Hoteller med parkering i København

Som gæst i en anden by er det rart at have bil, så man let kan komme fra A til B. Det giver dig også muligheden for at kunne tage på turer udenfor København, og er du på forretningsrejse skal du ikke bekymre dig om at skulle gå langt for at komme til din bil. Vi ved at der er en stor frihed i at bo på et hotel med parkering og har derfor på næsten alle vores hoteller lavet en fast favorabel aftalepris for det enkelte hotel. Så slipper du også for at lede efter en p-plads, hvilket er en stor fordel, når der er myldretid i København.Oversigt over parkering på hotellerne

Til trods for at alle Arp-Hansen Hotel Groups hoteller ligger centralt i København, kan alle hotellerne tilbyde dig flere fordelagtige former for parkering. Næsten alle vores hoteller tilbyder enkelte private parkeringspladser eller adgang til parkeringshuse.
Nedenfor har vi samlet en oversigt over de parkeringsmuligheder vi tilbyder på de forskellige hoteller i København.

Phoenix Copenhagen parkering: Phoenix Copenhagen har 4 p-pladser tilknyttet hotellet som kan benyttes efter ”først til mølle princippet”. Døgnpris er DKK 250,-. Disse pladser er ikke mulige at reservere, men I kan henvende jer i receptionen ved ankomst.
Hvis ikke vi har plads, henviser vi til det offentlige p-hus på den anden side af gaden (Jeudan i Dronningens Tværgade 4), hvor vi har aftalepris på DKK 250,- per døgn (normalpris i p-hus er DKK 375,-). Læs mere om hotellets parkering her.

71 Nyhavn parkering: 71 Nyhavn Hotel råder over nogle få parkeringspladser bag hotellet. Parkeringen koster kr. 250,- pr døgn. Hotellet samarbejder med Jeudan parkeringshus under Kvæsthusmolen. Parkeringshuset er åbent og døgnbemandet alle ugens dage. Læs mere om hotellets parkering her.

Imperial Hotel parkering: På Imperial Hotel har vi mulighed for at tilbyde vores gæster parkering hos Steel House Copenhagen, der ligger 120 meter fra Imperial Hotel.
Parkeringskælderen drives af Q-Park og indkørslen er placeret i Nyropsgade 36-38, 1602 København V. Læs mere om hotellets parkering her.

The Square parkering: Hotel The Square råder over et begrænset antal pladser på selve hotellet. Under hotellet ligger parkeringshuset OnePark, åben 07:00 – 24:00. Du kan parkere i Axel Towers parkeringskælder, ved siden af hotellet. Læs mere om hotellets parkering her.

Tivoli Hotel parkering: Tivoli Hotel & Congress Center er placeret i tilknytning til et stort, video-overvåget parkeringshus. Parkeringshuset drives af ONEPARK og har direkte adgang til hotellet gennem kælderen. Læs mere om hotellets parkering her.

Copenhagen Island parkering: Copenhagen Island råder over 47 p-pladser, som koster DKK 150,00 pr. dag og som administreres af APCOA. Læs mere om hotellets parkering her.

Copenhagen Strand parkering: Copenhagen Strand ikke har privat parkering, dog tilbyder vi en specialpris for et døgns parkering i et overvåget parkeringshus ved Skuespilhuset ca. 600 meter fra hotellet. Parkeringsbilletten købes i receptionen. Læs mere om hotellets parkering her.

Gentofte Hotel parking:
Som gæst på Gentofte Hotel, kan du parkere gratis på hotellets parkeringsplads. Læs mere om hotellets parkering her.