Pin it

Overnat billigt og centralt i København

Arp-Hansen Hotel Group råder over ca. 17 procent af Københavns hotelværelsekapacitet. Flere af hotelgruppens hoteller er i stand til at rumme større grupper, og med deres centrale placering er det nemt og bekvemt at komme rundt i byen. De største hoteller i Arp-Hansen Hotel Group er: Wakeup Copenhagen, Tivoli Hotel, Imperial Hotel og the Square. Tivoli Hotel er udover sin eventyrlige stil og rummelighed også særlig velegnet i forbindelse med en større kongresser i kraft af dets placering sammen med Tivoli Congress Center.

Tilbud på overnatninger

Ønsker du at overnatte på et af Arp-Hansen Hotel Groups hoteller, kan du læse om vores forskellige tilbud på overnatninger her på siden, hvor de forskellige udsalgstilbud står beskrevet.

Billigt hotel

Arp-Hansens billigste hotel er lavprishotellet Wakeup Hotel, der er beliggende på Carsten Niebuhrs Gade ved Kalvebod Brygge. Hotellet rummer 510 værelser fordelt på 13 etager. I hotellets nederste etage finder du morgenmadrestauranten, hvorfra du kan se bagsiden af Tivoli Hotel. Begge hoteller er tegnet af Kim Utzon, der har ladet sig inspirere af det svenske landskab. Nyd nogle dage i København og overnat i komfortable og smukke omgivelser. Book dit hotel i dag.