Konferencelokale i København

Arp-Hansen Hotel Group er Københavns største hotelkæde og råder over ca. 22 % af kapaciteten i København. Alle vores hoteller i København har en god central beliggenhed, mens Gentofte Hotel er placeret ca. 10 km nord for Københavns centrum i naturskønne grønne omgivelser.

Størstedelen af vores hoteller har konferencefaciliteter, som kan imødekomme de fleste behov hos både større og mindre virksomheder. Kapaciteten svinger fra mindre konferencelokaler med plads til ca. 10 personer på Copenhagen Strand op til det største konferencelokale, der findes på Imperial Hotel, der har plads til 200 personer.

Til de helt store konferencer har vi opført det storstilede byggeri Tivoli Congress Center, der har kapacitet til møder og konferencer og andre arrangementer med op til 4000 deltagere.

Konference med overnatning

Skal I holde møde, konference eller måske julearrangement i København, kan Arp-Hansen Hotel Group være behjælpelig med at finde de rette faciliteter til arrangementet.

Vi kan naturligvis tilbyde overnatning i forbindelse med møder og konferencer, og vi fører løbende en række forskellige tilbud på unikke konferenceoplevelser i København.

Nogle tilbud gælder alle hoteller og andre gælder kun på et enkelt af vores hoteller. Læs mere om de forskellige tilbud og tilkøbspakker eller kontakt os for mere information. 

Få op til 10% rabat som STAY&SAVE medlem. Læs mere om alle fordelene