Wakeup Copenhagen | Lobbyområdet på Wakeup hotellet i Bernstorffsgade

Wakeup Copenhagen, Bernstorffsgade

Smart lavprishotel ved Københavns havnefront med gåafstand til Hovedbanegården, Tivoli og shopping

Julie Bjørneboe, Direktør

Hvad gør jeres hotel helt særligt?

Vi er det nyeste hotel i Wakeup-kæden, med en stor kapacitet på 585 værelser. Alle værelser er ens indrettet og designet er skandinavisk funktionel minimalisme. Vi er beliggende på havnefronten i København med gåafstand til Tivoli, Hovedbanegården og Vesterbro. Morgenmaden nydes i vores panoramarestaurant på 10. etage, hvor man har Københavns måske bedste udsigt.

Hvilken oplevelse får man som gæst, når man besøger jer?

Som gæst hos os får man en god nattesøvn i lækkert design. Kerneproduktet er værelset med en dejlig queensize seng, gratis Wifi, en funktionel badekabine, arbejdsbord, siddeplads, fladskærm TV samt aircondition. Vores hotel er 2-stjernet Superior med limited service. Til gengæld kan man nyde forfriskninger i Wakeup Café, som er placeret i lobbyen, der oser af god lounge-atmosfære. Derudover tilbyder vi parkering, strygefaciliteter og bagageopbevaring.

Hvilken oplevelse får man som medarbejder hos jer?

Som medarbejder hos os, er man en del af et hipt og moderne lavpriskoncept. Der er en stærk teamspirit blandt medarbejderne og vi hjælper hinanden på tværs af afdelingerne. Miljøet er afslappet og vi har en uformel og humoristisk omgangstone, som smitter af på den gode og effektive gæstebetjening. Her er masser af smil og plads til udvikling for dem som vil og kan.

Adresse:

Bernstorffsgade 35
DK-1577 København V
Tlf. +45 4480 0000
bernstorffsgade@wakeupcopenhagen.dk

Facaden på Wakeup Copenhagen i Bernstorffsgade
Wakeup Copenhagen, Bernstorffsgade

Smart lavprishotel i København – tæt på Tivoli, Københavns hovedbanegård og det hippe Vesterbro.

Læs mere

Få op til 10% rabat som STAY&SAVE medlem. Læs mere om alle fordelene