Moderne og billige hoteller i centrum af København

Centrale placeringer i København

Hvad betyder det så for dig?

Hvis du leder efter et hotel i kbh centrum, har vi nogle af de mest populære hoteller i København Centrum. København er en stor by med flere forskellige kvarterer, der har hver deres charme. De fleste foretrækker dog at bo på hotel så tæt på Københavns centrum som muligt for at få det meste ud af byen, og det er der gode grunde til.

Kort sagt...

Et hotel i Københavns centrum giver dig det bedste billede af byen. Det er nemlig vigtigt at have en god central base, når man besøger en storby, for så er det lettere at navigere rundt og udforske byen, end hvis man bor langt væk fra bykernen.

Vil du vide, hvad det bedste er?

Det bedste er, at Arp-Hansen Hotel Group har mange gode hoteller centralt beliggende i København. Her er du garanteret at bo på hotel midt i København K på de bedste adresser.

Se vores hoteller her eller find dem på kortet neden for!

Nyd livet ved vandkanten

Københavns havnefront har gennem de sidste år gennemgået en forandring og fremstår i dag super moderne med flotte nye bygninger i glas og metal, og så ligger det perfekt, hvis du skal bo på hotel i centrum af København.

Bo ved Københavns havnefront

Det bedste er, at vi råder over tre hoteller ved Københavns havnefront: Copenhagen Island, Tivoli Hotel og lavprishotellet Wakeup Copenhagen. Alle tre med prisgaranti, gratis Wi-Fi, lækker morgenmad og en helt fantastisk central placering for hoteller i København. Fælles for disse tre hoteller er deres centrale placering med kun få minutter ind til centrum af København.

Copenhagen Island er et moderne og lækkert hotel, der ikke er officielt stjerne-klassificeret men kan byde på en unik og luksuriøs oplevelse.

Tivoli Hotel er heller ikke officielt klassificeret men ligger på et højt niveau komfort- og servicemæssigt. Hotellet har tematiserede værelser i stil med Københavns forlystelsespark Tivoli.

Wakeup Copenhagen er Arp-Hansens budgethoteller – 2-stjernede. De fire Wakeup Copenhagen hoteller kan tilbyde billige overnatninger, men med en komfort, der let kan måle sig med mange af Danmarks 3-stjernede hoteller, og så lægger tre af dem også i københavn centrum.

Bo et stenkast fra Rådhuspladsen

The Square og Hotel Imperial ligger begge i dette område, og begge byder på høj kvalitet og god service. Bor du her, bor du ikke kun centralt, men du vil også komme til at være i epicentret af skæret fra de farvestrålende lysreklamer, kunne dufte popcornene fra Biograf Dagmar og have en fantastisk udsigt over livet i de københavnske gader. Hoteller i københavn centrum finder du ikke bedre end hos Arp-hansen Hotel Group.

For mange er Københavns rådhusplads byens absolutte centrum i København, og det er også her, de fleste starter deres udforskning af København. Rådhuspladsen er et af de mest befærdede steder i Købehavn.

Det er nemt og hurtigt at komme rundt

Rådhuspladsen er også et knudepunkt, når det kommer til transport, så der er masser af muligheder for at udforske områder uden for centrum eller helt uden for København. Det tager for eksempel kun ca. 30 minutter i tog fra Københavns Hovedbanegård til Malmø i Sverige, så hvis du har tid, er det oplagt at kombinere et besøg i København med en smuttur til Malmø. 

Københavns rådhusplads ligger mellem Vester Voldgade og H. C. Andersens Boulevard og ligger tæt på flere af byens museer, forlystelsesparken Tivoli, shoppegaden Strøget. Derudover er der masser af caféer og restauranter tæt på Rådhuspladsen. Bo på et af Arp-Hansens hoteller i området, så er du sikker på at bo på et hotel med en god placering.

Placering ved Kongens Nytorv

Kongens Nytorv er også et af Københavns knudepunkter. Kvarteret er et af Københavns mest eksklusive, hvor der er gode muligheder for at shoppe luksuriøse mærkevarer, nyde gourmetmad og i det hele taget forkæle sig selv. 

Arp-Hansen Hotel Group's hoteller Phoenix Copenhagen, 71 Nyhavn Hotel og Copenhagen Strand ligger alle i dette område, og bor du på et af disse hoteller, er du sikker på at opleve København fra sin smukkeste side. Bor du her, er du sikker på at få det bedste ud af byen.

Forkæl dig selv med kulturelle oplevelser

AmalienborgDet Kongelige Teater og Marmorkirken ligger alle indenfor rækkevidde, så der er masser af seværdigheder at udforske. Op til torvet ligger også det hyggelige Nyhavn. Strøget munder ligeledes ud i den store plads.

På Kongens Nytorv finder du også Københavns første telefonkiosk, som blev brugt som både reklamesøjle, bladkiosk og som telefonboks, så man slap for at have et telefonabonnement i hjemmet.

Hoteller i København K