Copenhagen Island

Copenhagen Island - unikt designet hotel i København

Anne Louise Poulsen, Direktør

Hvad gør jeres hotel helt særligt?

Vi er et moderne designhotel med flot lysindfald overalt i bygningen ved Københavns Havnefront. Hotellet er tegnet af Kim Utzon, og er på den ene siden meget nordisk i sit præg samtidig med, at her er en international atmosfære.

Hvilken oplevelse får man som gæst, når man besøger jer?

Vi er præget af nærværende og professionel gæsteservice i alle afdelinger og vi er yderst fleksible, vi går rigtig langt for vores gæster og siger sjældent nej. Fokus er på gæsten, som oplever hurtig handling og opfølgning på eventuelle udfordringer. Dette kommer af personalets høje grad af frihed til at tage selvstændige beslutninger.

Hvilken oplevelse får man som medarbejdere hos jer?

Vi er et engageret team med lang anciennitet, der arbejder godt sammen i afdelingerne og på tværs af alle afdelinger, hvilket også giver sig udtryk i et godt sammenhold udenfor arbejdstiden. Vores omgangstone er præget af humor, og vi tør altid være ærlige overfor hinanden. Medarbejderne bliver ikke kigget over skulderen, og man bliver ofte taget med på råd i ledelsens beslutninger. Vi er en arbejdsplads med en høj grad af frihed, og den enkelte medarbejder har lov, og er kompetent til at træffe egne beslutninger i komplicerede situationer.

Adresse:

Kalvebod Brygge 53
DK – 1560 København V
Tlf. +45 3338 9600
copenhagenisland@arp-hansen.dk

Copenhagen Island

Elegant designperle med superb beliggenhed ved vandet.

Læs mere