Indbydende konferencehoteller i centrum af København

Arp-Hansen Hotel Group kan tilbyde unikke rammer for konferencer, møder og events på flere af vores hoteller.

Vi tilbyder flere forskellige mødepakker, og vi er naturligvis også behjælpelige med at skræddersy en pakke, der passer til jeres behov.

Til de helt store arrangementer anbefaler vi Tivoli Hotel & Congress Center, som med 53 mødelokaler med plads til alt fra 8 personer op 450 personer er den perfekte ramme for jeres næste konference, møde eller event. Til de helt store arrangementer rummer Tivoli Hotel & Congress Center en kongressal med op til 2400 personer. Der er desuden 2 auditorier med plads til henholdsvis 195 og 407 personer.

Mødesteder med unikke beliggenheder
Læs mere

Moderne eller traditionelt

Flere af vores andre hoteller har møde- og konferencefaciliteter, og da hotellerne er forskellige, er lokalerne også forskellige, da de naturligvis er holdt i samme stil som resten af hotellet.

Konferencefaciliteterne varierer i stil fra moderne til traditionelle og klassiske. Vælg hvilken stil, I ønsker at holde møde eller konference i og bestil plads på det pågældende hotel.
Hvad enten I vælger at holde konference på et af vores moderne hoteller eller på et af de mere traditionelle, bliver jeres konference holdt indbydende lokaler og med kompetent personale, der sørger for alt det praktiske.

Skal I overnatte i København i forbindelse med konferencen, kan vi naturligvis tilbyde overnatningsmuligheder på hotellet, hvor I holder konferencen. Let og bekvemt.

Få op til 10% rabat som STAY&SAVE medlem. Læs mere om alle fordelene