Pin it

Familiejulefrokost på restaurant

Orker du ikke at holde årets familiejulefrokost derhjemme? Hold jeres julefrokost på restaurant! Vi har gjort det nemt for dig, og alt du skal gøre er at vælge, hvilken julemenu og hvilken restaurant du foretrækker.

På alle vores hotellers restauranter får du en prægtig julefrokost-menu, der inkluderer et væld af lækkerier – så det er bare med at få bestilt. Find din favorit i vores 2017-brochure og book et bord til årets familiejulefrokost.


Den traditionelle julefrokost-menu

Som du kan se i brochuren, tilbyder vores restauranter både den traditionelle julebuffet og en klassisk juefrokost-menu, der afsløres, når vi nærmere os den store julefrokostmåned. Ønsker I at holde juleaften på en af vores restauranter, er det også en mulighed. Her serveres der lækker julemad på alle vores restauranter, så det er bare med at vælge din yndlingsrestaurant. Se priser og menutyper i brochuren og book plads allerede i dag, så I er sikret en god familiejulefrokost i hyggelige omgivelser.

Vælg at holde familiejulefrokost med traditionel julefrokost-menu eller julebuffet på Phoenix Copenhagen, Tivoli Hotel & Congress Center eller Copenhagen Island. Hotellernes restauranter benytter de bedste råvarer og serverer lækre juleretter med fokus på den gode smag. Glæd jer til en dejlig familiejulefrokost med højt humør og et højt gastronomisk niveau.

Se billederne herunder og få et indtryk af de forskellige restauranter:


Download Brochure

Familiejulefrokost 2017 & Nytårsfest 2017

Har du brug for at se vores jule-menuer og få inspiration til, hvilket hotel og restaurant du skal vælge til årets familiejulefrokost? Eller overvejer du at holde en nytårsfest? Du finder både den klassiske julefrokost-menu og den lækre julebuffet i vores brochure, der kan hentes fra denne side. Vores tilbud på julefrokost-menu varierer fra restaurant til restaurant, så sørg for at finde det tilbud, du bedst kan lide, og book direkte hos Arp-Hansen Hotel Group.

Når du er klar til at bestille bord og menu til jeres familiejulefrokost, kan du benytte informationerne herunder:

 

Kontakt hotellerne direkte

 

Kontakt Tivoli Congress Center direkte, hvis du ønsker at arrangere en større jule- eller nytårsfest med plads til op til 1.000 gæster. Vores dygtige Event Managers vil følge arrangementet fra start til slut, så I kan slappe af og nyde aftenen.


Ekstra underholdning til familiejulefrokosten i København

Skal jeres julearrangement 2017 være noget helt særligt? Så foreslår vi Wallmans Dinnershow. Via Arp-Hansen Hotel Group får du et rigtig godt tilbud med Wallmans Dinnershow og overnatning på et af vores skønne hoteller i København: Imperial Hotel eller The Square. Billetterne bliver ofte revet væk, så det er med at være i god tid, hvis jeres hyggelige familiejulefrokost skal være ekstra sjov i år. Kontakt os for et godt juletilbud og se filmen fra Wallmans, hvis du overvejer at holde et lidt sjovere julearrangement.

Mangler du idéer til, hvordan julefrokosten med familien skal holdes? Vi sørger for at give jer den bedste familiejulefrokost i København, hvor vi hverken går på kompromis med julemaden, den sprøde svær eller den hyggelige stemning. Vi ved, hvordan et godt julearrangement skal være – så tag en dialog med os, hvis du vil have inspiration og idéer til den hyggelige aften. Læs vores brochure igennem og se om du kan finde en favorit blandt de mange gode tilbud. De tre nævnte hoteller og tilhørende restauranter er placeret midt i København tæt på offentlig transport. Skulle I ønske at overnatte på et af hotellerne i forbindelse med jeres familiejulefrokost, er det naturligvis også en mulighed.