Pin it

Skal du til København på et lille budget?

København er en smuk men dyr hovedstad og for rejsende på et stramt budget, kan det ofte være svært at finde gode overnatningsmuligheder. Men hvorfor bo på et vandrehjem uden for København, når du kan finde en oplagt mulighed for billig overnatning midt i København? Arp-Hansen kan blandt andet tilbyde billig overnatning i København på lavprishotellet Wakeup Copenhagen eller på et af vores gode 3- og 4-stjernede hoteller. Spar op til 25 % hvis du bestiller mere end én overnatning – læs mere om hoteltilbud på denne side.

Billig overnatning i centrum af København hos Arp-Hansen

Arp-Hansen har i 2009 opført det moderne, arkitekttegnede lavprishotel ”Wakeup Copenhagen”, der ligger få minutters gang fra Københavns absolutte centrum, Rådhuspladsen. På Wakeup Copenhagen kan du få en smuk udsigt over byen, eget moderne badeværelse, fladskærm og trådløst internet på værelset og en lækker 1,60 m. bred dobbeltseng. Alt dette og mere får du til en billig pris – Wakeup Copenhagen er et 2-stjernet hotel, og prisen afspejles heri. Kvaliteten kan dog let måle sig med mange af byens 3-stjernede hoteller. Wakeup Copenhagen er med andre ord din chance for at nyde København til en billig pris. Wakeup Copenhagen er en billig overnatningsmulighed og her bliver der ikke gået på kompromis med hverken design, indretning eller beliggenhed. Leder du efter en billig overnatning i København, så er Wakeup Copenhagen et rigtig godt valg. 

Oplev København på et stramt budget

På trods af at København er en dyr by at besøge, er der heldigvis masser af spændende oplevelser at hente selv på et stramt budget. Mange museer har en ugentlig gratis-dag, og når det kommer til shopping, er der masser af loppemarkeder rundt omkring i byen, hvor man kan gøre et godt køb. Bevæger man sig lidt uden for Indre By, for eksempel til Nørrebro eller Vesterbro kan man finde masser af små restauranter, der serverer billig mad. Snup for eksempel en vellavet shawarma på Nørrebrogade og gå på opdagelse i kvarterets små gader, der emmer af liv. Eller deltag i et af Københavns mange gratis kulturtilbud som for eksempel Jazzfestivalen, der foregår i juli måned. Afrund herefter dagen med en billig overnatning i København på et af Arp-Hansens mange hoteller.