Dagens Laveste Pris

Få en billig pris på hotelovernatning!

Er prisen afgørende for dig, så er det dette tilbud, du skal benytte dig af. Her får du din overnatning til dagens absolut laveste pris. Vi garanterer dig, at du ikke kan finde samme tilbud billigere andre steder. 

Prisgaranti

Vi har prisgaranti på alle vores priser

Booker du en overnatning direkte på vores hjemmesider, så garanterer vi dig, at du får opholdet til den bedste online pris. 

Konkurrence

Deltag i lodtrækningen om et gavekort

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om et gavekort på en overnatning for to. Du får skarpe tilbud, interessante nyheder og tips til, hvad der sker i København.

Miniferie på hotel i København

Tag en pause fra hverdagen

Trænger du og din familie til et lille pusterum fra den travle hverdag? Til nogle dage, hvor I som forældre ikke behøver at tænke på arbejde, madpakker, indkøb eller tøjvask? Tag din familie med på miniferie på et af vores charmerende hoteller i København. Vi sørger for, at der står et indbydende værelse klar til jer, og for at I vågner op til en dejlig morgenmadsbuffet.

Konference- og mødelokaler i København

98 unikke konference- og mødelokaler

Med mødelokaler 9 forskellige steder i byen kan vi tilbyde lidt af hvert. Vi har lokaler med havudsigt, alle tæt på offentlig transport, og alle i centrum af København. Derudover har vi Tivoli Hotel & Congress Center, som kan huse helt op til 5500 deltagere ad gangen. Fælles for dem alle er, at du kan være sikker på at få den service, du fortjener – hver gang.

Restaurant Voucher

Fra januar til april 2016

Nu får du ekstra fordele med din firmaaftale. Få en Restaurant Voucher og brug den til f.eks. morgenmad, restaurantbesøg eller i baren. Læs mere om hvor din voucher er gyldig, og hvordan du bruger den på vores hoteller.