemaskiner, AV-udstyr og andre overflader bliver rengjort før og efter alle konferencer og møder. Standere og flasker med hånddesinfektion er altid tilgængelige i alle mødelokaler.

 

Green Key

Green Key er den internationale turismes mest udbredte miljømærke. For at kunne benytte mærket, skal man leve op til en række skrappe miljøkrav på tværs af 13 områder som fx energi- og vandforbrug. I Danmark har vi valgt at have de strammeste kriterier blandt alle Green Key landene.

Arp-Hansen Hotel Group var den første større hotelkæde, der tilsluttede sig ordningen. Det skete i 2009.

Svanemærket

Mærket fokuserer på den samlede miljøbelastning fra produktion og forbrug.

Det betyder skrappe miljøkrav i alle faser af et produkts livscyklus og herunder skrappe krav til kemikalier.

I Arp-Hansen Hotel Group bruger vi mærket på sæbe, shampoo, lotion og maskinopvask. På sæbe og lotions er alle produkter svanemærket. Svanemærket og EU-Blomsten er Danmarks officielle miljømærker. 

Få op til 10% rabat som STAY&SAVE medlem. Læs mere om alle fordelene