Pin it

Bo billigt på discounthotel i København

Skal du besøge København privat eller med arbejdet, og har du brug for et billigt, centralt hotelværelse? Arp-Hansen opførte i 2009 discounthotellet Wakeup Copenhagen, der hurtigt er blevet et populært, billigt alternativ til de dyrere hoteller i København.

Trendy discounthotel

Det kan godt være Wakeup Copenhagen kaldes et discounthotel, men her går du ikke på kompromis med hverken beliggenhed eller komfort. Hotellet bærer præg af det bedste inden for dansk design – lobbyen er udstyret med PH-lamper og stole designet af Arne Jacobsen. Hotellet er minimalistisk men trendy indrettet med rene linjer og klare farver. Værelserne er små men funktionelle med alt, hvad man har brug for – trådløst WiFi, fladskærmstv, 1,60 m. bred dobbeltseng og hvert værelse har eget toilet og bad. Det eneste discount ved Wakeup Copenhagen er den billige pris.

Book værelse online

Du kan let og hurtigt bestille værelse på Wakeup Copenhagen eller her på siden. Bestil direkte ved at vælge et tidspunkt, der passer dig i kalenderen og book ved hjælp af få klik. Du kan vælge mellem et standardværelse, et lidt større værelse med plads til tre og familieværelser, som er to værelser med connecting doors. Du kan også vælge, om du vil bo billigt på en af de laveste etager, eller du vil betale lidt ekstra for at bo på de øverste etager og få en flot udsigt ud over København. Book dit hotelværelse her på siden og glæd dig til en god ferie i København.