Folk der sidder udenfor en restaurant på Nørrebro | Photo by: Maria Sattrup | Source: VisitCopenhagen

Nyd en hyggelig Miniferie i København

Rejs på ferie til Danmarks hyggelige hovedstad

Lonely Planet kårede i 2019 København som ”Best in Travel 2019”, og er derfor klart et besøg eller genbesøg værd. Her kan du opleve kulminationen mellem dansk hygge og den rå skandinaviske atmosfærer, der er kendt fra Nordic Noir film og serier.

Med et hotelophold på et af vores hoteller tilbyder vi dig rammerne for at udforske den unikke livsstil og stemning i København. Nyd storbyens venlige kultur og designperler fra en af byens bedste adresser.

Book et Miniferie-ophold ved at søge på min. 2 dage i en weekend eller en ferieperiode. Du finder vores tilbud ved at søge i toppen.

Er du klar til at gå på opdagelse?

I gamle kroge af byen finder du historiske og arkitektoniske seværdigheder, kulinariske kunstskaber og dansk design. Om du ønsker at smage eller shoppe din vej gennem København, så er alle vores charmerende og stilfulde hoteller centralt beliggende og en hyggelige base for dig og dine.

Er du klar? Så book minimum to overnatninger på et af vores centrale hoteller i København.

Romantisk Miniferie for 2 i København

København er det perfekte sted til en hyggelig getaway og den oplagte destination for eventyrlystne par. Udforsk de mange fantastiske aspekter af denne livlige storby med en romantisk Miniferie med din bedre halvdel.

Nyd et smukt og afslappende ophold, inkl. delikat morgenmadsbuffet, på et af vores unikke hoteller i København. Vores hoteller er centralt placeret tæt på populære seværdigheder, kulinariske herligheder, offentlig transport og shopping. Ligesom København så værner vi om individualitet, som reflekteres i atmosfæren og selve designet af hvert af vores hoteller, hvilket giver dig en unik og personlig hoteloplevelse.

Klar på en Miniferie for 2? Indtast dine rejsedage, se vores priser og vælg dit foretrukne hotel. Du vil hurtigt finde vores Miniferie-tilbud og være klar til at booke.

Romantisk Miniferie for 2 i København

Fra  
Fraprisen gælder i perioden april til september og er pr. dobbeltværelse pr. nat inkl. morgenmad.
Læs mere

Miniferie for hele familien i København

Nogle gange er livet hektisk, og vi har alle brug for lidt kvalitetstid i ro og mag. Som ”Best in Travel 2019”, så er København den oplagte hyggelige destination at udforske med familien, så tag en pause fra hverdagens mange gøremål og nyd kvalitetstiden med familien på en sjov og afslappende Miniferie i København.

Bo på et af vores charmerende og stilfulde hoteller i hjertet af København, hvor I både har kulturattraktioner, lækker mad, shopping og offentlig transport lige rundt om hjørnet.

Vores Miniferie-tilbud gælder ophold i weekender, på helligdage og hverdage i skoleferierne. På familieværelserne er der senge til 3 personer, men hvis I kan sove 3 i dobbeltsengen, er I velkomne til at være 4 på værelset; 2 voksne og 2 børn under 18 år.

Miniferie for hele familien

Fra  
I perioden april til september og er pr. familieværelse pr. nat inkl. morgenmad.


Læs mere

Teenagetilbud i forbindelse med Miniferie

Er jeres mindste barn ældre end 8-9 år, anbefaler vi at supplere med vores teenagetilbud, hvor I får et ekstra hotelværelse med morgenmad til en helt særlig pris. Kontakt os for at høre nærmere på tel:+45 8030 3045.

Salgsbetingelser

Tilbuddet gælder for et begrænset antal værelser, og prisen er altid angivet pr. nat. Prisen kan variere fra dag til dag. Den fulde pris skal forudbetales og kan ikke ændres eller refunderes. Det er ikke muligt at ændre din reservation, når den først er foretaget. Min. 2 nætter.

Booker du en Miniferie til hele familien (2 voksne og 2 børn), vil der maks. være 1 ekstra opredning pr. værelse. Booker du en Miniferie for 2, vil det ikke være muligt at få ekstra opredninger.

Få op til 10% rabat som STAY&SAVE medlem. Læs mere om alle fordelene