Imperial Hotel

Tradition møder fornyelse og international atmosfære på Imperial Hotel i København

Niklas Breum, Direktør

Hvad gør jeres hotel til noget helt særligt?

På Imperial Hotel mærker man den unikke stemning af modernitet og historik blandet sammen. Hotellet er et af Københavns klassiske hoteller, som er kendt fra gamle dage og har mange traditioner. I dag er vi i en nyere forklædning, men har de samme klassiske rammer og gode service.

Hvilken oplevelse får man som gæst, når man besøger jer?

Imperial Hotel er et hotel i særklasse, hvor der er tænkt over alle detaljerne. Du får en oplevelse af en international atmosfære samt en følelse af, at personalet vil dig og gør sit for at imødekomme dine behov samt få dig til at føle dig velkommen. Som gæst oplever du et hotel, hvor tingene fungerer og du får den hjælp du behøver – og ofte en hjælp eller ekstraordinær service, som du måske ikke havde forventet.

Hvilken oplevelse får man som medarbejder hos jer?

På Imperial Hotel vil du opleve, et afslappet miljø, hvor dine kolleger holder af hinanden og hjælper hinanden. Du vil også opleve at blive værdsat og blive behandlet professionelt i alle henseender, og der er plads til udvikling for alle som vil og kan. Som medarbejder bliver du en del af noget større, i en flad organisation, hvor ledelsen er lyttende til netop dine behov.

Adresse:

Vester Farimagsgade 9
DK-1606 København V
Tlf. +45 3312 8000
imperialhotel@arp-hansen.dk

Imperial Hotel

Tradition møder fornyelse og international atmosfære i hjertet af København.

Læs mere

Få op til 10% rabat som STAY&SAVE medlem. Læs mere om alle fordelene