SVENSKA / NORSK
Pin it

Oplev ultimativ forkælelse på luksushotel i København

Leder du efter et godt hotel i centrum af København?

Uanset om du skal på ferie eller på forretningsrejse i København, er det vigtigt at finde et godt hotel, der passer til dine behov, så du dermed kan få en god base i København. Arp-Hansen Hotel Group råder over 10 gode hoteller i centrum af København – hotellerne rangerer lige fra det 2-stjernede lavprishotel Wakeup Copenhagen til det 4-stjernede deluxe hotel Phoenix Copenhagen. Læs mere om Arp-Hansens hoteller i København her på siden og få råd til hvilket hotel du skal vælge. 

Wakeup Copenhagen – det prisvenlige valg

Wakeup Copenhagen er det oplagte valg, hvis du leder efter et prisvenligt hotel med god beliggenhed. Wakeup Copenhagen er et flot designhotel, der ligger ved Københavns moderne havnefront, der hele tiden udvikler sig. Hotellet ligger blot 15 minutters gang fra Københavns rådhusplads, og hotellet har alle moderne bekvemmeligheder bl.a. fladskærm og trådløst internet i alle værelser. Læs mere om Wakeup Copenhagen her.

Hotel Phoenix Copenhagen – det luksuriøse valg

Hotel Phoenix Copenhagen er et af Københavns mest luksuriøse hoteller. Hotellet er klassificeret som et 4-stjernet deluxe hotel, og service og komfort er helt i top. Hotellet ligger i Københavns mest eksklusive kvarter, og med naboer som Amalienborg og Det Kongelige Teater, er der masser at opleve lige uden for hotellets vægge. Hotellet er indrettet i Ludvig d. 16- stil med inspiration fra renæssanceslottet Versailles. På Hotel Phoenix Copenhagen er du sikret et luksuriøst ophold, hvor service og komfort er uforlignelig. Læs mere om Hotel Phoenix Copenhagen her.

Arp-Hansens andre hoteller i København

Udover det luksuriøse Hotel Phoenix og lavprishotellet Wakeup Copenhagen har Arp-Hansen Hotel Group 8 andre lækre hoteller centralt i København. Ved Københavns havnefront ligger, foruden Wakeup Copenhagen, det spændende temahotel Tivoli Hotel og det flotte Copenhagen Island med udsigt ud over havneløbet. I området ved Kongens Nytorv og Nyhavn ligger hotellerne Hotel OperaCopenhagen Strand og 71 Nyhavn Hotel, der alle byder på god service og flotte værelser. I området ved Københavns rådhusplads ligger hotellerne Imperial HotelGrand Hotel og The Square. The Square er et meget populært, super moderne hotel med front ud mod Københavns rådhusplads. Mere centralt bliver det ikke!