Pin it

Oplev dansk hygge med en Miniferie

Det er tid til at udforske den danske ”hygge” – modgiften til et stressende hverdagsliv! Vi giver dig de perfekte rammer for at udforske den unikke livsstil og stemning, som dansk hygge indbefatter, med et oplivende Miniferie-ophold i København hos Arp-Hansen Hotel Group. Et centralt ophold på byens bedste adresser.


Dansk hygge er mange ting, men du kommer godt fra start  med et hyggeligt og cool Miniferie-ophold i København. Book vores lækre Miniferie-tilbud og glæd dig til et centralt og luksuriøst hotelophold – med masser af hygge – i hjertet af den pulserende storby. Nyd Københavns mange tilbud og unikke atmosfære fra en af byens bedste adresser.

Alle vores charmerende og stilfulde hoteller har en central beliggenhed, som giver dig og dine kære de bedste forudsætninger for at udforske København og chancen for at dyrke samværet, mindfulness og den gode balance i livet, som bl.a. er med til at karakterisere hygge.

Er du klar til at gå på opdagelse? Book minimum to overnatninger på et af vores centrale hoteller i København og nyd godt af vores Miniferie-tilbud sammen med din udkårne eller hele familien.


Romantisk Miniferie for 2 i København

København er det perfekte sted til en hyggelig getaway og den oplagte modgift til et stressende hverdagsliv. Udforsk de mange fantastiske aspekter, der hører under dansk ”hygge”, og grib livsstilen med en romantisk Miniferie i byen med din bedre halvdel. Nyd et hyggeligt og afslappende ophold, inkl. delikat morgenmadsbuffet, på et af vores luksuriøse hoteller i København – den perfekte opskrift til at krydre livet med lidt hygge. Vores hoteller er centralt placeret i København og Gentofte, hvor du har både seværdigheder, gastronomi, offentlig transport og shopping inden for gåafstand. Sidst men ikke mindst dyrker vi hvert hotels unikke særpræg, og vi vægter individualitet frem for strømlining, så du får en unik og personlig hoteloplevelse uanset dit valg af hotel – det kalder vi hygge!

Klar på en Miniferie for 2? Indtast dine rejsedage, se vores priser og vælg dit foretrukne hotel. Du vil hurtigt finde vores Miniferie-tilbud og være klar til at booke.

Miniferie for 2
Fra DKK 970,-

Bemærk: Fraprisen gælder i perioden oktober til marts og er pr. dobbeltværelse pr. nat inkl. morgenmad.


Miniferie for hele familien i København

Nogle gange er livet hektisk, og vi har alle brug for lidt kvalitetstid i ro og mag. I Danmark er vi kendt for vores fokus på balance mellem arbejde og fritid, så tag en pause fra hverdagens mange gøremål og nyd kvalitetstiden med familien på en sjov og afslappende Miniferie i København.

Bo på et af vores charmerende og stilfulde hoteller i hjertet af København, hvor I både har kulturattraktioner, lækker mad, shopping og offentlig transport lige rundt om hjørnet – ej at forglemme den hyggelige stemning, som er at finde alle steder.

Vores Miniferie-tilbud gælder ophold i weekender, på helligdage og hverdage i skoleferierne. På familieværelserne er der senge til 3 personer, men hvis I kan sove 3 i dobbeltsengen, er I velkomne til at være 4 på værelset; 2 voksne og 2 børn under 18 år.

Miniferie for hele familien
Fra DKK 1290,-

Bemærk: Fraprisen gælder i perioden oktober til marts og er pr. familieværelse pr. nat inkl. morgenmad.

Teenagetilbud i forbindelse med Miniferie

Er jeres mindste barn ældre end 8-9 år, anbefaler vi at supplere med vores teenagetilbud, hvor I får et ekstra hotelværelse med morgenmad til en helt særlig pris. Kontakt os for at høre nærmere.


Salgsbetingelser:

Tilbuddet gælder for et begrænset antal værelser, og prisen er altid angivet pr. nat. Prisen kan variere fra dag til dag. Den fulde pris skal forudbetales og kan ikke ændres eller refunderes. Det er ikke muligt at ændre din reservation, når den først er foretaget. Min. 2 nætter. Booker du en Miniferie til hele familien (2 voksne og 2 børn), vil der maks. være 1 ekstra opredning pr. værelse. Booker du en Miniferie for 2, vil det ikke være muligt at få ekstra opredninger.