The Square

Stilrent designhotel på Rådhuspladsen i København

Karina Living, Direktør

Hvad gør jeres hotel helt særligt?

Vores unikke placering midt i hjertet af København på Rådhuspladsen, er det perfekte udgangspunkt for både forretning og fornøjelse. Med hotellets trendy og stilrene design er det vores mål at skabe en personlig, og æstetisk oplevelse. Alt der kendetegner vores smukke by og ikke mindst byens puls og vibe er lige inden for rækkevidde.

Hvilken oplevelse får man som gæst, når man besøger jer?

Med masser af tillid og nærvær over for vores gæster og hinanden tror vi på at det er de små ting der gør en forskel, sammen med gejst, masser af personlig service, og god energi. Vi skaber sammen med vores gæster oplevelser som man kan huske og har lyst til at dele med andre, og så elsker vi at dele ud af personlige anbefalinger til gode oplevelser, restauranter med mere.

Hvilken oplevelse får man som medarbejder hos jer?

Med formål og værdi har vi stor fokus på kulturen som det bærende element, så vi alle kan gå på arbejde hver dag med masser af gejst og motivation. Det betyder også at man som medarbejder har gode muligheder for både udvikling, involvering og ejerskab. Vi er forandringsparate med et positivt ’mindset’ og som medarbejder på The Square vil du være en del af den absolut vigtigste del, det der gør The Square unik, PEOPLE.

Adresse:

Rådhuspladsen 14
DK-1550 København V
Tlf. +45 3338 1200
thesquare@arp-hansen.dk

The Square

Trendy og stilrent designhotel på Rådhuspladsen.

Læs mere

Få op til 10% rabat som STAY&SAVE medlem. Læs mere om alle fordelene