Hotelpakker i København

Vores hoteltilbud

Skal du i Tivoli, i Operaen, besøge Zoologisk Have eller bare på en hyggelig shoppingtur i København - så byder Arp-Hansen Hotel Group på en bred vifte af spændende muligheder! Her på siden finder du tilbud på overnating i København.

Arp-Hansen Hotel Group har løbende en række forskellige hoteltilbud på unikke hoteloplevelser og overnatninger, i København.

Nogle tilbud gælder alle hoteller og andre gælder kun på et enkelt af vores hoteller, og disse specialtilbud kan ses på det enkelte hotels egen hjemmeside. Se oversigten over vores hoteller her.

Miniferie

Familieferie fra  

Min. 2 overnatninger

Miniferie

Ferie for 2 fra  

Min. 2 overnatninger

Bed & Bubbles

fra  

pr. person i delt dobbeltværelse

Ophold inkl. parkering

fra  

pr. person i delt dobbeltværelse

En Tur i Tivoli

fra  

pr. person i delt dobbeltværelse

Hotel og Tivoli All Inclusive

fra  

pr. person v/2 voksne og 2 børn

Familie getaway

fra  

pr. person pr. ophold


Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig i dag og modtag tilbud, nyt fra hotellerne, must-see events og attraktioner i København.

Overvejer du at booke et hotelophold i København i den nærmeste fremtid? Eller bor du i København og har tit familie på besøg, som søger inspiration til, hvad der er værd at opleve i byen?

Så tilmeld dig vores nyhedsbrev, hvor vi løbende gennem året udsender relevante nyheder, idéer til din ferie i København og særtilbud på hotelophold.

Få gode tilbud direkte i din indbakke

Ved at tilmelde dig accepterer du at modtage markedsføring pr. e-mail fra Arp-Hansen Hotel Group, herunder fra gruppens hoteller, kongrescenter og hostels, vedrørende information om ophold, gode tilbud, oplysninger om spændende events og konkurrencer samt om arrangementer, der foregår i omegnen af Arp-Hansen Hotel Groups hoteller. Du kan altid tilbagekalde dit samtykke via et afmeldingslink i henvendelsen. Derudover kan du til enhver tid gøre indsigelse mod behandlingen af dine personoplysninger med henblik på direkte markedsføring. Jeg har endvidere læst og accepterer Arp-Hansen Hotel Groups persondatapolitik. Bemærk at det kun er muligt at modtage vores nyhedsbrev på dansk.

HOTELOPHOLD INKL. PARKERING: Lyder det som noget for dig? Du skal skynde dig - vi har blot et begrænset antal parkeringspladser. Læs mere her.