Sommerfest & Firmafest i København

Brug for idéer til jeres firmafest eller sommerfest? Hos Arp-Hansen Hotel Group kan du planlægge både små og store fester – med og uden overnatning. Vores hotelrestauranter byder på lækre sommermenuer og hyggelig stemning i hjertet af København.

Her på siden finder du idéer til årets firma- og sommerfest. Se vores forskellige restauranter og kontakt de enkelte hoteller for mere info og booking. Vi tilbyder festlokaler i København og er åbne for kreative input, der kan gøre jeres fest helt perfekt.

sommerfest-i-koebenhavn

Vi skræddersyr årets sommerfest i København og sørger for at give jer en aften, I sent vil glemme.

Kontakt Tivoli Congress Center direkte på tlf.: +45 4499 0000 eller via info@tivoli-cc.dk, hvis du ønsker at arrangere en større sommerfest eller firmafest med plads til op til 1.000 gæster. Vores dygtige Event Managers vil følge arrangementet fra start til slut, så I kan slappe af og nyde aftenen. Se oversigt over vores hoteller!

 

Årets sommerfest

Planlægger du en sommerfest i København med familie og venner? Så kan du med fordel overveje vores populære hotelrestauranter som ramme om festen. Hvert hotel er unikt, og det samme er restauranterne. Derfor er det let at finde noget, som matcher dine ønsker og behov til årets sommerfest. Det handler om udsøgte råvarer, lækre omgivelser og en central placering. Alt sammen noget, vi kan tilbyde.

 

Sommerfest-idéer

Leder du efter gode idéer til, hvad årets sommerfest skal indeholde ud over en skøn middag i flotte omgivelser?

 

Vi foreslår:

 • Havnerundfart
 • Tur i Tivoli
 • Segways
 • Go Boat
 • Flødebollekursus
 • Vinsmagning
 • Ølsmagning
 • Kaffesmagning
 • Rundvisning på Carlsberg
 • Aktiviteter på Refshaleøen eller Halvandet (høvdingebold, human football, kajak m.m.)
 • Aftenunderholdning i Wallmans (se vores pakketilbud på The Square og Imperial Hotel)

Slut dagen af på et af vores hoteller, så sørger vi for at give jer en fantastisk sommerfest i København.

 

Årets firmafest

Er det firmafesten, der skal arrangeres? Den sjove fest, hvor det handler om at hygge sig med kollegaerne, spise lækker mad og nyde, at det er sommer og solen skinner. Vi skal nok hjælpe jer med at planlægge årets firmafest i København. Festen planlægger ikke sig selv, og vi lover at give jer en rigtig god aften i hinandens selskab. De førnævnte idéer til en sjov sommerfest kan naturligvis også benyttes i sammenhæng med et firmaevent. Her kan vi også stærkt anbefale en aften i Wallmans, hvor I slutter af med en overnatning på Imperial Hotel eller The Square på Rådhuspladsen. Kontakt de enkelte hoteller og hør mere om vores pakketilbud til Wallmans.

 

Underholdning til firmafest i København

Uanset selskabets størrelse kan du booke bord på vores hotelrestauranter, hvor det som nævnt også er muligt at booke overnatninger med morgenmad. Overvejer du at krydre jeres firmafest med sjove indslag undervejs, skal vi nok være behjælpelige – både med idéer og det praktiske.

 

Hold også årets julefrokost eller nytårsfest hos os!