Påskeferie 2025 – brug for inspiration?

Her på siden finder du gode bud på, hvad du skal lave i din påskeferie 2025. København er byen fyldt med aktiviteter for både børn og voksne. Vi hjælper dig med at planlægge årets påskeferie og klarer også overnatningen på et af vores centrale hoteller i København.

Snup en romantisk påskeferie i København

København har det hele, og romantikken kan få frit spil, når kærligheden springer ud til foråret. Så tag din partner med på hotelophold i København til påsken 2025 og nyd en by i evig blomstring. Rigtig god fornøjelse!

Tag på shoppingferie i påsken

Et stykke fra Strøget finder du et væld af spændende områder med butikker, der er en oplevelse at træde ind i. Her gemmer der sig også en masse små og hyggelige caféer, som du kan spise på i din påskeferie i København.

Besøg Rundetårn i din påskeferie

Rundetårn er en af Københavns smukkeste og historisk set mest interessante bygninger. Snup den sjove (og lidt lange) gåtur op til toppen og hold øje med tårnets mange udstillinger, når turen går til København i påskeferien 2025.

Påskeferie i Den Blå Planet

Den Blå Planet er en unik attraktion i København, hvor du kan bruge mange timer på at studere det spændende og farverige fiskeliv. Derfor er påskeferien 2025 en oplagt mulighed for at besøge og fodre de søde fisk.

Besøg Tivoli i Påsken 

Tivoli er en af byens mest populære attraktioner, og det er ikke uden grund. Den flotte forlystelsespark byder på smukke omgivelser, spændende forlystelser og en fantastisk legeplads.
Der er altid noget for alle, og du er sikret en fantastisk oplevelse i sent vil glemme. En perfekt destination til jeres påskeferie.

Guidet tur på fristaden Christiania i påsken

Få byer indeholder så enestående en oase som Christiania, så uanset om du er københavner eller turist, er fristaden på alle måder et besøg værd. Tilmeld jer en guidet tur i påskeferien og gå på opdagelse med rundvisning i Københavns kendte fristad.


Få skarpe tilbud i din indbakke

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og gå ikke glip af skarpe tilbud og store besparelser på dit næste hotelophold.

Læs mere om tilbud

Få op til 10% rabat som STAY&SAVE medlem. Læs mere om alle fordelene