Julefrokost i København

Hold en uforglemmelig julefrokost med overnatning eller nytårsfest i ekstravagante rammer på et af vores udvalgte hoteller i København.

Her på siden kan du vælge at læse mere om vores tilbud på årets firmajulefrokost i København, finde information om vores attraktive familiejulefrokoster eller booke den store nytårsfest med eller uden overnatning! Restauranterne er placeret på de bedste og mest centrale adresser i København – med let adgang til offentlige transportmidler.

Vi skræddersyr årets julefrokost i København og sørger for at give jer en overdådig fest.


Julefrokost med overnatning

Firmajulefrokosten er ofte en af de mest festlige events, men det kan kræve en del at skulle planlægge hver eneste lille detalje. Med os på holdet kan du læne dig tilbage og så småt begynde at glæde dig til et brag af en fest. Vores hotellers kapacitet giver dig mulighed for at gøre festen lige så stor eller lille, som du måtte ønske, og så kan du endda holde en julefrokost med overnatning.

Skal menuen være en traditionel julefrokost-menu? Skal julemenuen være en julebuffet? Vi tilbyder både buffet og tallerkenservering, og så er vi absolut åbne for kreative forslag og alternative idéer til jeres julefrokost i København. De unikke, centrale beliggenheder gør desuden festen til en oplagt mulighed for at overnatte på et af Københavns bedste hoteller. Fordelene er altså mange, hvis du vælger at holde julefrokost på en restaurant, og endnu bedre, hvis restauranten er placeret på et skønt hotel i København.


Se billederne herunder og få et indtryk af de forskellige restauranter:


 

Kontakt hotellerne direkte

 

Kontakt Tivoli Congress Center direkte, hvis du ønsker at arrangere en større jule- eller nytårsfest med plads til op til 1.000 gæster. Vores dygtige Event Managers vil følge arrangementet fra start til slut, så I kan slappe af og nyde aftenen.


Idéer til årets julefrokost

Som alternativ til ovenstående – eller i kombination – tilbyder vi særlige priser på en aften i Wallmans med efterfølgende overnatning på et af vores hoteller: Imperial Hotel eller The Square. Arrangementet er yderst populært, og stemningen helt i top, især hvis aftenens omdrejningspunkt er årets længeventede julefrokost i København! Kontakt os for et tilbud.

Hos Arp-Hansen Hotel Group er vi eksperter i at holde og planlægge nytårsfest og julefrokost med overnatning eller uden. Derfor er der ingen grund til, at du står alene med al arbejdet, når vi gerne vil hjælpe. Idéerne er mange, og vi ved, hvad der vil fungere bedst, uanset hvor stort et selskab I er. For den hyggelige, intime julefrokost og for den storslåede gallafest (samt alt midtimellem) er vi dem, der har prøvet det hele, og ved hvad der skal gøres for at give jer en ubeskriveligt festlig fest! Vi hjælper også gerne med underholdning til julefrokosten, hvis I har særlige ønsker. Menuerne finder du i vores brochure, som også giver et godt indtryk af de forskellige hotellers restauranter. Download brochuren eller kontakt de enkelte hoteller, hvis du har brug for mere information. Vi hjælper dig fra start til slut og glæder os til at lægge hus til jeres kommende nytårsfest eller julefrokost i København.

Hold også årets sommerfest eller nytårsfest hos os!