Pin it

Leder du efter et billigt hotel i centrum af København med morgenmad?

Skal du til København på ferie eller forretningsrejse? På alle vores hoteller kan vi tilbyde dig et godt tilbud – få en lækker morgenmadsbuffet på hotellet, så slipper du for at skulle købe morgenmad i København og får i stedet en stressfri og god start på dagen. Book hotel med morgenmad direkte her på siden – du kan selvfølgelig booke det på alle vores hoteller i centrum af København samt på Gentofte Hotel, der ligger ca. 8 km. nord for København i naturskønne omgivelser.

Start dagen med lækker morgenmad og få masser af energi

Hvad enten du er på forretningsrejse med et stramt program i København eller på ferie med familien, har du brug for et solidt morgenmåltid for at være klar til dagens program. På alle vores hoteller tilbyder vi et lækkert morgenmåltid med alt, hvad der dertil hører. Efter et lækkert morgenmåltid er du/I klar til at opleve København, og alt hvad byen har at byde på. Ligegyldigt hvilket hotel du vælger, bor du centralt i København – tæt på alle byens spændende seværdigheder, shoppemuligheder og café- og restaurantliv.

Bo centralt i København

Arp-Hansen Hotel Group råder over nogle af Københavns bedste hoteller med suveræne beliggenheder. Alle vores hoteller, på nær Gentofte Hotel, ligger centralt i København tæt på byens knudepunkter – Rådhuspladsen og Kongens Nytorv. Med et ophold på et af Arp-Hansens hoteller får du en god base med en god beliggenhed, og vælger du at få morgenmad på hotellet, har du fået det bedste udgangspunkt for dit ophold i København.