Nyd en Miniferie i hjertet af København

Verdensberømt for kulinariske kundskaber, hygge og dansk design – København er i sandhed et besøg værd som Lonely Planets ”Best in Travel 2019”. Vi giver dig de perfekte rammer for at udforske den unikke livsstil og stemning, som København er kendt for, med et oplivende Miniferie-ophold i København hos Arp-Hansen Hotel Group. Et centralt ophold på byens bedste adresser.

Udforsk det bedste af København med et hyggeligt og cool Miniferie-ophold i hjertet af byen. Book vores lækre Miniferie-tilbud og glæd dig til et unikt og luksuriøst hotelophold – med masser af hygge – i hjertet af den pulserende storby. Nyd Københavns mange tilbud, venlige kultur og designperler fra en af byens bedste adresser.

Om du ønsker at smage eller shoppe din vej gennem København, se de historiske og arkitektoniske seværdigheder eller blot spadsere gennem gaderne, så er alle vores charmerende og stilfulde hoteller centralt beliggende og den ideelle hyggelige base for dig og dine.

Er du klar til at gå på opdagelse? Book minimum to overnatninger på et af vores centrale hoteller i København og nyd godt af vores Miniferie-tilbud sammen med din udkårne eller hele familien.


Alle vores charmerende og stilfulde hoteller har en central beliggenhed, som giver dig og dine kære de bedste forudsætninger for at udforske København og chancen for at dyrke samværet, mindfulness og den gode balance i livet, som bl.a. er med til at karakterisere hygge.

Er du klar til at gå på opdagelse? Book minimum to overnatninger på et af vores centrale hoteller i København og nyd godt af vores Miniferie-tilbud sammen med din udkårne eller hele familien.


Romantisk Miniferie for 2 i København

København er det perfekte sted til en hyggelig getaway og den oplagte destination for eventyrlystne par. Udforsk de mange fantastiske aspekter af denne livlige storby med en romantisk Miniferie med din bedre halvdel.

Nyd et smukt og afslappende ophold, inkl. delikat morgenmadsbuffet, på et af vores unikke hoteller i København. Vores hoteller er centralt placeret tæt på populære seværdigheder, kulinariske herligheder, offentlig transport og shopping. Ligesom København så værner vi om individualitet, som reflekteres i atmosfæren og selve designet af hvert af vores hoteller, hvilket giver dig en unik og personlig hoteloplevelse.

Klar på en Miniferie for 2? Indtast dine rejsedage, se vores priser og vælg dit foretrukne hotel. Du vil hurtigt finde vores Miniferie-tilbud og være klar til at booke.

Miniferie for 2
Fra DKK 957,-

Bemærk: Fraprisen gælder i perioden april til september og er pr. dobbeltværelse pr. nat inkl. morgenmad.


Miniferie for hele familien i København

Nogle gange er livet hektisk, og vi har alle brug for lidt kvalitetstid i ro og mag. Som ”Best in Travel 2019”, så er København den oplagte hyggelige destination at udforske med familien, så tag en pause fra hverdagens mange gøremål og nyd kvalitetstiden med familien på en sjov og afslappende Miniferie i København.

Bo på et af vores charmerende og stilfulde hoteller i hjertet af København, hvor I både har kulturattraktioner, lækker mad, shopping og offentlig transport lige rundt om hjørnet.

Vores Miniferie-tilbud gælder ophold i weekender, på helligdage og hverdage i skoleferierne. På familieværelserne er der senge til 3 personer, men hvis I kan sove 3 i dobbeltsengen, er I velkomne til at være 4 på værelset; 2 voksne og 2 børn under 18 år.

Miniferie for hele familien
Fra DKK 1390,-

Bemærk: Fraprisen gælder i perioden april til september og er pr. familieværelse pr. nat inkl. morgenmad.

Teenagetilbud i forbindelse med Miniferie

Er jeres mindste barn ældre end 8-9 år, anbefaler vi at supplere med vores teenagetilbud, hvor I får et ekstra hotelværelse med morgenmad til en helt særlig pris. Kontakt os for at høre nærmere.


Salgsbetingelser:

Tilbuddet gælder for et begrænset antal værelser, og prisen er altid angivet pr. nat. Prisen kan variere fra dag til dag. Den fulde pris skal forudbetales og kan ikke ændres eller refunderes. Det er ikke muligt at ændre din reservation, når den først er foretaget. Min. 2 nætter. Booker du en Miniferie til hele familien (2 voksne og 2 børn), vil der maks. være 1 ekstra opredning pr. værelse. Booker du en Miniferie for 2, vil det ikke være muligt at få ekstra opredninger.