Pin it

Moderne og billige hoteller i centrum af København

København er en smuk hovedstad, og som en rigtig storby har København flere forskellige kvarterer med hver sin stemning. Når du besøger København, er det vigtigt at vælge et hotel med den rigtige placering, for så er du sikker på at opleve København fra sin bedste side. Arp-Hansens 12 hoteller ligger alle centralt i København – på nær Gentofte Hotel, der ligger i smukke naturskønne omgivelser i Gentofte ca. 10 km. nord for København. Læs mere om Arp-Hansens hoteller og deres placering her på siden.

Placering ved Københavns havnefront

Københavns havnefront har gennem de sidste år gennemgået en forandring og fremstår i dag super moderne med flotte nye bygninger i glas og metal. Arp-Hansen råder over tre hoteller med placering ved Københavns havnefront, Copenhagen Island, Tivoli Hotel og lavprishotellet Wakeup Copenhagen. Copenhagen Island er et moderne og lækkert hotel, der ikke er officielt stjerne-klassificeret men kan byde på en unik og luksuriøs oplevelse. Tivoli Hotel er heller ikke officielt klassificeret men ligger på et højt niveau komfort- og servicemæssigt. Hotellet har tematiserede værelser i stil med Københavns forlystelsespark Tivoli, og kan desuden byde på en delikat oplevelse på den lækre sushirestaurant på 14. Etage, hvor der er udsigt ud over København. Wakeup Copenhagen er Arp-Hansens budgethotel – et 2-stjernet hotel, der kan tilbyde billige overnatninger, men med en komfort, der let kan måle sig med mange af byens 3-stjernede hoteller. Fælles for disse tre hoteller er deres placering ud til Københavns moderne havnefront og med kun få minutter ind til centrum af København.

Placering ved Københavns rådhusplads

For mange er Københavns rådhusplads byens absolutte centrum, og det er også her de fleste starter deres udforskning af København. Københavns rådhusplads ligger tæt på flere af byens museer, forlystelsesparken Tivoli, shoppegaden Strøget og selvfølgelig er der masser af caféer og restauranter i området. Bo på et af Arp-Hansens hoteller i området, så er du sikker på at bo på et hotel med en god placering. The Square og Hotel Imperial ligger alle tre i dette område, og byder alle på høj kvalitet og god service.

Placering ved Kongens Nytorv

Kongens Nytorv er også et af Københavns knudepunkter. Kvarteret er et af Københavns mest eksklusive, og der er gode muligheder for at shoppe luksuriøse mærkevarer, nyde gourmetmad og i det hele taget forkæle sig selv. AmalienborgDet Kongelige Teater og Marmorkirken ligger alle indenfor rækkevidde, så der er masser af seværdigheder at udforske. Arp-Hansens hoteller Phoenix Copenhagen71 Nyhavn Hotel og Copenhagen Strand ligger alle i dette område og bor du på et af disse hoteller, er du sikker på at opleve København fra sin smukkeste side. 

Bo godt i centrum af København

København er en stor by med flere forskellige kvarterer, der har hver deres charme. De fleste foretrækker dog at bo så tæt på Københavns centrum som muligt for at få det meste ud af byen, og det er der gode grunde til. Det er nemlig vigtigt at have en god central base, når man besøger en storby, for så er det lettere at navigere rundt og udforske byen, end hvis man bor langt væk fra bykernen. Arp-Hansen Hotel Group har 10 gode hoteller centralt beliggende i København og et enkelt, der ligger ca. 10 km. nord for København, i Gentofte, hvor der er strand og skov lige i nærheden.

Bo et stenkast fra Københavns rådhusplads

For mange er Københavns rådhusplads lig med byens centrum, og der er også mange fordele ved at bo så centralt som ved Rådhuspladsen. Arp-Hansen har tre gode hoteller, Imperial Hotel og The Square, der alle tre ligger et stenkast fra Rådhuspladsen. Vælger du at bo på et af disse hoteller, er du tæt på blandt andet den gamle forlystelsespark Tivoli, gågaden Strøget og mange af byens museer og kulturinstitutioner. Du bor også lige midt i Københavns café- og restaurantliv, og der er masser af underholdning i form af biografer, teatre og barer, så man kommer ikke til at kede sig i dette område. Rådhuspladsen er også et knudepunkt, når det kommer til transport, så der er masser af muligheder for at udforske området uden for København. Det tager for eksempel kun ca. 30 minutter i tog fra Københavns Hovedbanegård til Malmø i Sverige, så hvis du har tid, er det oplagt at kombinere et besøg i København med en smuttur til Malmø.