Pin it

Bo på godt 3-stjernet hotel i København

Skal du til København på smuttur eller på en længere ferie? Rejser du alene, med ægtefælle eller hele familien? Privat eller forretningsrejse? Arp-Hansen Hotel Group kan tilbyde gode overnatningsmuligheder til en fornuftig pris på et af vores gode 3-stjernede hoteller, der ligger centralt i København.

Bo midt i København

I området ved Kongens Nytorv og Nyhavn ligger et af Arp-Hansens gode 3-stjernede hotel, Copenhagen Strand, der foruden fantastisk beliggenhed tilbyder god komfort og flotte værelser. Copenhagen Strand er indrettet i maritim stil. Hotellet holder naturligvis et højt serviceniveau, og bor du på hotellet, er du tæt på nogle af Københavns mest kendte seværdigheder som for eksempel Amalienborg, Langelinie med Den Lille Havfrue, Nyhavn og Det Kongelige Teater. Her er du med andre ord midt i Københavns pulserende centrum!

… eller nyd naturskønne omgivelser nord for København

Foretrækker du at bo i rolige og naturskønne omgivelser men stadig tæt på Københavns centrum, kan et ophold på Gentofte Hotel være den perfekte løsning. Gentofte Hotel ligger ca. 8 km. nord for Københavns centrum, og der er gode transportmuligheder fra hotellet. Togturen fra Gentofte st. til Københavns Hovedbanegård tager kun ca. et kvarter, og kører man i bil, tager turen heller ikke mere end 15-20 min., så man kan nemt og hurtigt komme ind til centrum og opleve byens seværdigheder og shoppemuligheder. Samtidig er man i Gentofte tæt på både skov og strand og i sommerperioden har den populære forlystelsespark Bakken, der ligger midt i Dyrehaven, åbent. Læs mere om Gentofte hotel her.