71 Nyhavn Hotel

Hotel med underspillet elegance og sublim beliggenhed ved Nyhavn i København

Signe Larsen Vazquez, Direktør

Hvad gør jeres hotel helt særligt?

Det, som gør vores hotel til noget helt særligt er de hyggelige rammer og vores unikke beliggenhed. Vi blander det historiske og det moderne, og alle der arbejder her, er villige til, at levere personlig service på højt plan hver eneste dag.

Hvilken oplevelse får man som gæst, når man besøger jer?

Man får en særlig oplevelse af at være en del af vores historie. Man får en autentisk, ærlig og nærværende oplevelse, hvor man kommer til at møde et team, som er dedikerede til at gøre opholdet til noget ganske særligt i form af vores excellente værtskab.

Hvilken oplevelse får man som medarbejder hos jer?

Som medarbejder på 71 Nyhavn Hotel, bliver du en del af et lille team med et kæmpe sammenhold, hvor tillid er nøglen, og hvor der er plads til at udfolde sin personlighed og kompetencer. Det er en arbejdsplads, hvor der er fokus på de menneskelige værdier, og hvor alle har og udviser respekt for hinanden. På 71 Nyhavn Hotel er der plads til at shine, plads til at fejle og plads til at lære.A

Adresse:

Nyhavn 71
DK-1051 København K
Tlf. +45 3343 6200
71nyhavnhotel@arp-hansen.dk

71 Nyhavn Hotel

Hotel med underspillet elegance og sublim beliggenhed ved Nyhavn i København. I 200 år har Nyhavn 71 været placeret mellem havnens skumsprøjt og livets gang i Nyhavn.

Læs mere