Udnævnelser i Arp-Hansen Hotel Group

30. maj 2018
Pressemeddelelse

Vi har hermed fornøjelsen at informere om følgende udnævnelser i Arp-Hansen Hotel Group.

Wakeup Copenhagen, Bernstorffsgade

Lars Pallisgaard, der i dag er direktør på Wakeup Copenhagen, Borgergade, er udnævnt til hoteldirektør på Wakeup Copenhagen, Bernstorffsgade pr. den 1. juli 2018. Hotellet der bliver det 4. Wakeup-hotel i koncernen, forventes at åbne ultimo 2018. Lars Pallisgaard har været ansat i Arp-Hansen Hotel Group siden 2001, hvor han startede som salgschef i salgsafdelingen og siden hen som hoteldirektør på Grand Hotel og været med til at starte det første Wakeup Copenhagen ved Tivoli Hotellet i 2009 og til at åbne det andet Wakeup Copenhagen, Borgergade i 2014 ligeledes som hoteldirektør.

Wakeup Copenhagen, Borgergade

Det er endvidere en fornøjelse at kunne meddele, at Christel Damm er udnævnt til at afløse Lars Pallisgaard på Wakeup Copenhagen, Borgergade og starter som ny hoteldirektør der pr. 13. august 2018.

Christel er udlært i branchen fra 2001 og har varetaget stillinger som receptionist, receptionschef, booking- og konferencekoordinator, inden hun i 2008 blev ansat på The Square, som bookingkoordinator og fra 2009 Assisterende receptionschef. Derefter har Christel slået sine folder på Tivoli hotellet, som hun har været med til at starte op og været en central del af sammen med den øvrige ledergruppe, herunder senest siden 2012 som hotellets Rooms Division Manager.

Imperial Hotel

Sidst, men ikke mindst, er det os en fornøjelse at kunne orientere om, at Julie Bjørneboe starter på Hotel Imperial som direktør pr. den 16. juli 2018. Også Julie er et kendt ansigt i Arp-Hansen Hotel Group. Julie er 33 år, udlært receptionist fra netop Imperial Hotel i 2007 og har siden bestredet stillinger primært i bookingen flere steder i Arp-Hansen Hotel Group, senest siden 2011 på Copenhagen Island.

På koncernledelsens vegne

Med venlig hilsen
ARP-HANSEN HOTEL GROUP

Dorte Krak
CEO/Adm.direktør

Få op til 10% rabat som STAY&SAVE medlem. Læs mere om alle fordelene