En Tur i Tivoli

fra  

pris pr. person pr. nat (i delt dobbeltværelse).

Oplev Tivoli – og slut af med forkælelse

Når du skal besøge København, hvorfor så ikke tage en tur i Tivoli? Uanset om du er til suset fra forlystelserne eller bare vil have en hyggelig dag med familien, får du en ultimativ kombineret oplevelse med Tivoli-pakken.

Efter en dejlig dag i Danmarks dejligste forlystelsespark kan du checke ind på et af vores unikke hoteller i centrum af København, hvor du kan nyde resten af dit ophold.

Tilbuddet indeholder

  • Overnatning i et af vores skønne værelser
  • Lækker morgenbuffet med bl.a. friskbagt brød, æg og frugt
  • 1-dags entré til eventyrlige Tivoli

Vil du gerne glæde din familie med en tur i Tivoli? Så kan du vælge det eventyrlige oplevelsestilbud, når du booker dit hotelophold i toppen af siden. 

Påske i Tivoli

Duftende hyacinter, 20.000 påskeliljer og farverige påskeæg fylder Haven, når Tivoli fejrer Påske i Tivoli. Hele haven er i påskedagene fyldt med bløde påskelam, æggejagt, lækre forårsfristelser, flotte påskedekorationer og sus i forlystelserne.

Sommer i Tivoli

Sommer i Tivoli er en eventyrlig tid med farverige stauder og sirlige blomsterbed. Nyd en gåtur i den smukke have med historiske bygninger, hyggelige kroge og humørspredende hvin fra de mange forlystelser. Om aftenen skaber tusindvis af funklende lamper en eventyrlig atmosfære, der er helt unik og hver fredag aften igennem sommeren skruer Tivoli desuden op for musikken, når et kendt dansk eller international navn går på scenen på Plænen til Fredagsrock. Og så kan I hver lørdag aften se frem til det helt store fyrværkerishow ved Plænen.

Halloween i Tivoli

I det mørke vinterhalvår bliver de botaniske sommerfarver skiftet ud med kulørte lamper og levende lys hen over efterårsferien, hvor Tivoli forvandler sig til et Halloween-univers. Hér ligger forlystelsesparken badet i høstfarver fra græskarhoveder og halmballer… mens blege og blodige zombier flakker rundt i mørket.

Jul i Tivoli

Din tivolibillet kan også få dig i julestemning, når Tivoli forvandler parken til et eventyrligt nisselandskab i december måned. Her kan du tage en kop dampende gløgg og et churros-fyldt kræmmerhus i hånden og slentre rundt blandt julelys og snedækkede grangrene og – hvis du er heldig – sige hej til julemanden og hans rensdyr.

Du finder tilbuddet ved at: 

1) Indtaste periode og antal personer, og tryk "Find hotel".

2) Vælg og klik på det det hotel, du gerne vil bo på.

3) Vælg nu ”En Tur i Tivoli” boksen, og du er klar til at booke.

Tivoli åbningstider

Sommer 2023

31. marts - 24. september

Halloween 2023

12. oktober - 5. november

Jul 2023

20. november - 31. december

Gælder på følgende hoteller

Imperial Hotel

Tradition møder fornyelse og international atmosfære i hjertet af København.

fra  

 

The Square

Trendy og stilrent designhotel på Rådhuspladsen.

fra  

Tivoli Hotel

Stilfuldt og spektakulært hotel med luksuriøse faciliteter.

fra  

 

Copenhagen Island

Elegant designperle med super beliggenhed ved vandet.

fra  

Salgsbetingelser

Tilbuddet gælder for et begrænset antal værelser, og prisen er altid angivet pr. nat. Prisen kan variere fra dag til dag.

Åbningstider i Tivoli

Sommer 2023

31. marts - 24. september

Halloween 2023

12. oktober - 5. november

Jul 2023

20. november - 31. december