Luksushoteller i København


Få det bedste ud af din ferie

Oplev København fra sin bedste side og bo på et af vores lækre 4-stjernede hoteller. Vores luksuriøse hoteller ligger i centrum af København, i gåafstand til spændende seværdigheder, gode spisesteder og livlige caféer.

Service- og komfortniveauet er uovertruffet

Nyd storbyen og kom hjem på hotellet til komfort og forkælelse. Vores kompetente personale står klar til at hjælpe med spørgsmål eller særlige ønsker - kort sagt tilbyder vi dig en udsøgt hoteloplevelse!

Forkæl dig selv med oplevelser og god mad

Vores luksushoteller ligger i centrum af København i gåafstand til byens mest spændende seværdigheder og det livlige café- og byliv. Læs om vores 4-stjernede hoteller her:

Prøv også en en af vores gourmetrestauranter, der tilbyder dig en god gastronomisk oplevelse i flotte omgivelser. Læs mere om dem her.

Få en helt sublim oplevelse

Til den helt særlige anledning eller for jer, der trænger til ekstra forkælelse, er løsningen at leje jeres helt egen private suite.

Gør bryllupsnatten helt speciel eller invitér kæresten eller ægtefællen på en eksklusiv overnatning i en suite på et af Arp-Hansens luksushoteller.

Book din egen suite

En suite består af to værelser – en stue og et soveværelse ensuite, og suiterne er det ultimativt mest luksuriøse bud på en fantastisk overnatning i København.

Du kan booke en suite på et af vores hoteller direkte online her på sitet eller kontakte os for mere information på telefon +45 8030 3045.

Bo på vores luksus hoteller i København

Vi tilbyder luksus hoteller i København i særklasse. Du er altid garanteret en central beliggenhed og rolige omgivelser inde på alle hotellerne.

Alle værelser er indrettet med lækre designer møbler i et tidsløst design, der giver en lys og behagelig atmosfære. Du får en oplevelse ud over det sædvantlige og vil opleve at få meget mere end en normal hotelovernatning på et luksus hotel.

Hvad indebærer det?

Det indebærer store gode senge, lækre produkter til krop og hår, uovertrufne restauranter og kun den bedste service fra vores kompetente hotelpersonale.

Vi kan med garanti love, at du får en luksus overnatning i København på et af vores unikke og luksuriøse hoteller. Her kan du føle dig hjemme væk fra hjemmet.

71 Nyhavn Hotel

Hotel med underspillet elegance og sublim beliggenhed ved Nyhavn i København. I 200 år har Nyhavn 71 været placeret mellem havnens skumsprøjt og livets gang i Nyhavn.

Copenhagen Island

Elegant designperle med superb beliggenhed ved vandet.

Copenhagen Strand

Nordisk lys og diskret luksus ved havnepromenaden.

The Square

Trendy og stilrent designhotel på Rådhuspladsen.

Tivoli Hotel & Congress Center

Stilfuldt og spektakulært hotel med luksuriøse faciliteter.

Phoenix Copenhagen

Atmosfære og elegance ved Kongens Nytorv.

Imperial Hotel

Tradition møder fornyelse og international atmosfære i hjertet af København.

Gentofte Hotel

Hyggeligt og stilfuldt hotel i naturskønne omgivelser.

Vores Hoteller

Få op til 10% rabat som STAY&SAVE medlem. Læs mere om alle fordelene