Dagens Laveste Pris

Få en billig pris på hotelovernatning!

Er prisen afgørende for dig, så er det dette tilbud, du skal benytte dig af. Her får du din overnatning til dagens absolut laveste pris. Vi garanterer dig, at du ikke kan finde samme tilbud billigere andre steder. 

Miniferie

Tag en pause fra hverdagen

Trænger du og din familie til et lille pusterum fra den travle hverdag? Så tag på miniferie med familien og nyd den dejlige kvalitetstid på et af vores hyggelige hoteller i København.

Prisgaranti

Vi har prisgaranti på alle vores priser

Booker du en overnatning direkte på vores hjemmesider, så garanterer vi dig, at du får opholdet til den bedste online pris. 

Executiveværelser & Suiter

Få det bedste af det bedste

Vi har samlet det absolut bedste fra hver af vores hoteller og giver dig nu det komplette overblik. Som Københavns største hotelkæde værner vi om det gode ophold og inspirerende omgivelser. Vi sikrer en helhed, der tilgodeser dine behov og ønsker til luksuriøse såvel som hyggelige rammer. Du får eksklusive værelser, topmoderne mødefaciliteter og unikke forkælelser.

Konference- og mødelokaler i København

100 unikke konference- og mødelokaler

Med mødelokaler 9 forskellige steder i byen kan vi tilbyde lidt af hvert. Vi har lokaler med havudsigt, alle tæt på offentlig transport, og alle i centrum af København. Derudover har vi Tivoli Hotel & Congress Center, som kan huse helt op til 5500 deltagere ad gangen. Fælles for dem alle er, at du kan være sikker på at få den service, du fortjener – hver gang.

Den lette mødepakke

Møde i København?

Hold jeres næste møde på et af vores hoteller i København, og vi sørger for det hele – udstyr, forplejning, gratis Wi-Fi osv. Vi kan skræddersy en løsning, der passer perfekt til jeres ønsker!