Indbydende konferencehoteller i centrum af København

Arp-Hansen Hotel Group kan tilbyde unikke rammer for konferencer og selskaber fra 10-200 personer på størstedelen af hotellerne.

Lidt udenfor København ligger Gentofte Hotel, der også tilbyder gode konferencefaciliteter. Vi tilbyder mange forskellige mødepakker, og vi kan naturligvis være behjælpelige med at skræddersy en pakke, der passer til jeres behov.

Til de helt store arrangementer anbefaler vi Tivoli Congress Center, der åbnede i oktober 2010. Det store konferencecenter ligger i centrum af København, og med kapacitet til 2500 mennesker er der gode muligheder for at afholde blandt andet store konferencer, kurser, generalforsamlinger og fester.

Trendy eller traditionelt

Alle vores hoteller (undtagen Wakeup Copenhagen) har konferencefaciliteter, og da hotellerne er forskellige, er konferencelokalerne også forskellige, da de naturligvis er holdt i samme stil som resten af hotellet.

Konferencefaciliteterne varierer derfor fra hypermoderne og trendy til traditionelle og klassiske. Vælg hvilken stil, I ønsker at holde møde eller konference i og bestil plads på det pågældende hotel.

Hvad enten I vælger at holde konference på et af vores moderne hoteller eller på et af de mere traditionelle, bliver jeres konference holdt indbydende lokaler og med kompetent personale, der sørger for alt det praktiske.

Skal I overnatte i København i forbindelse med konferencen, kan vi naturligvis tilbyde overnatningsmuligheder på hotellet, hvor I holder konferencen. Let og bekvemt.