Hotelophold inkl. parkering (begrænset antal)

Kan bookes på vores 8 hoteller i København

fra  

Godt tilbud på ophold med parkering! 

Vi giver dig her mulighed for at tage din bil med på hotelophold til en billig pris. Med dette tilbud kan du nemt, bekvemt og trygt ankomme til hotellet og være sikker på en p-plads til bilen. Du sparer flere hundrede kroner pr. nat, i forhold til først at skulle finde og købe parkering ved ankomst.

Tilbuddet indeholder:

  • Overnatning i et af vores skønne værelser
  • Parkering under dit ophold

 

Har du et yndlingshotel, du vil gerne vil bo på igen? Eller er der et hotel, du altid har ønsket at prøve? Du kan vælge frit mellem vores 8 hoteller i København. Bemærk, det kan forekomme, at parkeringen ligger en kort gåtur fra selve hotellet.

Find pris og dato for tilbuddet
"OPHOLD INKL. PARKERING"

Søg herunder for at finde den pris og dato, der passer til netop dit ophold.
NB: Priserne er pr. værelse pr. ophold.

Godt at vide 

Du kan også booke parkeringstilbuddet på Wakeup Copenhagen hotellerne, vores tre smarte og arkitektonisk smukke lavprishoteller i København. Her er konceptet altid: Billige priser, cool design og central beliggenhed. Er det noget for dig? Læs mere om tilbuddet på Wakeup Copenhagen hotellerne her.

Bemærk at Wakeup Aarhus ikke er omfattet af tilbuddet.

Salgsbetingelser

Tilbuddet gælder et begrænset antal parkeringspladser, og vi tager forbehold for udsolgte dage. Bemærk, det kan forekomme, at parkeringen ligger en kort gåtur fra selve hotellet. Tilbuddet kan ikke kombineres med øvrige tilbud eller et allerede booket ophold.

COVID-19 information og hvad du kan forvente når du besøger os. Læs mere her.